• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir derdim var :(

merhaba arkadaşlar uzun olmaması açısından hemen konuya girmek istiyorum.Uzun zaman önce biriyle beraberdik yaklaşık 1 yıl kadar önce ayrıldık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce beni aradı. Beni unutamadığını filan söyledi...Tekrar konuşmaya başladık . Birkaç gün önce işlerinin çok yoğunlaştığını bana eskisi gibi vakit ayıramayacağını söyledi tamam dedim bende. Ve onu o beni arayana kadar aramadım rahatsız etmemek adına... Bugüne kadar ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şekilde bana ulaşmadı ve az önce whatsap listeme bakarken profil fotoğrafını gördüm. Nişanlanmış !!! Nişanlısıyla birlikte resimlerini koymuş !!!! Bu nasıl bir adilik nasıl bir karaktersizliktir şuan ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana fikir verin ben şimdi ne yapayım :KK43:

sizin görmenizi istemiş sanırım . yoksa bu yüzsüzlüğün başka bir açıklaması olamaz . çok üzgünsündür eminim . Allah yardımcın olsun

ben konu sahibinin sonucu değiştirmek için uğraştığını düşünmüyorum ,buraya hep boşver sonuç değişmeyecek yazılmış.. diğer kızın kandırıldığını öğrenmeye hakkı vardı bence çünkü büyük bir ihtimalle bu olanlardan haberi yok burda allaha havale edilen o ' adam' arada diğer kızada yazık olacak

Eğer hırsınıza yenilip peşine düşerseniz kendini birşey zannedecek. Boşverin Allah verir cezasını. Birkaç gün sabredin siniriniz yatışsın. Ortak arkadaşlarınızıda aramayın.

ben konu sahibinin sonucu değiştirmek için uğraştığını düşünmüyorum ,buraya hep boşver sonuç değişmeyecek yazılmış.. diğer kızın kandırıldığını öğrenmeye hakkı vardı bence çünkü büyük bir ihtimalle bu olanlardan haberi yok burda allaha havale edilen o ' adam' arada diğer kızada yazık olacak
nişanlısı muhtemelen adamın yalanlarına inanmayı tercih edecek. O peşimden koştu yüz vermeyince iftira attı der kızda inanır.

tam sakin sakin okurken aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıktı ağzımdan.
acırım nişanlandığı kıza.
hiçbir şey yapmayın, dünya döne döne...

Suan arayip agzima geleni soylemek istiyorum :KK43: ne yapacagimi bilmiyorum madem boyleydi o zaman neden beni aradi cok kotuyum suan engelledi zaten fotografni goremiyorum

şeref yoksunu işte gider ayak egosunu tatmin etmek istedi heralde,sakın arama bişey yazma hiçbir şekilde ulaşmaya çalışma ki onu önemsediğini düşünmesin,hiç yokmuş gibi devam et o ALLAHINDAN bulur zaten..

Tam bir surpriz adamiymis kendisi. Allahin sevdigi kuluymussunuz erkenden gormussunuz gercek yuzunu ya evli olsaydiniz

Bence o kizla bir tildir zaten gorusuyordu. 2 hafta once birsey oldu. Belki ayrildilar. O da hemen seni yarabandi gibi kullanmak icin seni aradi. Tabi sonra, kizla evlenmek sartiyla baristilar. Ve hemen nisanlandilar. Olay aynen boyle gelismistir.

neden ayrılmıştınız ki?
sanki bişeylerin intikamını almış gibi.. ya da bir çıkarı varmış onu yeniden elde etmek için dönmüş gibi

Onun gibi şerefsizlerin anlatp nisanlsnn da terkedip ortada g** gibi kalması lazım hep sus hep seviyeye inmeyelim olmuyo böylelerine hakk

Şerefsiz ya şerefsizler. Allah bildiği gibi yapsın onları. Bende de vardı bir tane aynısından.
Ani bir nişandan sonra, ani bir şekilde de evlendi. 3 ay içinde oldu bitti gibi her şey.
Sende bu fikre hazırla canım kendini sonra evlenince benim gibi şok olma.

Bence soylemelisiniz nisanlisina.
Belki onun gozunde siz haksiz cikicaksiniz.
Olabilir.
Ama vebal sizden gitmis olur soylediginizde bence.
Biseyde yazmayin zaten. Kiskaniyor gibisine benzemesin.
Sadece konusmalarin ekran goruntusunu yollayin kiza.
Belkide bi genc kizin hayatini kurtaricaksiniz.
Nasil hissedersiniz kendinizi olaki kizin hergun hrgun agladigini duydugunuzda?
O karaktersizin o kizi uzdugunu duydugunuzda?
Azda olsa pismanlik duymuycakmisinz?

Kizi tanimiyosunz bile. Zaten tkmaz aaaman demeyin.

Bu dunya kotu insanlar yuzunden kotu olmadi; iyi insanlarin kotulere sessiz kalmasindan dolayi kotu oldu.
Ben dualar okurdum beni nisanlim hakkinda uyaran hemcinsime. Basta acirdi canim ama sonrada gorurdum yapilan iyligi.

Ben olsamnişanlısıylA iletişime gecerdim ki adamın gercek yüzünü görsün hayatı kararmasın kendimi sorumlu hissederdim

merhaba arkadaşlar uzun olmaması açısından hemen konuya girmek istiyorum.Uzun zaman önce biriyle beraberdik yaklaşık 1 yıl kadar önce ayrıldık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce beni aradı. Beni unutamadığını filan söyledi...Tekrar konuşmaya başladık . Birkaç gün önce işlerinin çok yoğunlaştığını bana eskisi gibi vakit ayıramayacağını söyledi tamam dedim bende. Ve onu o beni arayana kadar aramadım rahatsız etmemek adına... Bugüne kadar ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şekilde bana ulaşmadı ve az önce whatsap listeme bakarken profil fotoğrafını gördüm. Nişanlanmış !!! Nişanlısıyla birlikte resimlerini koymuş !!!! Bu nasıl bir adilik nasıl bir karaktersizliktir şuan ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana fikir verin ben şimdi ne yapayım :KK43:

merhaba arkadaşlar uzun olmaması açısından hemen konuya girmek istiyorum.Uzun zaman önce biriyle beraberdik yaklaşık 1 yıl kadar önce ayrıldık. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce beni aradı. Beni unutamadığını filan söyledi...Tekrar konuşmaya başladık . Birkaç gün önce işlerinin çok yoğunlaştığını bana eskisi gibi vakit ayıramayacağını söyledi tamam dedim bende. Ve onu o beni arayana kadar aramadım rahatsız etmemek adına... Bugüne kadar ne bir mesaj ne bir arama hiç bir şekilde bana ulaşmadı ve az önce whatsap listeme bakarken profil fotoğrafını gördüm. Nişanlanmış !!! Nişanlısıyla birlikte resimlerini koymuş !!!! Bu nasıl bir adilik nasıl bir karaktersizliktir şuan ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilmiyorum lütfen bana fikir verin ben şimdi ne yapayım :KK43:[/QUOT

Seni ozledim demesi suan nisanlisi olan insanla arasi bozukmus hemen sana kosmus arayi duzeltincede arayi sogutmus hemen aramamis birdaha insanlarin duygulariyla oynamak bukadar basit olmamali bukadar karaktersiz serefsiz olmamali bir insan nisanlisinada yazik ileride en ufak bir tartismada adam baskalarina kosacak ben olsam bu adi insani unutur bu adi insan icin kendimizi uzmezdim zaman kaybi heryerden engelleki bidaha sana ulasamasin kafandan sil at kendi hayatina bak derim

Back
X