evlendiler, bebekleri de oldu 2 senedir evliler ve çok mutlular, ben arkadaşla aynı iş yerindeyim her gün yüzyüzeyiz, önceden tripliydim konuşmuyodum bile. şimdi normaliz, merhaba iyi günler iyi akşamlar şeklinde. unuttun mu diye soracak olursan, hala içim yaralı çünkü çok yalan söyledi bana. dürüstçe anlatsa bu kadar kırgınlık olmazdı ama allah yzüme baktı iyi ki ben evlenmedim diyorum her gördüğümde, tek göz kırpışımla tekrar kapımda yatırırım onu öyle de karakter yoksunu.
o yüzden kızlara bildirmek bişeyi değiştirmiyo bide inatlaşıyolar mıdır nedir adamı bırakırsam o alacak diye, iş inada bindikçe ayrılacağı varsa da ayrılmıyor. bana mesela bekle beni boşanıp sana geleceğim falan dedi kız bunu bile biliyor yine de inatla direndi. ha yanlış anlaşılmasın amacım onları ayırmak falan değildi adamın ne kadar karaktersiz olduğunu ve ikili oynadığını kıza söylemek istedim çünkü sevmiyorum onu nefret ediyorum ondan diyordu, hayatını karartmasın istedim, sonra ben adamla ilişkimi çok uzun süre önce bitirmeme rağmen yakasından düşmeyen hatun oldum :)