benim sorunum şu nerdeyse 1 yıl oldu evleneli ve esimin cinsel isteksizligi var baslarda bu duruma fevri davrandim hic asamadik derken baska bir sorun basladi esimin beni aldattigini ögrendim kisaca sebebi ne olursa olsun kötu olan yanlis yapan benim ama sende kendini sorgula neden disari kaydigimi dedi ve bunun uzerine siddetle cinsel aldatma olmadigini da ekledi.
neden evlendik evet bu soruyu bende defalarca sordum kendimeee1 yıllık evlisin ve nekadardır aldatıyo? başından beri isteksizlik varsa ki sen aldatmayı buna baglıyosan neden evlendiniz? kafamda deli sorular
O zaman biraz zaman ver . Bağırıp çağırıp bir yere gelemezsin , sakince üstesinden gelmeye çalış . Bakarsın belki düzelir , madem sonsuz güven duyduysan. İlgisini çekecek şeyler yapmaya çalış . Bakımlı ol . Aklından kuşkuyu at . Bunu bir dene . Sonra haketmiyorsa gerekeni yaparsın .en ufak birsey gordugum anda aciklama bile istemeden hersey biter zaten ama bunca yildir beni hic uzmeyen aldatmayan aklima dahi gelmezdi sonsuz güven duydugum birinjn bana bunu yapmasibi icime sindiremiyorum kendime biraz zmn verdim tartismadan konusmadan bekliyorum sadece yebiden olabilirmi hatalar insanlara mahsus elbet yapacagiz ama tekrari olurmu diye gitmekte zor kalmak da
2 kişite yetmek kolay mı? Biri hep evde zaten, o beklesinCinsellik yok diye seni kekliyor bildiğin.
Ne için başkalarıyla yazışıyormuş, iki iltifat bi kafede buluşma için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?