- Konu Sahibi Fotosentez
-
Malesef her insan arkadaşlığın, dostluğun ne demek olduğunu bile bilmiyor.
Kötü gününde senin yanındadır, senin kötü gününde bir de o vurur.
En sinir olanı da her şeyi söyler, karşısındakine nazı geçiyor zanneder.
bu "NAZI GEÇME" durumu gerçekten var mı?benim için geçerli değil böyle bir şey.annem bile bana yersiz bir eleştiri yapsa kırılırım.
söyleyen değil söylediği önemlidir benim için.ama haksızsa kırılırım,alınırım.eğer haklıysa da öz eleştiti yapmasını bilirim.
nazım geçer diye her lafı söyle iyi valla.
Çevremden gördüğüm ve bir iki arkadaşımdan da teyit ettiğim kadarıyla evet, biraz kendini sakınmama, ne yapsam affeder ya da kırılmaz "o beni biliyor" düşüncesi var.
Çok üzücü bir durum, ben en iyi arkadaşıma yaptığı bir hata veya başka bir sorunda şunu söylesem üzülür mü, laf başka tarafa gider mi diye 40 kez planlar öyle söylerim. Gel gör ki insanlar baya riyakârlar...
asıl kaç yıllık dostlarla konuşurken naif olmak gerekmez mi?kılı kırk yarmak gerkmez mi?
İşte ben böyleyimdir, sen de öylesindir. Kimse birbirini kırmasa keşke...
Kimsenin düşüncelerini net kavrayamıyoruz. Konu sahibi arkadaşımızın da dediği gibi bugün yanımızda olan,yarın kendin ettin niye ağlıyorsun?! diyor..
Yarın hiçbir şey olmamış gibi sizi arayacaksa bence içinizdekileri söyleyin bilsin. Yaptığı kabalığın farkına varsın. Tamam iyi arkadaşlar, samimiyetten güç alıp gerçeği dank diye söyleyebilir. Bu yüzden dost acı söyler demişler.
Ama bu insan suçlar gibi konuşmuş. Yani buradan bakıldığında haklı olan sizsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?