• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir derdim var :(

agactabirkedicikvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
19
7
86
Adıyaman
merhaba arkadaşlar uzun olmaması açısından hemen konuya girmek istiyorum.Uzun zaman önce biriyle beraberdik yaklaşık 1 yıl kadar önce ayrıldık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce beni aradı. Beni unutamadığını filan söyledi...Tekrar konuşmaya başladık . Birkaç gün önce işlerinin çok yoğunlaştığını bana eskisi gibi vakit ayıramayacağını söyledi tamam dedim bende. Ve onu o beni arayana kadar aramadım rahatsız etmemek adına... Bugüne kadar ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şekilde bana ulaşmadı ve az önce whatsap listeme bakarken profil fotoğrafını gördüm. Nişanlanmış !!! Nişanlısıyla birlikte resimlerini koymuş !!!! Bu nasıl bir adilik nasıl bir karaktersizliktir şuan ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana fikir verin ben şimdi ne yapayım :KK43:

merhaba arkadaşlar uzun olmaması açısından hemen konuya girmek istiyorum.Uzun zaman önce biriyle beraberdik yaklaşık 1 yıl kadar önce ayrıldık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce beni aradı. Beni unutamadığını filan söyledi...Tekrar konuşmaya başladık . Birkaç gün önce işlerinin çok yoğunlaştığını bana eskisi gibi vakit ayıramayacağını söyledi tamam dedim bende. Ve onu o beni arayana kadar aramadım rahatsız etmemek adına... Bugüne kadar ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şekilde bana ulaşmadı ve az önce whatsap listeme bakarken profil fotoğrafını gördüm. Nişanlanmış !!! Nişanlısıyla birlikte resimlerini koymuş !!!! Bu nasıl bir adilik nasıl bir karaktersizliktir şuan ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana fikir verin ben şimdi ne yapayım :KK43:

Karaktersizliğin de zirvesindeymiş adam baksana! Nasıl biri oşdugunu görmüş oşdun şükret ve yoluna devam et....

ben böyle kötülüklerin yanına kar kalmaması taraftarıyım. o adamın şuanki nişanlısına sohbet dökümanınızı yollayın. yani evlenmek üzere olduğu adamın başka kadınlara karşı bu şekilde davranışları olduğunu görmüş olur. devam edip etmemek nişanlısına kalır. hiçkimse de seni bu olay yüzünden suçlayamaz zaten

Haddim olmayarak bir sey sormak istiyorum yanlis anlamayin.

Cinsellik yasadiniz mi? Eger yasadiysaniz muhtemelen sizi degil de cinselliginizi ozlemis olabilir. Maalesef bir cok erkek bu karaktersizlikte. Eger cinsellik yoksa da muhakkak farkli bir beklentisi vardir, cikar meselesi yani.

Beni arama vs. Demesi nisandan dolayidir. Su durumda yapmaniz gereken hic bir sey yok. Sikmayin caninizida. Bu tarz insanlar cok maalesef...

Ama olur ya bir gun yine donmeye vs. Calisirsa direk kovun, muhattap bile olmayin. Kurkcu dukkani degilsiniz...

Valla mesajin sonunda acaba ne yapmaya calisiyo falan diye sorcaksiniz sandim ama bi anda nisanlandi deyince benim bile agzim acik kaldi.

hic dusunmeyin takmayin bosverin, demek ki kafasi hep karisik. Sevdigi kizla bile nisanlanmamis yazik.

Bence de kizi bul sana simdi bunu yapan yarin kuma getirir! De. Anlat herseyi konusmalarinizi mesajlarinizi yolla. Boyle seyleri yapip yapip yanlarina kar kaliyoya sinir oluyorum bende.

bi şekilde bu olanı diğer kıza bildirin bencede devam etmek isterse kendi tercihi olur ama bana kalırsa böyle 'adamlar' kimsenin hayatında olmayı haketmiyor..ulaşabileceğiniz başka bir yol yokmu ailesinden tanıdığınız felan

Ortak arkadaşımızla konuşmalı mıyım sizce durumu anlatmalı mıyım ?
Valla mesajin sonunda acaba ne yapmaya calisiyo falan diye sorcaksiniz sandim ama bi anda nisanlandi deyince benim bile agzim acik kaldi.

hic dusunmeyin takmayin bosverin, demek ki kafasi hep karisik. Sevdigi kizla bile nisanlanmamis yazik.

Bence de kizi bul sana simdi bunu yapan yarin kuma getirir! De. Anlat herseyi konusmalarinizi mesajlarinizi yolla. Boyle seyleri yapip yapip yanlarina kar kaliyoya sinir oluyorum bende.

bi şekilde bu olanı diğer kıza bildirin bencede devam etmek isterse kendi tercihi olur ama bana kalırsa böyle 'adamlar' kimsenin hayatında olmayı haketmiyor..ulaşabileceğiniz başka bir yol yokmu ailesinden tanıdığınız felan
2 tane arkadaşımız var yani ulaşabileceğim bende numaraları olan arayıp anlatayım mı böyle böyle oldu diye kafam o kadar Karışık ki

2 tane arkadaşımız var yani ulaşabileceğim bende numaraları olan arayıp anlatayım mı böyle böyle oldu diye kafam o kadar Karışık ki
onlar kıza haber verirmi dersin yada ortak arkadaşlarınızdan nişanlandığı kızın numarasını alsanız..ben senin adınada nişanlandığı kız adınada üzüldüm canım başka bir arkadaşta yazmış 'ne yapmalıyım diye soracaksın sandım' diye bende öyle bekliyordum şok oldum..sen kurtulmuşsun buna sevinmelisin

Back
X