• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bir derdim var icinden cikamadigim

17aralik

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
9
0
6
35
Afyon
Merhaba arkadaslar
Ben 24 yasindayim yaklasik 1.5 yildir bi iliskim var. Erkek arkadasim bana cok deger verir İyi de anlasiyoruz. Fakat bir sorunumuz var. Beni sevdiginden eminolduktan sonra ailemle tanismak istedi evimize geldi tanistilar ailem onu cok begendi o da bizi. Tanismadan sonra abimin dugunu vardi 3 4 ay sonra dugunu bekleyelm soz nisa nyapariz dedi kabul ettim ve bekledim dugune 15 gun kala babam ameliyat oldu biraz da onun toparlanmasini bekledik sonra ramazan.bayram derken bayagi zaman gecti her ne kadar musait olmamis gibi gorunsekte istenilse soz yapilabilirdi. Bu surectetabi herkes duydu. Ne zaman gelicek Niye gelmiyo seni sevmiyo mu gibi sorular sorulmaya baslandi bunldim bende ona da soyledim ama hep erteledi. Bu arada is icin baska sehre gitdamek zorunda kaldi aileme soyledi istemeselerde kabul ettiler. O gidince daha da Kotu oldum surekli erteledigi icin birakicak diye cok korkuyodum. Bu arada terslik ya cok kismetlerim cikmaya basladi sevgilim varken bi adim atmiyoken baslalarinin israri cok zoruma gitmeye basladi. Aradim sebebini bile soylemeden ayrildim. Basta kabul etmese de Simdi ses yok arasam konusur beni kirmaz ama bende arayamiyorum da artik bi kac kez konistuk gayet iyiydi. Simdi cok zorlaniyorum o olmadN herkes soruyo hala bunaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum cok sabirsiz bi insanim tavsiyelerinize ihtiyacim var. Kisaca durumu ozetledim. Simdiden tesekkur edrim

Istemege gelmiyolar diye, bide sizin talipleriniz cogaldi diye,ama iyi anlastiginiz halde ayrildiniz...Dogrumu? Bence siz yeterince sevmemissiniz, bu nasil bi ayrilik sebebi? Ayrica oda yeterince sevmemis ki,hic nedir nedendir sormamis? Aslinda ilk belki evlilikten korkmustur o yüzden erteliyordur diye düsündüm ama ayriliginizda bi acayip olmus... Bence ikiniz icinde isabet olmus... Ne siz,nede o, tam olarak ne istediginizi bilmiyorsunuz ve sevginiz yeterli degil gibi geldi bana... Ayrica zoraki evlilik olmaz, yani biraz fazla gitmissiniz bence üstüne,zorla istemege gelsinler gibi olmus... Dedigim gibi anlattiklariniza göre bence ikinizde kendi yolunuza bakin artik...hakkinizda hayirlisi olsun...

keşke araya ayrılık lafını sokmasaydın. her şey konuşularak hallolurdur diye düşünüyorum. tabi birbirinizi sevdiğinizden eminseniz.

Bence de sevginiz yeterli değil .
Ben sevgilimi sevdikten sonra kısmetlerim kilo kilo altınla dizilse kapıma bakmam .
Ara konuş içindekileri dök bakalım bi .

Sonra zamanla ciddi niyeti bozulmuş demekki :50: Erkek adam sözün de dururdu o kadar çevrenize söylettirip sonrada ortadadan çekilmezdi. Hala neden onu bekliyosunuz anlamadım. Arada bi şey yok bi hatanız yok bazı aksiliklerden dolayı ertelemek zorunda kalınmış şimdi sebep ne ? Herkezin sorgulaması da bi garip kısmet nasip denen bişey var.. Neden sorupta bunaltıyolarki sizi. Patavatsızlıktan başka bişey değil bu bence.. Nasibinizi başka yerde arayın bence :34:

Belki birsey oldu duygulari degisti.is ciddiye binince cogu erkek gibi tüydü.
Seni gercekten isteseydi bayram seyran dinlemez coktan takardi yuzugu.bosveeer.
Sakin seni isteyenlere ex sevgiline inat bodoslamadan atlama.daha gencsin.ölç tart,iyi dusun.

Merhaba arkadaslar
Ben 24 yasindayim yaklasik 1.5 yildir bi iliskim var. Erkek arkadasim bana cok deger verir İyi de anlasiyoruz. Fakat bir sorunumuz var. Beni sevdiginden eminolduktan sonra ailemle tanismak istedi evimize geldi tanistilar ailem onu cok begendi o da bizi. Tanismadan sonra abimin dugunu vardi 3 4 ay sonra dugunu bekleyelm soz nisa nyapariz dedi kabul ettim ve bekledim dugune 15 gun kala babam ameliyat oldu biraz da onun toparlanmasini bekledik sonra ramazan.bayram derken bayagi zaman gecti her ne kadar musait olmamis gibi gorunsekte istenilse soz yapilabilirdi. Bu surectetabi herkes duydu. Ne zaman gelicek Niye gelmiyo seni sevmiyo mu gibi sorular sorulmaya baslandi bunldim bende ona da soyledim ama hep erteledi. Bu arada is icin baska sehre gitdamek zorunda kaldi aileme soyledi istemeselerde kabul ettiler. O gidince daha da Kotu oldum surekli erteledigi icin birakicak diye cok korkuyodum. Bu arada terslik ya cok kismetlerim cikmaya basladi sevgilim varken bi adim atmiyoken baslalarinin israri cok zoruma gitmeye basladi. Aradim sebebini bile soylemeden ayrildim. Basta kabul etmese de Simdi ses yok arasam konusur beni kirmaz ama bende arayamiyorum da artik bi kac kez konistuk gayet iyiydi. Simdi cok zorlaniyorum o olmadN herkes soruyo hala bunaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum cok sabirsiz bi insanim tavsiyelerinize ihtiyacim var. Kisaca durumu ozetledim. Simdiden tesekkur edrim

Neden ayrıldın ki, yanlış yapmışsın. Kısmetlerin çoğaldı diye, sevgilin erteleme yaptı bide şehir dışına gitmek zorunda olduğu için hiç insan ayrılır mı sevdiğinden. Sen bence sevmemişsin. Bizde eşimle düğünü daha önce yaparız diye konuşmuştuk fakat şartlardan dolayı eşim erteleyim demişti bende o zamanlar çok üzülmüştüm Allah'ım neler neler geçirmiştim kafamdan ama hepsi boşunaymış.Bak şimdi evliyiz. 5 ay önce 5 ay sonra ne değişir ki. Yazık olmuş hemde iyi anlaşıyor muşsunuz bu zaman da kolay mı bu?

Bence seven erkek erteleme yapmaz
Açıkçası sogumus senden
Ayrılık lafını duyunca kendine gelmesi gerekirdi.
O yolunu cizmis
Sadece ayrılmak size kalmış

Ben cok sevdim hala seviyorumda zordayim su an zaten. Cok evlilik isteyen onu bunaltan biri degilim ama herkes biliyo beni bunaltiyoken onun bunlara firsat vermesi uzmelerine izin vermesi konuyu Benacmadan adim atmamasi beni uzdu. O zamanda mutsuzdum bu sebeplerden. Ayrica evlilik israri ailemle tanisma israrini o yapti. Ben verilen sozlerin tutulmamasina bozuldum aslinda. Gelin gorun ki hala anlasabiliyoruz. Nedenini sordu biraz bahsettim sonradan. Aramisti yarin ordayim demis telde ama heyecandan.anlamamisim bir daha ki hafta bekliyodum telim cekmiyodu cok.aramis donecegi gun huzursuzdum aradim burda oldunu soyledi. Agladi m biraz konustuk. Sonra mesaj yazmis biz ayrilmadik mi diye bisey diyemedim kaldi oyle. Sanirim o sevmedi yeterince

Açıkçası sogumus senden
O yolunu cizmis

Oyle ama en basindan beri boyle sonradan.olsa sogudu diycem Ben onu istedigi kadar beklerdim aileler istemiyo flort iste. Sonradan boyle olacagini bilseydim ailemle tanistirmazdim en azindan

Açıkçası sogumus senden
O yolunu cizmis

Bence de sevginiz yeterli değil .
Ben sevgilimi sevdikten sonra kısmetlerim kilo kilo altınla dizilse kapıma bakmam .
Ara konuş içindekileri dök bakalım bi .

Bende oyleyim inanin o kismetlerin adini sanini bilmiyorum ilgilenmiyorum. Zor geliyo iste yinede kimden bekliyosuniz kimler geliyo. Arasam belki aramiz duzelir bilemoyorum yine boyle olursa uzulurum

bir insanın bir insana ayırabileceği en güzel şey ona ayırdıgı zamandır. senın errkek arkadasın zaman ayıramamış.

bir insanın bir insana ayırabileceği en güzel şey ona ayırdıgı zamandır. senın errkek arkadasın zaman ayıramamış.

Bilemiyorum cozemedim inanin anlayamiyorum. Ailesinin haberi yok bide annesine daha yeni soylemisti once ben taniyim demis. Bizim dugune de geldi. Hastaneye ziyarete de geldi kandirsa bu ne cesaret anlamiyorum.

Bilemiyorum cozemedim inanin anlayamiyorum. Ailesinin haberi yok bide annesine daha yeni soylemisti once ben taniyim demis. Bizim dugune de geldi. Hastaneye ziyarete de geldi kandirsa bu ne cesaret anlamiyorum.

ama 1,5 senede az bı zaman deıl. bence sen barısmak istiosun onunla bizim olumlu bişeyler dememizi beklıyosun :x

Bence ikinizde hatalısınız
O iki de bir erteliyo madem öyle gelecez diye söz vermeselerdi

Sende bir an önce evlenme derdindesin
Kapıya kaç talip gelirse gelsin
Sevdiğinden başkasını gözün görmemeli

Bence de evlenecek kadar sevmiyorsunuz veya hazır değilsiniz her ikinizde.

ama 1,5 senede az bı zaman deıl. bence sen barısmak istiosun onunla bizim olumlu bişeyler dememizi beklıyosun :x

Barismak istiyorum tabi ama sozlerinde durmamasi devam ederse uzulurum barismak kolay soylesem barisiriz. Derdimi anlatamiyorum gibi geliyo. Evlenmek dert degil gercekten ama insanlari duydukca bazen.diyorum ki hakikaten srvmiyo mu neden erteliyo. Bi zaman sonra insanlarin.soyledikleri moral bozmaya basliyo. Cikan kismetlerle de ilgilenmedim hic o zamanda nasilsa gelmiyo evlen.gitsin diye salakca espriler yapildi bitmek bilmeyen. Savuncak bisey kalmadi. Gelicek diyemedim cunku dedigi zamanlarda gelmemisti.biraz genel cevap oldu

Ben cok sevdim hala seviyorumda zordayim su an zaten. Cok evlilik isteyen onu bunaltan biri degilim ama herkes biliyo beni bunaltiyoken onun bunlara firsat vermesi uzmelerine izin vermesi konuyu Benacmadan adim atmamasi beni uzdu. O zamanda mutsuzdum bu sebeplerden. Ayrica evlilik israri ailemle tanisma israrini o yapti. Ben verilen sozlerin tutulmamasina bozuldum aslinda. Gelin gorun ki hala anlasabiliyoruz. Nedenini sordu biraz bahsettim sonradan. Aramisti yarin ordayim demis telde ama heyecandan.anlamamisim bir daha ki hafta bekliyodum telim cekmiyodu cok.aramis donecegi gun huzursuzdum aradim burda oldunu soyledi. Agladi m biraz konustuk. Sonra mesaj yazmis biz ayrilmadik mi diye bisey diyemedim kaldi oyle. Sanirim o sevmedi yeterince

İnsan oğlu çiğ süt emmiş diye boşa demiyolar. O ısrar etmiş şimdide vazgeçmiş. Beklemeyin artık. Diğer sizi istemeye gelenleri değerlendirin.

Çocuk annenlerle konuşup sonrasında sözünü yerine getirmemiş sende boşluğa düşmüşsün.
Haklısın bence bir de sebepsiz yere bitirmeni bile kabul etmiş bence sorun karşı tarafındaymış.

İnsan oğlu çiğ süt emmiş diye boşa demiyolar. O ısrar etmiş şimdide vazgeçmiş. Beklemeyin artık. Diğer sizi istemeye gelenleri değerlendirin.

Onu seviyoken su an kimseyi degerlendiremem. Bir de sizlerin gorusunu alayim dedim galiba en iyisi hazir ayrilmisken tamamen bitirmek tesekkur ederim gorusleriniz icin.

Bence ikinizde hatalısınız
O iki de bir erteliyo madem öyle gelecez diye söz vermeselerdi

Sende bir an önce evlenme derdindesin
Kapıya kaç talip gelirse gelsin
Sevdiğinden başkasını gözün görmemeli

Bence de evlenecek kadar sevmiyorsunuz veya hazır değilsiniz her ikinizde.

O kadar utangac cekingen.bi insanim ki en utandigim surectir evlilik ailasiyle tanismak vs. Ama Oyle bi noktaya geldi ki bi adim atmasi sevdiginin ispati olacakti bana hic bir zaman.evlenmek gibi derxim olmadi olsaydi bu yasima kadar beklemezdim cok isteyenler 20 yasina kadar bile beklemiyo o ilk sevdigim benim. Tanismadan.once evlenmeyi dusunmuyodum bile. Benim okulum yeni bitto sayilir zaten.

Back
X