• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bir diyet günlüğüm olsundu

o kadar mutluyumki hatta aglamaklı bi haldeyim sevincten :D kimine abartı geliyodur belki ama ben ne zamandır bu günlerin hayalini kuruyodum. cok hakaret ettiler bana. sen böyle kaldın sen daha zayıflayamassın ayı gibi oldun şöylesin böylesin diye cok incittiler.. ye ayıbogan ye diye dalga bile gectiler benle :(

63 kiloydum en son yada bilmiyorum belkide daha fazlaydım . az yemeye basladıktan 10-15 gün sonra tartılmıştım o zaman 63 cıkmıştı. 2-3 kilo da ödem vs. gitmiştir ilk günlerde... yani ortalama 65 kilo civarındaydım en yüksek..
öyle aman aman cok kilom yoktu sayısal olarak.. ama görsel olarak fenalardaydım. tüm kilom göbegimde toplanmıştı ama artık bacaklarım da genişlemeye vs. başlamıştı. dışardan kac kişinin hamilesin demelerine maruz kalmıştım :( nişanlımın yengesi de, benden icin aynı kaynanası diyip duruyodu :( kayınvalidem kilolu da, göbekli :(

yani artık zayıflamam şarttı. bende hırs yaptım ilk 2ay cok ama cok dikkatli beslendim. paketli gıdalar, kızartma, hamurişi vs. tüketmedim. bol su, bol protein, sebze ve meyveyle destekledim. 2. ay da spora yazıldım aksatmadan gittim . iş çıkışlarında gittim. haftasonları sabah herkes uyuyorken karda kışta üşenmedim gittim. e haliyle zayıflamak da kacınılmaz oldu. çok şükür.

spor yapmayı seviyorum artık ama elalemin evinde sıkıntı oluyo devamlı yapmak. saatlerini vs. ayarlayamıyom. haziranda ailemin yanına gidicem o zaman inş. spor düzenimi oluşturcam ve agırlık çalışcam artık. dümdüz karın icin agırlık şart.

ve bu sabah dayanamadım tartıldım. tartıda 52.4 ü gördüm :KK76: çok şükür.

52yi gördüm diye kavaltı icin börek alayım dedim. sonra vazgectim. 1 simit aldım onun yarısını yedim. yarısı duruyor. daha hedefime ulaşamadım. o yüzden börek , poğça vs. yok.
cok cok dikkat etmeliyim artık. 50yi görüp sabitlemek istiyorum hazirana kadar. sonra da , agırlık calışıp minnak minnak kaslarımı görmeyi istyorum. buarada gecenlerde spor yaparken uzun zamandır görmedigim, omuz hizasındaki köprücük kemiklerimi görmüştüm. canım kemiklerim nasıl güzellerdi :KK68:

öglende kavaltımdan kalan yarım simidi ve marketten aldıgım 250 gr.lık amerikan salatasını yedim. bu akşam yola cıkcam memlekete ailemin yanına gidiyorum. söylemesi ayıptır cumartesi nişanlımlara gidicez de :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

annesi birsürü yemekler yapar bende o yüzden bu 2günü hafif tutayım dedim.

ay o değilde bunlar beni görünce şok olcaklar en son kasım ayında görüştük :D :D o zamandan beri 10kilodan fazla gitti:confused:

öglende kavaltımdan kalan yarım simidi ve marketten aldıgım 250 gr.lık amerikan salatasını yedim. bu akşam yola cıkcam memlekete ailemin yanına gidiyorum. söylemesi ayıptır cumartesi nişanlımlara gidicez de :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

annesi birsürü yemekler yapar bende o yüzden bu 2günü hafif tutayım dedim.

ay o değilde bunlar beni görünce şok olcaklar en son kasım ayında görüştük :KK70: :KK70: o zamandan beri 10kilodan fazla gitti:confused:
Ne tepki verecekler merakla bekliyorum ben çok güzel tepkiler aldım :)

o kadar mutluyumki hatta aglamaklı bi haldeyim sevincten :KK70: kimine abartı geliyodur belki ama ben ne zamandır bu günlerin hayalini kuruyodum. cok hakaret ettiler bana. sen böyle kaldın sen daha zayıflayamassın ayı gibi oldun şöylesin böylesin diye cok incittiler.. ye ayıbogan ye diye dalga bile gectiler benle :KK43:

63 kiloydum en son yada bilmiyorum belkide daha fazlaydım . az yemeye basladıktan 10-15 gün sonra tartılmıştım o zaman 63 cıkmıştı. 2-3 kilo da ödem vs. gitmiştir ilk günlerde... yani ortalama 65 kilo civarındaydım en yüksek..
öyle aman aman cok kilom yoktu sayısal olarak.. ama görsel olarak fenalardaydım. tüm kilom göbegimde toplanmıştı ama artık bacaklarım da genişlemeye vs. başlamıştı. dışardan kac kişinin hamilesin demelerine maruz kalmıştım :KK43: nişanlımın yengesi de, benden icin aynı kaynanası diyip duruyodu :KK43: kayınvalidem kilolu da, göbekli :KK43:

yani artık zayıflamam şarttı. bende hırs yaptım ilk 2ay cok ama cok dikkatli beslendim. paketli gıdalar, kızartma, hamurişi vs. tüketmedim. bol su, bol protein, sebze ve meyveyle destekledim. 2. ay da spora yazıldım aksatmadan gittim . iş çıkışlarında gittim. haftasonları sabah herkes uyuyorken karda kışta üşenmedim gittim. e haliyle zayıflamak da kacınılmaz oldu. çok şükür.

spor yapmayı seviyorum artık ama elalemin evinde sıkıntı oluyo devamlı yapmak. saatlerini vs. ayarlayamıyom. haziranda ailemin yanına gidicem o zaman inş. spor düzenimi oluşturcam ve agırlık çalışcam artık. dümdüz karın icin agırlık şart.

ve bu sabah dayanamadım tartıldım. tartıda 52.4 ü gördüm :KK76: çok şükür.

52yi gördüm diye kavaltı icin börek alayım dedim. sonra vazgectim. 1 simit aldım onun yarısını yedim. yarısı duruyor. daha hedefime ulaşamadım. o yüzden börek , poğça vs. yok.
cok cok dikkat etmeliyim artık. 50yi görüp sabitlemek istiyorum hazirana kadar. sonra da , agırlık calışıp minnak minnak kaslarımı görmeyi istyorum. buarada gecenlerde spor yaparken uzun zamandır görmedigim, omuz hizasındaki köprücük kemiklerimi görmüştüm. canım kemiklerim nasıl güzellerdi :KK68:

o omuz hizasındaki kemikleri ben de kendimde belli belirsiz görmeye başladım ayyy bi sırıtışım var :D :D şu leğen kemiklerimi de bi görsem :)
dönünce yaz tepkileri merak ettim canım :)

o omuz hizasındaki kemikleri ben de kendimde belli belirsiz görmeye başladım ayyy bi sırıtışım var :KK70: :KK70: şu leğen kemiklerimi de bi görsem :)
dönünce yaz tepkileri merak ettim canım :)

tepkiler olay olayyy :D nişanlım durup durup belime bakıyodu , ne kadar incelmiş diye :D :D :confused:

akrabalar zaten imrendi hep :D gelinlik giyene kadar zayıf kal da sonrası önemli değil diyenler de vardı ama ben onları sallamadım. herkes bu kilomun geciici oldugunu söylüyo ama öyle olmıcak görür onlar hıııhh :KK20:

tepkiler olay olayyy :KK70: nişanlım durup durup belime bakıyodu , ne kadar incelmiş diye :KK70: :KK70: :confused:

akrabalar zaten imrendi hep :KK70: gelinlik giyene kadar zayıf kal da sonrası önemli değil diyenler de vardı ama ben onları sallamadım. herkes bu kilomun geciici oldugunu söylüyo ama öyle olmıcak görür onlar hıııhh :KK20:
aman onlar inanmak istememiştir boşver sen. tabiki kalıcı bu. sporla destekle hep kas oranı artınca zaten kolay kolay yağa dönüşmez. dönüşene kadar sen tedbirini çoktan almış olursun.

Ağlamak istyorum sayın seyircileeeerrrrrrrr :KK25:

image.webp

sabah kahvaltıda 2 domates 2 salatalık maydonoz yedim çay olarak da kayısılı form aldım onu içicem kutu bitene kadar...
yumurtaya biraz ara vermek istiyorum. sanırsam bendeki kabızlığın sebebi oydu. bi ara, hergün 2 haşlanmış yumurta yiyodum deli gibi.

öğlende de mercimek corbası ve tonbalığı salatası yedim. ara öğün olarak da, dut çilek ve erikten oluşan bi meyve tabagı hazırladım kendime :D

akşam da amcamlardayım. yengem kesin yağlı yağlı yemekler yapmıştır :) o yüzden gündüzü hafif tutayım dedim.

Güzel bi gün olmuş senin için. akşamı da olabildiğince hafif atlatmaya çalışırsan süper olur . yememezlik yapamazsın çünkü orada.

Güzel bi gün olmuş senin için. akşamı da olabildiğince hafif atlatmaya çalışırsan süper olur . yememezlik yapamazsın çünkü orada.

:KK70: hafif atlatmak mı ? :KK70:

sabah 51i görmüştüm ya onun üzerine bi özgüven geldi bana görmen lazımdı :KK70: akşam patates yemegi yedim 1-2 kaşık makarnayla birlikte. sonra cips yedim yoğurtlu baharatlı sosla birlikte ve sonrasında bir tost yemişim ama yok böyle bir lezzet :KK70: bol ketçap mayonezli . tadı hala damagımda :) 5 aydır yemiyodum büyük ihtimal ondan böyle oldum :)

sabah kalktım baktım karnım hala aynı. bugün amcamlara gitmiyorum o yüzden bugün daha normal yicem :) dünki abartıydı kabul ediyorum :)

:KK70: hafif atlatmak mı ? :KK70:

sabah 51i görmüştüm ya onun üzerine bi özgüven geldi bana görmen lazımdı :KK70: akşam patates yemegi yedim 1-2 kaşık makarnayla birlikte. sonra cips yedim yoğurtlu baharatlı sosla birlikte ve sonrasında bir tost yemişim ama yok böyle bir lezzet :KK70: bol ketçap mayonezli . tadı hala damagımda :) 5 aydır yemiyodum büyük ihtimal ondan böyle oldum :)

sabah kalktım baktım karnım hala aynı. bugün amcamlara gitmiyorum o yüzden bugün daha normal yicem :) dünki abartıydı kabul ediyorum :)
oyyy kıtlıktan çıkmış gibi olmuş kız bu :D :D
Allah iyiliğini versin yaaa cips ve tost olmasa idare edilirmiş zaten. neyse olmuş artık.onu unuttuk geçti bitti. bugün kontrollü yersen bi zararı olmaz dün yediklerinin ;)

hergün buraya ne yediklerimi yazmıcam daha. cünkü sıkıldım :KK43: ben böyleyim , hiçbişeyde uzun süre devamlılıgım olmuyo.

bundan sonra kalori sayma yapıcam.

sabah; 208 kalori
öğle ; 110 kalori
ara ; 143 kalori lik besin tüketmişim.

Akşama Allah kerim :)

bugün ve yarın en fazla 1200 kalorilik yemem lazım. cünkü haftasonu nişanlım geliyo . epey gezer, yer içeriz :)

misal; pizza yicem. o askere gittikten sonra hic pizza yemedim onu bekledim ( ikimizde bol baharatlı ketçap mayonezli pizzayı cok severiz ) sonra benim diyet de araya girince, kaldı pizza :) o gelince yicem dedim ve mutlu son inşaallah haftasonu o pizzayı yiyeceğiiimm :KK24:

bugün ve yarın en fazla 1200 kalorilik yemem lazım. cünkü haftasonu nişanlım geliyo . epey gezer, yer içeriz :)

misal; pizza yicem. o askere gittikten sonra hic pizza yemedim onu bekledim ( ikimizde bol baharatlı ketçap mayonezli pizzayı cok severiz ) sonra benim diyet de araya girince, kaldı pizza :) o gelince yicem dedim ve mutlu son inşaallah haftasonu o pizzayı yiyeceğiiimm :KK24:
afiyet olsun canım :)

Selam canım neler yaptım çok ara verdim ben bu arada sürekli günde bi kaç tane aburcubur ve bol ekmek yedim ama yeniden sahalara döndüm çünkü tam bedenime gire kıyafetler aldım 800 gram alırsam rahatsız oluyorum 2 gündür dikkat etmeye başladım su anda 52.8 kg mim... sen evlendin mi

Back
X