• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir derdim var :(

canım kıza herşeyi anlatmana gerek yok, ben yaptım ordan biliyorum. kıza ya sen herşeyi söylersin ya ben dedim. gitti anlattı mesajlarını okudum hatta ben. merak etme yani bi şekilde ikna ediyolar o kızları. bizim hanım kızımız şimdi seni affediyorum ama evlendiğimizde bu olursa seni boşarım demişti. o yüzden boşver allaha havale et, o kişinin sen olmadığına sevin.

Bence kesinlikle anlatmalısınız o kızın da bilmeye hakkı var şahsen ben bilmek isterdim

onlar kıza haber verirmi dersin yada ortak arkadaşlarınızdan nişanlandığı kızın numarasını alsanız..ben senin adınada nişanlandığı kız adınada üzüldüm canım başka bir arkadaşta yazmış 'ne yapmalıyım diye soracaksın sandım' diye bende öyle bekliyordum şok oldum..sen kurtulmuşsun buna sevinmelisin
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi ortak arkadaslarımızdan birine mesaj attım cevap vermesini bekliyorum.

canım kıza herşeyi anlatmana gerek yok, ben yaptım ordan biliyorum. kıza ya sen herşeyi söylersin ya ben dedim. gitti anlattı mesajlarını okudum hatta ben. merak etme yani bi şekilde ikna ediyolar o kızları. bizim hanım kızımız şimdi seni affediyorum ama evlendiğimizde bu olursa seni boşarım demişti. o yüzden boşver allaha havale et, o kişinin sen olmadığına sevin.
ah o kızlarımız allah fırsat sunmuş gerçek yüzünü göstermiş 'evlendiğimizde olursa seni boşarım ' yazık etmiş, konuyla alakası yok ama merak ettim evlendilermi?

Tek kelime ile koca bir 'yyuuuuhhhh'

Nasil bir yüzsüzmüs yaa

Erken kurtuldugun icin sükret bence düğün gnü de öğrenebilirdin bu durumu o_O

Bende şuan ortak bir arkadaşımıza mesaj attım cevabını bekliyorum. Sizin başınızada hemen hemen aynısı gelmiş demek ki biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Haklısınız kıza ulaşsamda ne fayda artık...

ah o kızlarımız allah fırsat sunmuş gerçek yüzünü göstermiş 'evlendiğimizde olursa seni boşarım ' yazık etmiş, konuyla alakası yok ama merak ettim evlendilermi?
evlendiler, bebekleri de oldu 2 senedir evliler ve çok mutlular, ben arkadaşla aynı iş yerindeyim her gün yüzyüzeyiz, önceden tripliydim konuşmuyodum bile. şimdi normaliz, merhaba iyi günler iyi akşamlar şeklinde. unuttun mu diye soracak olursan, hala içim yaralı çünkü çok yalan söyledi bana. dürüstçe anlatsa bu kadar kırgınlık olmazdı ama allah yzüme baktı iyi ki ben evlenmedim diyorum her gördüğümde, tek göz kırpışımla tekrar kapımda yatırırım onu öyle de karakter yoksunu.

o yüzden kızlara bildirmek bişeyi değiştirmiyo bide inatlaşıyolar mıdır nedir adamı bırakırsam o alacak diye, iş inada bindikçe ayrılacağı varsa da ayrılmıyor. bana mesela bekle beni boşanıp sana geleceğim falan dedi kız bunu bile biliyor yine de inatla direndi. ha yanlış anlaşılmasın amacım onları ayırmak falan değildi adamın ne kadar karaktersiz olduğunu ve ikili oynadığını kıza söylemek istedim çünkü sevmiyorum onu nefret ediyorum ondan diyordu, hayatını karartmasın istedim, sonra ben adamla ilişkimi çok uzun süre önce bitirmeme rağmen yakasından düşmeyen hatun oldum :)

evlendiler, bebekleri de oldu 2 senedir evliler ve çok mutlular, ben arkadaşla aynı iş yerindeyim her gün yüzyüzeyiz, önceden tripliydim konuşmuyodum bile. şimdi normaliz, merhaba iyi günler iyi akşamlar şeklinde. unuttun mu diye soracak olursan, hala içim yaralı çünkü çok yalan söyledi bana. dürüstçe anlatsa bu kadar kırgınlık olmazdı ama allah yzüme baktı iyi ki ben evlenmedim diyorum her gördüğümde, tek göz kırpışımla tekrar kapımda yatırırım onu öyle de karakter yoksunu.

o yüzden kızlara bildirmek bişeyi değiştirmiyo bide inatlaşıyolar mıdır nedir adamı bırakırsam o alacak diye, iş inada bindikçe ayrılacağı varsa da ayrılmıyor. bana mesela bekle beni boşanıp sana geleceğim falan dedi kız bunu bile biliyor yine de inatla direndi. ha yanlış anlaşılmasın amacım onları ayırmak falan değildi adamın ne kadar karaktersiz olduğunu ve ikili oynadığını kıza söylemek istedim çünkü sevmiyorum onu nefret ediyorum ondan diyordu, hayatını karartmasın istedim, sonra ben adamla ilişkimi çok uzun süre önce bitirmeme rağmen yakasından düşmeyen hatun oldum :)
amannn:KK57::KK57: resmen inatlaşmış , onur herkeste olan bir özellik değil malesef , allah size güzel kapılar açsın:)

Bankada şimdi cevap geldi aynen buraya aktarıyorum... Ben ilk merhaba nssılsın filan gibilerinden bişey yazdım arkadaşıma daha sonraki mesajımda ise o karakter yoksunu nasıl diye sordum adıyla tabi ama :KK53: onun yazdığı aynen şu " yaa canım sen onu duydun tabi iki gün önce nişanlandı bende oradaydım ama mecbur kalmasam gitmezdim :( " bende cevap olarak tamam Allah Mesut etsin... Bahsetmedim bizim görüştüğümüzden olanlardan Söylemek neyi değiştirir diye düşündüm ama bir yandanda ya o kız ben olsaydım diyorum acaba herşeyi bir çırpıda yazsam mı yoksa Allah'ından bulsun deyip hiç bişey yapmasam mı :KK51:

S..fsizin en önden bayrak sallayanlarindan.. Uzulmenize değmez. Allaha bırakın. Hiç peşine de düşmeyin. Ne hali varsa görsün..Hayatınıza bakın.Sizi gerçekten seven biri illaki çıkacak karşınıza. Herşeyde bir hayır vardır. Bunda da vardir bir hayir.

Bankada şimdi cevap geldi aynen buraya aktarıyorum... Ben ilk merhaba nssılsın filan gibilerinden bişey yazdım arkadaşıma daha sonraki mesajımda ise o karakter yoksunu nasıl diye sordum adıyla tabi ama :KK53: onun yazdığı aynen şu " yaa canım sen onu duydun tabi iki gün önce nişanlandı bende oradaydım ama mecbur kalmasam gitmezdim :KK43: " bende cevap olarak tamam Allah Mesut etsin... Bahsetmedim bizim görüştüğümüzden olanlardan Söylemek neyi değiştirir diye düşündüm ama bir yandanda ya o kız ben olsaydım diyorum acaba herşeyi bir çırpıda yazsam mı yoksa Allah'ından bulsun deyip hiç bişey yapmasam mı :KK51:
Sen bu kisiye yazsan yani anlatsan bile kalkip da o kiza anlatmaz. Ve ustune nosunu istesen de vermez. Bilemiyorum simdi nasil irtibata gecersin nisanlisiyla. Hic sosyal hesabi falan yok mu kizin direkt ordan ulassan bilemedim ki simdi... ben de kendimi o kiz yerine gordum ve bilmek hakkim olurdu diye dusundum. Karar senin canim icinden nasil geliyorsa oyle yapmalisin.

pessss ya pislik herif:KK62:
kıza ulaşabilirsen direk mesajlarınızı at kıza bence yada hiç bulaşmasan mı bilemedim ama bence kızın böyle bişeyi bilmeye hakkı var sonrası için karar onun zaten

merhaba arkadaşlar uzun olmaması açısından hemen konuya girmek istiyorum.Uzun zaman önce biriyle beraberdik yaklaşık 1 yıl kadar önce ayrıldık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce beni aradı. Beni unutamadığını filan söyledi...Tekrar konuşmaya başladık . Birkaç gün önce işlerinin çok yoğunlaştığını bana eskisi gibi vakit ayıramayacağını söyledi tamam dedim bende. Ve onu o beni arayana kadar aramadım rahatsız etmemek adına... Bugüne kadar ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şekilde bana ulaşmadı ve az önce whatsap listeme bakarken profil fotoğrafını gördüm. Nişanlanmış !!! Nişanlısıyla birlikte resimlerini koymuş !!!! Bu nasıl bir adilik nasıl bir karaktersizliktir şuan ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana fikir verin ben şimdi ne yapayım :KK43:
Yuhhhh:rolleyes:

Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şuan nişanlısını bulup herşeyi anlatsam sadece onun hala peşinden koşuyormuş gibi olcam şimdi sakin kafayla daha rahat düşündüm sizlerinde desteğiyle tabi ben artık sadece Allah a havale ediyorum umarım böyle insanların yaptıkları Yanlarına hiçbir zaman kalmaz...

Allah a havale et. Bu karaktersize ne yapsan ne desen anlamaz. Anlasa,birazcık insanlığı olsa zaten yapmazdi. Kendini hiç hirpalamaya da değmez gerçekten.neden neden diye sorup kendini yiyip bitirme..hayrlisi olsun de geç.bu karaktere sahip biri seni bir ömurboyu uzerdi zaten.yoluna gitsin..ne hali varsa görsün..

merhaba arkadaşlar uzun olmaması açısından hemen konuya girmek istiyorum.Uzun zaman önce biriyle beraberdik yaklaşık 1 yıl kadar önce ayrıldık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce beni aradı. Beni unutamadığını filan söyledi...Tekrar konuşmaya başladık . Birkaç gün önce işlerinin çok yoğunlaştığını bana eskisi gibi vakit ayıramayacağını söyledi tamam dedim bende. Ve onu o beni arayana kadar aramadım rahatsız etmemek adına... Bugüne kadar ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şekilde bana ulaşmadı ve az önce whatsap listeme bakarken profil fotoğrafını gördüm. Nişanlanmış !!! Nişanlısıyla birlikte resimlerini koymuş !!!! Bu nasıl bir adilik nasıl bir karaktersizliktir şuan ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana fikir verin ben şimdi ne yapayım :KK43:
ne yapsanda sonuç değişmeyecek boşver gitsin

Back
X