Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlımslm ablacm
bende bundan sonra burdayım senınleyım
mezun olamazdım cunku hedefıme 6 kg var ve benım ıcın 6kg cok zor verılebılecek kg
kadis mezun olmamı beklıyormus ama benım mezun olmam cok zor en azından sımdılık gram gram gelıp gıdıyorum
kgmu koruyabılmek bıle benım ıcın cok önemli sanırım 8 takım yenı yuzlar ıstıyor ve paylaşımlarım az gelıyor
çalıştıgım ıcın elımden gelen buydu neyse nasip dıyelım
ama sende ıstersen burda devam edebılırım senınle hatta bununla ılgılı sana özel mesaj atacaktım senın mesaj kutun doluymus gönderemedım
tatlım kadriye size bir şeyler yazmış topiğe uğramanı ve okumanı istiyorum ve geri dönmeniaynen ablacım bende bırakmak ıstemıyorum ama ne yapayım bi yerde mecbur kaldım yanı
canım ablam ben burdayım sen oldugun surece
hoşgeldin tatlım tabiki alırız senide hatta aldık bileslm canım ya benide alın aranıza böle tek başımayım boş boşkimse almıyor beni deliyim diye herhal
şaka bi yana çookk acil kilo vermem lazımmmmmm yoksa koca elden gidecekk :S bebişte gelmeyecek :S
hoşgeldin tatlım tabiki alırız senide hatta aldık bile
kendini tanıtırmısın bize,ben ayşe buda benim günlüğüm
günlük yediklerini liste halinde yazarsan yardımcı olmaya çalışırız canım.
bizim menülerden de ilham alabilirsin![]()
saol canım :) memnun oldum tanıştığıma :) bende gözde:)benide cuma 3. takıma kabul etmişlerama burdanda ayrılmayı düşünmüyorum canım :) tabi kabul ettiğin sürece
ya ben eskiden zayıf 50lerinde çıtı pıtı bi kızdım nolduysa evlendikten sonra oldu troidler bozuldu kistler bilmemne e tabi birasda yedim derken bi oldum 116.7
zayıflamak istiyorum diyete başladım işte ctesi günü bu cumada tartılcam bakalım nolcak
zayıflamam lazım ya bebiş istiyorum hemde çok ama hamilelikte kilo zor oluo dertliyim anlayacağın
![]()
hoşgeldiniz kızlar100+ 'yı görünce girdim malesef. Keşke 60-70'i görüp girebilsem :)
Boy: 1.75
Kilo: 107
İNŞALLAH veririz :)
amaninn kimi gördüm cecoşummm![]()
sınavdı stresiydi derken kilomada yansıdı bugün 88,4 ü gördüm
haziran başına 79 olamıcam fakat haziran sonuna 79 u görücem inat ettim
inşallahhhh
canım hoşgeldinKambersiz düğün olurmu şekerim![]()
![]()
Valla tesadüfen günlüğünü buldum ama çok iyi oldu
Kaç gündür aklım sendeydi de bir türlü arayamadım
Eeeee fıstık gibi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun maşallah![]()
![]()
Nükette bu sabah yazmış hedefi olan 73 kiloyu görmüşnikah tarihi kurban bayramı sonrası olacakmış ve o zamana kadar 68 düşmeyi düşünüyormuş ne güzzel
![]()
Darısı benimde başımaaaaaaaaaaaaaaa :122::122: :122:
Bende kaplumbağ hızıylada olsa ufak ufak hedefime doğru ilerlemeye çalışıyorum ama tabi sizlerin desteği şart![]()
merhaba yenam hoşgeldinAyşeciğim merhaba,
Günlüğün varmış ne güzel.. Kolay gelsin...