Biz erken evlendik . Ben 21 eşim 22 diğeride aynı
Evlilik çoluk çocuk işi değil malesef .
Görüşlerini biraz daha saygılı iletirsen sevinirim
Benim yaşımda evlenen binlerce kişi vardır. Çoluk çocuk biraz saygısızca olmuş. Kınıyorum seni !
Benim yaşımda evlenen binlerce kişi vardır. Çoluk çocuk biraz saygısızca olmuş. Kınıyorum seni !
Çok mu olgunca davranışlarınız var sizce öyle olsa sorun olmazdı diye düşünüyorum. Bakın eskiden insanlar bu yaşlardan daha da küçük yaşlarda evlenirmiş ama onların bir çoğu bir ton sorumluluk alarak büyüyor günümüzde okul iş vesaire sebeplerden ötürü pek de sorumluluk almadan büyüyoruz bu yüzden bu devirde bunlar çok erken yaşlar hele ki bir de erkek için 22 yaş ne ki ergenliğini yeni tamamlamış bir genç sadece evlenip evinin, eşinin bir de bir çocuğunun soruumluluğunu bu yaşta taşıyabilecek bir erkek ben bu devirde pek görmüyorum açıkçası.
Benm eşim için demiyorum ama gayet olgun insanlar tanıdım ben. Bu şekilde söyleseydin baştan bende alınmamış olurdum . Ben zaten şikayetçi olduğumu söylüyorum . Allaha şükür şu anda gelen giden yok zaten . Düzeliyoruz sanırım . Biz erken yaşta birçok sorumluluk aldık . Bunun farkındayız. Ama buna birçok sebep vardı . Benim eşimin herkesten daha olgun yanlarıda vardır belkide. Sadece dertleşeyim dedim . Ama bana kmse çoluk çocuk diyemez . Saygısızlık alırım . Ben mutsuz değilim sadece hataları oluyor. bende dertleşiyorum .
Yaşınız cok kücük. Almorun demek istediği bu, görmüş geçirmiş bir kadın evindeki misafiri kovmazdı. uygun bir dille gelebileceğini fakat yatıya vs kalmasının uygun olmayacağını söylerdi. bir gün önce güle oynaya tabu oyna ertesi gün evden kov. Bunu kim yapar? Ben söyleyeyim hayat tecrübesi olmayan gencler.
Yaşınız cok kücük. Almorun demek istediği bu, görmüş geçirmiş bir kadın evindeki misafiri kovmazdı. uygun bir dille gelebileceğini fakat yatıya vs kalmasının uygun olmayacağını söylerdi. bir gün önce güle oynaya tabu oyna ertesi gün evden kov. Bunu kim yapar? Ben söyleyeyim hayat tecrübesi olmayan gencler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?