Yumuşak doku romatizması. Sürekli yorgunluk ağrı vs var. Sigara icmiyorum. Kansızlık yok aksine kan fazlalığı var. Hacamat veya kan vereceğim belki iyi gelirRahatsizliginizi bilmiyorumda bende cogu zaman sizin gibiydim.cozumu hizli olmakda buldum .eskiden bir dalip saatlerce yapiyordum.simdi hadi hizli hizli diyorum kendine hem cabuk bitiyor hem sanki yorulmuyorum.
Yesil cayi oneririm cok dinclestiritir.
Sigara icenlerde uyusukluk cok oluyor.
Gozunde buyuttugunde bastan kaybediyorsun.soyle dusun ne kadarini yaparsam kar dir de.
Dondurucu dolu ama benim halim yok. Kizmayin hiç içimden gelmiyor niyeyseBöyle bi istek yok önce bunu kabullenin:) .Sonra madem rahatsızlığınız var. Yardımcı talep edin.Belli günlerde gelip temizliği halledebilir.Yemek konusunda ise kolay yemekler yapın basit pratik. Bir hafta sonu oturun eşinizle haftalık plan yapıp dolabın dondurucu bölümüne paketleyin yiyecekleri. Olmaz mı?
Neden kızayım ben ki:) Sallayın gitsin o halde:) Dışardan yiyin. Boşverin halinizi dert etmeyin:)Dondurucu dolu ama benim halim yok. Kizmayin hiç içimden gelmiyor niyeyse
Gecmis oldun canim.canim evin kucuk yarim gunde ohooo neker yapar.bende baslarda ben kendim yaparim kimseye yaptiramam diyordum wakka sonra alisiyorsun heryeri yaoiveriyor .cok iyi geliyor.alis bunaYumuşak doku romatizması. Sürekli yorgunluk ağrı vs var. Sigara icmiyorum. Kansızlık yok aksine kan fazlalığı var. Hacamat veya kan vereceğim belki iyi gelir
Cevremde alanlar yarim gun aliyor oglen 2 ye kadar falan sizin eve yarim gun yeter genelde dolap iclerini elletmiyorlar mutfagi ozellikle.İyi olur aslında haklısınız tam gün ne kadar alırlar ki yarım günde olur belki salon 1 oda mutfak tuvalet var temizlenecek. Yarım gün yeterli mı çok büyük değil evim. Yatak odamı ve banyomu. Ben temizlerim sokmamak kimseyi
Yumuşak doku romatizması. Sürekli yorgunluk ağrı vs var. Sigara icmiyorum. Kansızlık yok aksine kan fazlalığı var. Hacamat veya kan vereceğim belki iyi gelir
İyi olur aslında haklısınız tam gün ne kadar alırlar ki yarım günde olur belki salon 1 oda mutfak tuvalet var temizlenecek. Yarım gün yeterli mı çok büyük değil evim. Yatak odamı ve banyomu. Ben temizlerim sokmamak kimseyi
Ah şekerim o haldeyim ama ona da para dayanmıyorNeden kızayım ben ki:) Sallayın gitsin o halde:) Dışardan yiyin. Boşverin halinizi dert etmeyin:)
Du bı araştirayim sağolasınGecmis oldun canim.canim evin kucuk yarim gunde ohooo neker yapar.bende baslarda ben kendim yaparim kimseye yaptiramam diyordum wakka sonra alisiyorsun heryeri yaoiveriyor .cok iyi geliyor.alis buna
Bende araştırıyorum güvenilir bir yer. SağolasınBende de aynı dert. Odadan mutfağa gitmek, çarşıya pazara gitmek ölüm bana da. Hele bir de üzgünsem enerjinm sıfırlanıyor.
Antidepresanlar işe yarasa da ben kullanmayı tercih etmiyorum. Kendimi zorluyorum hareket etmeye. Kaslar ısındıkça açılıyorum .
Bir arkadaşım son 2 yuldır hacamat yaptırıyor 6 ayda bir. Çok faydasını gördüğünü söylüyor. İlaçları bıraktı.
Denemek lazım.
Ne bileyim banyodan çekiniyorum ozelmis gibi geliyor3+1 evime her hafta yarım gün yardımcı geliyor 60 tl
Yalnız banyoyu neden temizletmeyeceksiniz
Hadi yatak odası özel kimse girmesin diyenler var da banyoda ne var
Temizliğini yeterli bulmazsan bile o yaptıktan sonra tekrar yaparsın üstünden
Yemek de pratik ol
At düdüklüye yemeği otur yat yarım saat sonra aç ye
Eşin de pilavı halletsin o arada
Ne bileyim banyodan çekiniyorum ozelmis gibi geliyor
Düdüklüde hangi yemekler olur yeşil fasulye haricinde
Ne bileyim banyodan çekiniyorum ozelmis gibi geliyor
Düdüklüde hangi yemekler olur yeşil fasulye haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?