• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bi günlüküm olsun dedim vee.. kilo sınırı 100+ :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi moni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili günlüğümm ne demişler dön dolaş kürkçü dükkanı diye işte geldim artık burdayım:34:

slm ablacm
bende bundan sonra burdayım senınleyım
mezun olamazdım cunku hedefıme 6 kg var ve benım ıcın 6kg cok zor verılebılecek kg
kadis mezun olmamı beklıyormus ama benım mezun olmam cok zor en azından sımdılık gram gram gelıp gıdıyorum
kgmu koruyabılmek bıle benım ıcın cok önemli sanırım 8 takım yenı yuzlar ıstıyor ve paylaşımlarım az gelıyor
çalıştıgım ıcın elımden gelen buydu neyse nasip dıyelım
ama sende ıstersen burda devam edebılırım senınle hatta bununla ılgılı sana özel mesaj atacaktım senın mesaj kutun doluymus gönderemedım

slm ablacm
bende bundan sonra burdayım senınleyım
mezun olamazdım cunku hedefıme 6 kg var ve benım ıcın 6kg cok zor verılebılecek kg
kadis mezun olmamı beklıyormus ama benım mezun olmam cok zor en azından sımdılık gram gram gelıp gıdıyorum
kgmu koruyabılmek bıle benım ıcın cok önemli sanırım 8 takım yenı yuzlar ıstıyor ve paylaşımlarım az gelıyor
çalıştıgım ıcın elımden gelen buydu neyse nasip dıyelım
ama sende ıstersen burda devam edebılırım senınle hatta bununla ılgılı sana özel mesaj atacaktım senın mesaj kutun doluymus gönderemedım
hoşgeldin tatlım:16:
inan bırakmanı hiç istemiyorum buradan ayrılanı kurt kapıyor,sen vaktin oldukça buraya günlük yedikelrini yazmaya çalış bende vakit buldukça yorumlayıp,gerektiğinde sarılayım :38:gerektiğindede saçını çekiyim:4:
hadi bakalım bismillah:54:

aynen ablacım bende bırakmak ıstemıyorum ama ne yapayım bi yerde mecbur kaldım yanı
canım ablam ben burdayım sen oldugun surece

iyi akşamlar:3:

menüm

sabah:56:

kahvaltı

çavdar ekmeğiyle tost
1 haşlanmış yumurta
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz

ara:56:
1 meyve
yarım bardak kefir

öğlen:56:
2 parça tavuk
salata

1 avuç kiraz
3 kayısı
1 bardak kefir

akşam:56:
1 tabak tazefasulye
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

1 avuç kiraz
3 kayısı

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

yok

günaydınnnnn:16:
evet 103 kilo ile başladığım mücadelemde bugün itibariyle 86 yı görmüş bulunmaktayım:21:
çok mutlu ve keyifliyim:32:
kıyafetlerin bol gelmesi ve beden küçülmek harika bir duygu:32:

aynen ablacım bende bırakmak ıstemıyorum ama ne yapayım bi yerde mecbur kaldım yanı
canım ablam ben burdayım sen oldugun surece
tatlım kadriye size bir şeyler yazmış topiğe uğramanı ve okumanı istiyorum ve geri dönmeni:54:

slm canım ya benide alın aranıza böle tek başımayım boş boş :D kimse almıyor beni deliyim diye herhal :P şaka bi yana çookk acil kilo vermem lazımmmmmm yoksa koca elden gidecekk :S bebişte gelmeyecek :S

slm canım ya benide alın aranıza böle tek başımayım boş boş :D kimse almıyor beni deliyim diye herhal :P şaka bi yana çookk acil kilo vermem lazımmmmmm yoksa koca elden gidecekk :S bebişte gelmeyecek :S
hoşgeldin tatlım tabiki alırız senide hatta aldık bile:1:
kendini tanıtırmısın bize,ben ayşe buda benim günlüğüm:34:
günlük yediklerini liste halinde yazarsan yardımcı olmaya çalışırız canım.
bizim menülerden de ilham alabilirsin:34:

günaydın ablacım
nasılsın
gördüm kadisin yazdıklarını ama dediğim gibi işlerimin yoğunluğundan her gün girerim 5 mesaj yazabılırım diyemıyorum
her gun uğrarım ama 5 mesaj yazamayabılırım bzen 1 mesaj olur bazen 10 mesaj olur kesın bırsey dıyemıyorum işim yoğunluğu bellı olmuyor çünkü kadiside zor durumda bırakmak ıstemem
onun kuralları var ve haklı olarak kurallara uyulmasını ıstıyor ama bu benım elımde olan bır durum degıl bende ayrılmak ıstemıyorum ama dedıgım gıbı bellı olmuyor ısım kadisde ıdare edemem diyor bu durumdada yapacak bişeyım kalmıyor hem takımada bir sürü yenı ınsan alınmış onlar daha verımlı olacaktır
bende burda senınle takılırım orayı özleyecegım arkadaslarıma cok alısmıstım

canım takıma geri döndüğüne çokk sevindimmm:16::54:

hoşgeldin tatlım tabiki alırız senide hatta aldık bile:1:
kendini tanıtırmısın bize,ben ayşe buda benim günlüğüm:34:
günlük yediklerini liste halinde yazarsan yardımcı olmaya çalışırız canım.
bizim menülerden de ilham alabilirsin:34:

saol canım :) memnun oldum tanıştığıma :) bende gözde:)benide cuma 3. takıma kabul etmişler :D ama burdanda ayrılmayı düşünmüyorum canım :) tabi kabul ettiğin sürece :D ya ben eskiden zayıf 50lerinde çıtı pıtı bi kızdım nolduysa evlendikten sonra oldu troidler bozuldu kistler bilmemne e tabi birasda yedim derken bi oldum 116.7 :(:(:( zayıflamak istiyorum diyete başladım işte ctesi günü bu cumada tartılcam bakalım nolcak :( zayıflamam lazım ya bebiş istiyorum hemde çok ama hamilelikte kilo zor oluo dertliyim anlayacağın :(:(

100+ 'yı görünce girdim malesef. Keşke 60-70'i görüp girebilsem :)

Boy: 1.75
Kilo: 107

İNŞALLAH veririz :)

saol canım :) memnun oldum tanıştığıma :) bende gözde:)benide cuma 3. takıma kabul etmişler :D ama burdanda ayrılmayı düşünmüyorum canım :) tabi kabul ettiğin sürece :D ya ben eskiden zayıf 50lerinde çıtı pıtı bi kızdım nolduysa evlendikten sonra oldu troidler bozuldu kistler bilmemne e tabi birasda yedim derken bi oldum 116.7 :(:(:( zayıflamak istiyorum diyete başladım işte ctesi günü bu cumada tartılcam bakalım nolcak :( zayıflamam lazım ya bebiş istiyorum hemde çok ama hamilelikte kilo zor oluo dertliyim anlayacağın :(:(

100+ 'yı görünce girdim malesef. Keşke 60-70'i görüp girebilsem :)

Boy: 1.75
Kilo: 107

İNŞALLAH veririz :)
hoşgeldiniz kızlar:16:
imkansız diye bir şey yok:34:
istemek ve birazcıkda azimle bu işi bu sene bitiricez inşallah:32:
bir kaç ay önce 103 kilo ile buraya yazmaya başladım bugün ise 86 lardayım,bu size gaz versin:21:
inşallah en kısa zamanda zayıflayıp bebişini kucağına alırsın tatlım:emir_bebek:
hergün düzenli menülerinizi liste halinde akşamları paylaşırsanız bende yorum yaparım zamanım oldukça:34:
en önemlisi bir seferlik kaçamak yapınca işin ucunu kaçırmamanız:40:

iyi akşamlar:3:

menüm

sabah:56:

kahvaltı

çavdar ekmeğiyle tost
1 haşlanmış yumurta
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz

1 avuş kiraz
yarım bardak kefir

öğlen:56:
7 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
semizotlu yoğurtlu salata yarım kase
yarım dilim çavdar ekmeği

1 avuç kiraz
3 kayısı
1 bardak kefir

akşam:56:
3 kaşık tabak tazefasulye
6 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt yoğurt

1 avuç kiraz
3 kayısı
1 ç.b kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

yok

amaninn kimi gördüm cecoşummm:54:

Kambersiz düğün olurmu şekerim :60: :60: :60:
Valla tesadüfen günlüğünü buldum ama çok iyi oldu :34:
Kaç gündür aklım sendeydi de bir türlü arayamadım :1:

Eeeee fıstık gibi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun maşallah :nazar: :nazar:
Nükette bu sabah yazmış hedefi olan 73 kiloyu görmüş :34: nikah tarihi kurban bayramı sonrası olacakmış ve o zamana kadar 68 düşmeyi düşünüyormuş ne güzzel :nazar: :nazar:
Darısı benimde başımaaaaaaaaaaaaaaa :122::122: :122:

Bende kaplumbağ hızıylada olsa ufak ufak hedefime doğru ilerlemeye çalışıyorum ama tabi sizlerin desteği şart :34:

sınavdı stresiydi derken kilomada yansıdı bugün 88,4 ü gördüm:14:
haziran başına 79 olamıcam fakat haziran sonuna 79 u görücem inat ettim:40:
inşallahhhh

Ayşeciğim merhaba,

Günlüğün varmış ne güzel.. Kolay gelsin...

Kambersiz düğün olurmu şekerim :60: :60: :60:
Valla tesadüfen günlüğünü buldum ama çok iyi oldu :34:
Kaç gündür aklım sendeydi de bir türlü arayamadım :1:

Eeeee fıstık gibi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun maşallah :nazar: :nazar:
Nükette bu sabah yazmış hedefi olan 73 kiloyu görmüş :34: nikah tarihi kurban bayramı sonrası olacakmış ve o zamana kadar 68 düşmeyi düşünüyormuş ne güzzel :nazar: :nazar:
Darısı benimde başımaaaaaaaaaaaaaaa :122::122: :122:

Bende kaplumbağ hızıylada olsa ufak ufak hedefime doğru ilerlemeye çalışıyorum ama tabi sizlerin desteği şart :34:
canım hoşgeldin:16:
günlüğü açalı aylar olduda ben ğrayamadım zamansızlıktan:1:
nuhanım polisime çok sevindim inşallah düğüne kadar istediği kiloya ulaşır:16:
darısı hepimicimizin başına inşallahh:21:
olsun şeerim kaplumbağa da olsa hedefe yürüyoruz:34:

Ayşeciğim merhaba,

Günlüğün varmış ne güzel.. Kolay gelsin...
merhaba yenam hoşgeldin:16:
var varda garibime ayda yılda bir uğruyorum:1:
teşekkür ederim:16::54:

Canım sen günlüğüne sık sık uğraki bizde gelelim :1:
Ev sahibi olmadan misafirliğe gidilirmi :1:

Back
X