Merhaba . Bende biraz derdimi sizinle paylaşayım dedim .
Evleneli çok fazla olmuyor. Kaynanamla karşılıklı binalarda oturuyoruz. Ama aşırı rahatsızım . Eşimide ikna edemiyorum taşınmaya. Sürekli tartışıyoruz. Kaynanam saolsun :2: . Eşim kaynanama güveniyor sürekli. Ufacık kavgamızda hemen oraya gidiyor ben yanlız kalıyorum . Birsürü hata yapıyor. Tamam aldatmıyor dövmüyor ama arkadaşları görümcelerim bizde kaldıkları için suratım asılıyor. Aslında aşırı gülen biriyim . Ama eşim asık suratlı damgasını vurdu birkere
En son olayımızı anlatayım size. ;
İşyerinde çalıştığı arkadaşı (aynı zamanda askerlik arkadaşı ) bize geldi. Oturduk tabu oynadık eğlendik güldük . Herşey güzeldi. Yatma vakti geldi. Eşimle arkadaşı sigara almaya gideceklerini söylediler. Tamam ama çabuk gelin dedim . yarım saat sonra geldiler. Neyse ben uyduum .Sabah saat 5 e kdr oturmuşlar. (1 kere 2 kere bizde kalsa yine sorun etmem . en az 10 gece kalmıştır bizde. 4 aylık evliyiz ) . Sabahta işe geç kaldılar tabi . Bende surat ettim o akşam. Gelmesin istemiyorum dedim . Gelirsede kalmasın dedim . Bayaa bir tartıştık . Kayınvalideme fln taşındı konu . Tabi oğulları haklı bulundu . Misafir bu isterlerse 100 kerede kalır dediler. O akşam o kdr tartışmanın üstüne ertesi akşamda geldi ! ortalık karıştı tabi . 2sinide kovdum . Eşimle daha kötü oldu .
Şimdi aramız düzeldi. Ama eşim aşırı insanlara güveniyor. Ve çok fazla hareketleri onlara benzemeye başlıyor.
Ne yapacağım ben akıl verin lütfennn:44:
Biz erken evlendik . Ben 21 eşim 22 diğeride aynı
11 yıllık evliymi daha 1 defa eşim 1 arkadaşını değil yatışı kalmak oturmaya bile evimize getirmemiştir sadece aile olarak eşli görüştüğümüz arkadaşları olur kv nasıl oğlunu tutar bu durumda anlamıyorum ne demek misafir sanki gurbetten mi gelmiş asla müsamaha göstermeyin Allah korusun neler okuyoruZ haberlerde bence kendi ailenize anlatın bilhassa babanı veya abiniZ duruma el atsın eşinize konuşsun hatta kv dahil konuşsun kendine gelsin o aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?