Benimde bir derdim var

sevde46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
13
0
86
45
Çankırı
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım eşim 30.Bir türlü çözüm bulamıyorum. Fikrinize ihtiyacım var.Belki çok büyütülmeyecek bir problem, belkide çok büyük bir problem bilmiyorum.
Evlendiğim günden beri hiç evliliğim içime sinmedi. Bunda bir çok faktör var.Cinsel hayatımız, eşimle aramda olan karakter farklılığı ve eşimin ailesi.

Dışarıdan çok saygılı, kendi halinde, sessiz, beyefendi, fazla konuşmayan, evcimen, aileme saygılı, ev işlerimde bana yardım eden, beni kısıtlamayan,bensiz bir yere gitmeyen fakat bi o kadarda paraya düşkün, beni bir yere gitttiğimde merak etmeyen, arayıp sormayan, kıskançlık nedir bilmeyen, sahiplenme duygusunun olmadığı,bir eşim var.

Başka bir boyuttan bakarsak cinsellikten hiç birşey anlamıyorum. 4 senelik evliyim. Orgazm oluyorum ilişkide ama benim bulduğum bir takım metodlarla.Çünkü eşimin cinsel organı ilişkiye boyut olarak pek musait değil. Bana doğum yapmadığım halde vajinan çok genişlemiş bir şey anlamıyorum diyor. Ama biliyorum ki sorun onda.Ama bunu ona diyemiyorum.Bu sorun hep kafama takılıyor. Bu zamana kadar kimseye bişey diyemedim.Klasik pozisyon dışında bir ilişki yaşayamıyoruz.Bende gencim...
Herşeyin üstüne Birde çocuğumuz olmuyor.Ben doktora gittim bende bir problem yok. Ben evlilik hiç içime yatmadığı için üstüne düşmüyorum bu sorunun. Çünkü biliyorum ki bir gün ayrılırsak çocuk bana sorun olabilir. Yada ondan bir çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama tam olarak sebebini kestiremedim. İnanın çok iyi biri. Ama karakterlerimiz çok ters.sahiplenme duygusunun olmamasıda beni mahvediyor. Hiç kendimi evli gibi hissetmiyorum.Bi problem oldumu hemen resti çekiyorum. Belki boşanırız sebep olur diye.

Hep sanki kötü bir olay olsada ama ondan yana,boşansak diye bakıyorum. Ama bazen bu düşüncemede kızıyorum. Daha kötüsü çıkarsa ya diye. Ya pişman olursam diye.
Bana bir akıl verin. Napıcam ben ya...Acaba sorun bendemi....

böyle hayat çekilmez olur size geçmek bilmez....

peki ama neden evlendiniz evlenmeden önce hiç görüşmediniz mi?

yanii genel olarak eşinizi iyi biri olarak anlatmışsınız.. çok bariz bi kötü huyu yok görünüor.. sizin ki tamamen karakter zıtlığı, sevgi eksikliği gibi, bunların da çözümü yok ki :1no2:

canım seni çok iyi anlıyorum bian beni anlatıyosun sandım.çok benziyoruz.:1shok:sevgi eksikliğinden kaynaklanıyor bide hayata bakış açısı yani sen beyazsan o siyah-tatlicadiarzu-ortak nokta pek yok gibi ama onunda çözümü yok:1no2:

Fazla bir flört dönemimimiz olmadı.Sadece 2 ay falan nişanlı kaldım oda fazla görüşmedik. Anormallikleri anladığımda çok geçti. Ve çok yoğun psikolojik sıkıntılar geçirdim. Kimseye bişey anlatamıyorum. Napıcam bilmiyorum. Bigün oluyor napalım buda benim kaderimmiş diyorum bigün oluyor bunalıma giriyorum.
ınsan evlenmeden neyin ne olduğunu anlayamayor. Evli olmayan anlayamaz beni.

canım seni çok iyi anlıyorum bian beni anlatıyosun sandım.çok benziyoruz.:1shok:sevgi eksikliğinden kaynaklanıyor bide hayata bakış açısı yani sen beyazsan o siyah-tatlicadiarzu-ortak nokta pek yok gibi ama onunda çözümü yok:1no2:

Cinsel problem sizdede varmı? Oda çok üzüyor beni...

Bence şu aşamadan eşinin ne kadar iyi olduğu hiç önemli değil..

Önemli olan bence, bu evliliğin henüz senin kafana yatmış olmaması.

Açıkca bir sorun olsa da boşansak diye bakman da bunu onaylıyor..

Bu konuda nedense içimden ''eşinin iyi yönlerini gör ve yaşa''demek de gelmiyor..Zaten arada sevgi de yok fazla gibi..Sevgi olsa, zaten eksi yönler görülmüyor evlilikte..

Yani eşinin iyi yönleri sana yetse,zaten bu topiği açmazsın demek ki oturmayan bir takım taşlar var hala bu evlilikte..

Çocuk olayını iyi düşünmüşsün, olmaması şu an için sizin için hayırlısı gibi görünüyor..

ıyi düşün taşın derim arkadaşım..

Evlilikler nasıl başlarsa öyle gider, ya içine sinmesi için kendi kendine çabala, ya da yine iyi düşün diycem..

acaba biraz abartıyor olabilirmisiniz..eşinizin iyi yönleri yazmışsınız..tamam ama iş kıskançlık olayı olunca bende şunu düşünmeden edemiyorum..acaba eşiniz size çok güveniyor olamazmı? yada gittiğiniz yeri bildiği için ve o yerde de bir sorun çıkmayacağını bildiği için sizi sıkıştırmıyor olamazmı?
cinselliğe gelirsek , boyut olarak ...... diye cümleye başlamışsınız..30 yaşında yetişkin bir erkekten bahsediyoruz..12-13 cm den kısa ise sorun vardır ,değilse zaten sorun yoktur..acaba içinize pek çok şeyin sinmemesi ,bu durumda da mı ortaya çıkıyor..yani istenmeyen bir eş ve açık bulmalar..
bir insan yeri geldiği zaman kıskanç olmalı,yeri geldiği zaman sahiplenmeli..olur olmaz her kıskançlık yada her sahiplenme duygusu zaten insanı sıkar....ya eşiniz sizi umursamıyor yada sizin beklentileriniz fazla
acaba siz bu evliliğiyoluna koymak için neler yaptınız? ne kadar çaba harcadınız..

Cinsel problem sizdede varmı? Oda çok üzüyor beni...

ben hiç zevk almıyorum sen gene iyi 3 senedir galiba bende depresyondayım.bide hiç anlayış yok bizde hiç uyuşmuyoruz o yüzden çocuk yapmadım.gerçi olacağıda meçhul-tatlicadiarzu-

Deniz_güneşe katılıyorum
ama öncelikle cinsel yönlü rahatsızlıklarını eşine anlatmalısın o sana çok rahat söylüyorsa sende ben senin için bunu düşünüyorum demelisin burda hatalı kimse aranmıyor sonuçta. ama anladığım kadarıylada mutsuzsun, insanların huylarını değiştirmesi çok zor tatlım eğer onun ailesi tarafında da sevgi eksikliği, sevgiyi gösterememe gibi durumlar varsa bunu yaşaman normal heleki bazı erkekler çok zor sevdiklerini belli ederler.çocuk düşünmemen şu an için çok doğru karar bencede ilerde neler olacağı belli olmaz zaten istemiyorsunda bence evliliğindeki sıkıntıları eşine anlatmalısın çözüme ulaştıracağına inanıyorsan tabii. yoksa sen sağ ben selamet...

seni kıskanmadığı yada sahiplenmediği için üzülme çok iyi bir şey bu kıskanç erkekler de hiç çekilmiyor ne güzel işte çoğu kadının isteyeceği bir durum fakat sana vajınan genişlemiş ben bişi anlamıyorum dediyse o anda dr gidelim demen gerekmezmiydi madem öyle gel çare arayalım deseydin muhakkak bir çözümü olur

acaba biraz abartıyor olabilirmisiniz..eşinizin iyi yönleri yazmışsınız..tamam ama iş kıskançlık olayı olunca bende şunu düşünmeden edemiyorum..acaba eşiniz size çok güveniyor olamazmı? yada gittiğiniz yeri bildiği için ve o yerde de bir sorun çıkmayacağını bildiği için sizi sıkıştırmıyor olamazmı?
cinselliğe gelirsek , boyut olarak ...... diye cümleye başlamışsınız..30 yaşında yetişkin bir erkekten bahsediyoruz..12-13 cm den kısa ise sorun vardır ,değilse zaten sorun yoktur..acaba içinize pek çok şeyin sinmemesi ,bu durumda da mı ortaya çıkıyor..yani istenmeyen bir eş ve açık bulmalar..
bir insan yeri geldiği zaman kıskanç olmalı,yeri geldiği zaman sahiplenmeli..olur olmaz her kıskançlık yada her sahiplenme duygusu zaten insanı sıkar....ya eşiniz sizi umursamıyor yada sizin beklentileriniz fazla
acaba siz bu evliliğiyoluna koymak için neler yaptınız? ne kadar çaba harcadınız..

Haklısın da arkadaşım, arkadaş evliliğini yoluna koymak istemiyor ki zaten, bunu yapmak içinden gelmiyor,asıl olay bence arkadaşın eşine karşı bir sevgi eksikliği duyması..

Hal böyle olunca da kendine göre kötü gördüğü huyları batıyor gözüne..Hani birisini sevmezsiniz de hep batar ya..Onun gibi..
Yani bu arkadaş evliliğinde mutlu değil aslında..Nedeni de sevgi duymaması..
Sevgi olmayınca evliliği yoluna koymak istemiyor ki zaten, bitse diye bakıyor biliçaltında..
Kendine göre de (haklı ya da haksız) bahaneler türetiyor beyni..

Görüntüde bariz sorunlar yok bu evlilikte ama arkadaş huzursuz..

Birşeyler yapmak isterse bu evlilik için ; bence ilkönce eşini sevmeyi denemeli, eşini severse, zaten yukarda saydığı sorunlar kuş olup uçmaya müsait sorunlar şimdilik..

Son düzenleme:
ben mi büyütüyorum demişsin ama bence hiçte büyütmüyorsun, anlattıkların evliliğinizin geleceği için pek umut vaadetmiyor bence affına sığınıarak benim fikrim bu
eşin iyi bi insan olabilir, ama evliliğin devamı için hayat görüşerinin benzer olması gerekir, ten uyumu olması gerekir diye düşünüyorum

hele de hayat görüşlerinin farklı olması....

belkide çocuk istememn ....evligin bir gün bitebilir diye bakmanda evlilikten sogutuyor eşinden uzaklaştırıyor ve onun olumsuz yanlarını hep görüyorsun.....bu düşünceler böyle yaklaşımların sonundada.....
kafanda ve kalbinde bu evliligi bitirdin........
yada sevgin bitti........
bu olumsuzlukları eşinle konuşmayı hiç denedinmi..........yada olumsuz olanları kapatıp........birde farklı bir yaklaşım denedinmi.......

sanki arada hiç sevgi yok gibi
iki yabancının aynı evi, yatağı paylaşması
bir antlaşamyı sürdürmeye çalışması gibi
arada sevgi yoksa
dünyanın en iyi insanı da olsa fark etmez

:) Eşin istenmemesi değil PROBLEM.İnternetten araştırdım boy meselesinide. Problemli 7-8 cm civarı. Ve ince. Oda bişey anlamıyor çoğu zaman ve 2 kere dile getiridi vajinan geniş diye. Bu sorunlardan sonra ilgisizliği ve sahiplenme duygusunun olmamasıda iyice evliliğin içime sinmemesine yol açtı. Doktorlara utandığımdan ve eşimi rencide ederim diye soramıyorum. Ve çocuk olmamasıda onunla alakalı. Fakat bir türlü doktora gitmiyor. Ben kaç kere gittim ve sonuç hep aynı side bir problem yok. Onun durumunada üzülüyorum.Bilmiyorum ya zor bi durum. Ateş düştüğü yeri yakıyor

Back
X