benimde bir diyet günlüğüm olsundu

dünü cok şükür sağ salim atlattım :)

bu sabah da, iki tane tam buğdaylı ekmekle yapılmış kaşarlı sucuklu tost yedim. çok şükür .

sabah tartıda eksi gördüm. umarım böyle devam eder.

nisanın 23ünde nişanlım askerden gelmiş olcak. kayınvalidemlere hoşgeldine gidicez.
beni uzun zamandır görmemişlerdi. en son kasım ayında biaraya geldik.. yani ben daha sağlıklı beslenme olayına girmemiştim :) bakalım ne diyecekler :) gerçi nişanlım kamerada görüştüğümüzde anlıyodu değişiklikler oldugunu :D

nişanlımın annesi bana takım şeklinde kıyafet almak istedigini söyledi. biz yanlarına gittigimizde bana hediye olarak vercekmiş. başka şehirlerde oldugumuz icin de internetten alalım senin begendigin olsun dedi. bende iyi tmm dedim.
neyse bi elbise begendim işte tmm bu olsun dedim görümceme... beden de 38 olsun dedim :) bu şok oldu resmen :KK70:

aa canım eminmisin vs. die söylenmeye başladı :) dedim abla evet eminim.
ya canım bak bu sitenin beden ölçüleri biraz dar kalıp oluyo. işte şöyle işte böyle die bik bik söylenmeye başladı :KK70: bende, kes ulan ben artık zayıf 1 kızım dedim :KK70: tabi içimden :p

hahahhaa bu şoku yaşatmak bile cok keyifli ya :KK70: ben nasıl vazgecerim zayıflamaktan :)

durmak yok kızııııımmmmm bayangezenti bayangezenti

öğlende şehriye çorbası ve pırasa yemeği yedim birazda yoğurt yedim ama galiba yoğurt biraz değildi :D
yemekle corba 1 er porsiyondu ama yoğurt tıkadı :(

dün akşam sadece 1 kase tarhana corbası içtim.. sonrasında spor yaptım.
bu sabah ilk kez karnımın dümdüz oldugunu gördüm şok oldum resmen :KK70: aglıcam yaaaa :KK70: inanmıyorum gercekten inanmıyorum :KK70:

alt karnım var biraz onun icin de ayrı 1 spor programı hazırlıcam kendime.

Yengem patlıcan yemegi yapmıştı.
bende onu öğlen için işe getirdim yedim. değşik bişeydi türlü gibimsi ama yedim doydum :)

Zamanında bana cok kilo aldın iyice şişmişsin diye söyleyip duran bir hatun kişi vardı. Dün onu gördüm. bana , oooo ne zayıflamışsın sen yaa yeter artık zayıflama daha fazla filan dedi. Yanındaki de , zayıflasın nolcak , önceden neydi yuvarlanıyodu dedi. Bunu diyende tişört üstüne gömlek giymiş, Gömleginin de üst ilk iki dügmesini kapamıştı. belliydiki alt dügmeler tam kapanmıyodu kavuşmuyodu yaaani :D :D

Bende he anam he haklsınız dedim geçtiim :)

seninle boyumuz aynı :) ben de kilo verme serüvenine 62 kilo ile başladım. ama ben başlayalı baya zaman oldu. ama senin gibi kısa sürede 55-54 le düştüm. ve bu aralıkta takıldım. 1 senedir bu kilolardayım arada tekrar 57 lere çıkıp indim tabi. insan cozutabiliyor yani . benim de ağustosta düğünüm var. ve 49 kiloya düşmek istiyorum. şuan yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. anlayacağın benziyoruz ;)

seninle boyumuz aynı :) ben de kilo verme serüvenine 62 kilo ile başladım. ama ben başlayalı baya zaman oldu. ama senin gibi kısa sürede 55-54 le düştüm. ve bu aralıkta takıldım. 1 senedir bu kilolardayım arada tekrar 57 lere çıkıp indim tabi. insan cozutabiliyor yani . benim de ağustosta düğünüm var. ve 49 kiloya düşmek istiyorum. şuan yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. anlayacağın benziyoruz :KK66:

Bende ara ara boşluyorum ara ara diyete giriyom filan :) yani aralıksız diyet yapma sürecim 2 ay sürdü :D aman olsun ben olayı çözdüm artık :) asıl mesele , dengeleme :)

Ama bu hafta ici cok sıkı olmam lazım cünkü önümüzdeki cumartesi nişanlımın evine gidicez.. Kendisi askerden geliyo da :KK36: hem onu hem ailesini şaşırtayım diyorum :)

Bende ara ara boşluyorum ara ara diyete giriyom filan :) yani aralıksız diyet yapma sürecim 2 ay sürdü :KK70: aman olsun ben olayı çözdüm artık :) asıl mesele , dengeleme :)

Ama bu hafta ici cok sıkı olmam lazım cünkü önümüzdeki cumartesi nişanlımın evine gidicez.. Kendisi askerden geliyo da :KK36: hem onu hem ailesini şaşırtayım diyorum :)
gözün aydın :) oh gelince daha da güzel olur artık hazırlık dönemin. ama rahata kavuşuğ salma kendini .;) düğüne fit olmak lazım

gözün aydın :) oh gelince daha da güzel olur artık hazırlık dönemin. ama rahata kavuşuğ salma kendini .:KK66: düğüne fit olmak lazım

Aynen yaa hedefim fit olmak valla :D şimdi şehir dısındayım. Ramazanda ailemin yanına gecicem ondan sonra agırlık calısmayı düşünüyorum..

şimdi kıyafet üstümdeyken zayıf duruyorum ama çıplakken o göbek sarkıyo. Onu düzeltmeli :)

Diyet mi yapıyorsun yoksa herşeyden az az yiyip dengeliyomusun ? GonulSenligim GonulSenligim aslında ben ramazanda becerebilirsem sıkı bişeyler yapmak istyorum . Hem spor hem diyet anlamında :)

Bide dügün tarihi neydi ? :)
26 ağustos tarihim :)

belli bi listeye uygun bir şey yapmıyorum . ama kalori hesabıyla yiyorum. dolayısıyla az yiyorum. aslında ben ramazana kadar 50 olmak istiyorum. şuaan 54 kiloyum. en azında ramazana kadar düşseydim ramazanda korurdum.

Aynen yaa hedefim fit olmak valla :KK70: şimdi şehir dısındayım. Ramazanda ailemin yanına gecicem ondan sonra agırlık calısmayı düşünüyorum..

şimdi kıyafet üstümdeyken zayıf duruyorum ama çıplakken o göbek sarkıyo. Onu düzeltmeli :)
aynen kıyafetle zaten gören normalsin diyo. ama iş kıyafetsizken kötü :D bende basen ve simit de var. ee göbek de var tabi. sporla toparlıcam inşallah

26 ağustos tarihim :)

belli bi listeye uygun bir şey yapmıyorum . ama kalori hesabıyla yiyorum. dolayısıyla az yiyorum. aslında ben ramazana kadar 50 olmak istiyorum. şuaan 54 kiloyum. en azında ramazana kadar düşseydim ramazanda korurdum.

Olursun bence :) ikimizin hedeflerde aynıymış hakkaten :) ama benim düğün 7 agustos :))

cok şükür eksileri görmeye basladım artık.

kilo vermek kolay iş değil. ciddi fedakarlıklar istyo gercekten. ben hic bi zaman aç kalmadım ama sevdigim şeylere dur demeyi de bildim özellikle ilk 1-2 ay.. sonrasında hem bıkkınlık hem hastalıklar vs. derken bi boşlamam oldu. o zamanlar gayet de tatlımı makarnamı börek çöreklerimi fazla fazla yedim. o kadar yememe ragmen yine de cok almadım ve kendimi toparlamamla birlikte kilo vermem başladı :)

cünkü ben saglıklı kilo veriyorum. kendimi aç bırakıp da sonra yemeklere dalmıyorum.

mesele, kendini aç bırakmamaktaymış. öğrendim :)

ve biliyorum artık; nasıl ki 1 kere az yemekle kilo veremiyorum aynı şekilde 1 kere çok yemekle de kilo almam. yani artık dengeleme hayatımda olcak. bi gün cok yediysem ertesi günü daha az daha temiz beslencem.

Sabah kahvaltıda 1dilim patatesli börek , 2 haşlanmış yumurta yedim.

öğlendeyse, evden getirdiğim 1 kase domates çorbası ve 1 tabak patates yemegi yedim.

Back
X