Sürekli yazıyorum arkadaşlar biliyosunuz kimselerle paylaşamıyorum
dün aksam kayınvalidemlerde yemekteydık eşim yorgun ve geç geldi neyse yedik içtik kalktık evımıze geldık ıyıydık sonra içerde bıraz oturucam dedı bende gıttım oturduk oyle konusuyoduk işte sonra konusurken bi anda tartısma olayı cıktı tmm tmm sen haklısın dedı sonra dedıkı senle konusurken neden bukadar yoruluyorum tmm dedım bende senı yormım dedim gittim yattım sabah bi baktımkı yanım yatmamış içeride ya ukuya daldı yada bilerek yattıanlamıyorum sorun nee eşim neden böyle bende sanki sıkılmış bana tahammül edemiyo çok moralim bozuk
Zaygun, 10 100 1000 tane başlık açmana gerek yok ki; konundan devam et insanlar da rahat rahat takip etsinler. Arkası yarın programları gibi oldu senin konular.
araya başka konularda giriyor bende cevapları rahat takıp etmek için açıyorum napim dertleşmeye çalısıyorum malesef yolunda olmadıgı için hergun aynı yarında aynıı
bır sure annenıze gıtmeyı denesenız karsılıklı kafa dınlesenız ve ozlesenız daha ıyı olur gıbı geldı.tabı annenız uzaksa sıze.
Canım eşinin çok mu üzerine düşüyorsun?
Başbaşa kaldığınızda sohbet mi ediyorsunuz?Olan biteni mi konuşuyorsunuz?
Eşinizle "sohbet" etmeyi deneyin.Şikayet etmeyin.Dert yanmayın.Hatta elinizden geliyorsa hiç sorun yokmuş çok farklı konulardan konuşun.(Sorunlar dillendirildiğinde daha da büyüdüğüne inanırım.)
Gerçekten bir probleminiz varsa oturun enine boyuna "bir kez" konuşun.
Tavrınızı belli edin.Sürekli aynı problemi ısıtıp ısıtıp konuşmayın.Konuşarak hallolmuyorsa davranışlarınızla halletmeye çalışın.
Eşiniz yapamıyorsa siz üstlenin.Malesef kadınlar daha fedakar olmak zorunda.Zorunda değil ama elimizde olmadan öyle davranıyoruz.
Eşinizin ailesi ile sorunlarınız varsa kendiniz halledin.Eşinizi araya sokmayın.Eşinizin sizin ailenizle sorunu varsa arada kalmamaya dikkat edin.Ama bunu yaparken duyarsız,ilgisiz görünmeyin.
Etrafınızdaki insanlardan,akrabalarınızdan,iş arkadaşlarınızdan konuşmayın birlikteyken.Konuşacak bir dünya şey bulursunuz.
Güleryüzlü olun.Eşiniz sizi gördüğünde yüzü aydınlansın.Konuşmaya başladığnızda "yine başlıyoruz" diye düşündürtmeyin.Eve gelmek için sabırsızlansın.
Eşinizi sizin gerginliğinizi hissettiğinde otomatik olarak gerilir.Sadece eşiniz değil,herhangi biri içinde durum böyledir.
Ben evli değilim.ama uzun süredir birlikte olduğum biri var.
Kendim denediğim ve olumlu sonuçlar aldığım için yazdım.Umarım bir faydası olur.
Bir de belki beni kaale almazsınız ama güven duyduğunuz,tecrübeli KK üyelerinin tavsiyelerini tekrar tekrar okuyun ve lütfen DENEYİN.
Ama bu evlilik için birşey yapılamaz,eşim haketmiyor diyorsanız siz bilirsiniz.
Erkekler -genelde- sorun halletme konusunda yol yordam kestiremez.Ya hiçbirşey yokmuş gibi davranır,susar yada bağırıp çağırır.
Kadınların daha pratik zekalı olduğuna inanırım.Bu yönünüzü konuşturun.
Umarım her şey yoluna girer.
Sürekli yazıyorum arkadaşlar biliyosunuz kimselerle paylaşamıyorum
dün aksam kayınvalidemlerde yemekteydık eşim yorgun ve geç geldi neyse yedik içtik kalktık evımıze geldık ıyıydık sonra içerde bıraz oturucam dedı bende gıttım oturduk oyle konusuyoduk işte sonra konusurken bi anda tartısma olayı cıktı tmm tmm sen haklısın dedı sonra dedıkı senle konusurken neden bukadar yoruluyorum tmm dedım bende senı yormım dedim gittim yattım sabah bi baktımkı yanım yatmamış içeride ya ukuya daldı yada bilerek yattıanlamıyorum sorun nee eşim neden böyle bende sanki sıkılmış bana tahammül edemiyo çok moralim bozuk
ne kadarlık evliydiniz? sanırım yeni sayılır..
neden böyle sorunlar oluyor anlamıyorum.. ama hata biz kadınlarda kesinlikle.
çok üstlerine düşmemek, çok konuşmamak gerek.. bir sorun olduğunda kısa ve net dile getirmek gerek sanırım
birde en ufak şeyleri çok kafaya taktığımızdan, hep aynı şeylerle karşılaşıyoruz işte.
daha çok yeniyiz 2,5 aylık işte sürekli susmak gerekiyor onuda ben yapamıyorum
Ben mi anlamadım, Yoksa sen mi anlatamadın bilemedim?:26:
Tartışma neydi? Kayınvalide konunun neresinde?
Eşinizle oturduğunuzda genelde nelerden konuşursunuz? İletişiminiz nasıldır?
Bu sorularımın cevabını alabilirsem yardımcı olabilirim
Açtığın bütün konuları okudum Hep Eşinin Yaptığı hatalardan bahsetmişsin hiç kendi yaptığın hatalardan bahsetmemişsin Tavşan Dağa Küsmüş dağın haberi olmamış Eşini Kırıdınmı Onun Gururunumu incilttin bişiler olmuş Sana Kızgın kırılmışta olabilir. Belki Senden Soğumuşta olabilir. Bence Eşini yumuşatmaya bak otur konuş derdini anlamaya çalış 2 aylıkken bunlar böyle olmamalı Cicim Ayını 1 ayda atlamışsınız siz. Bir yerde bişiler eksik yada Bazı şeylerin daha farkına varamamışsınızSürekli yazıyorum arkadaşlar biliyosunuz kimselerle paylaşamıyorum
Açtığın bütün konuları okudum Hep Eşinin Yaptığı hatalardan bahsetmişsin hiç kendi yaptığın hatalardan bahsetmemişsin Tavşan Dağa Küsmüş dağın haberi olmamış Eşini Kırıdınmı Onun Gururunumu incilttin bişiler olmuş Sana Kızgın kırılmışta olabilir. Belki Senden Soğumuşta olabilir. Bence Eşini yumuşatmaya bak otur konuş derdini anlamaya çalış 2 aylıkken bunlar böyle olmamalı Cicim Ayını 1 ayda atlamışsınız siz. Bir yerde bişiler eksik yada Bazı şeylerin daha farkına varamamışsınız
Biz Kendi Düğünümüzü Kendimiz yaptık mobilyaları kendimiz yaptık. Nişan Borclarına varana kadar Kendimiz Ödedik Ben Kendi Ailemden bir destek görmedim. Babamın yaptığı sadece 1 çamaşırmakinası başka hiç bir emeği bile yok kayınpederimde biraz şöle böyle yardımını gördük Geriye kalan bütün herşeyi eşimle ben üstlendik 3 Sene Sonra borçlarımız bitecek Elimde sadece 3 tane bilezik var onlarda öyle pahalı bi bilezik değil Eşimin aldığı maaş 1.450 ve 450 kira ya 400 lira kredi borcuna veriyoruz ve ben çalışmıyorum ama Aramızda ne parasal konular yüzünden soğuma oldu nede ailevi soğumalar oldu ben onun ailesine karşı saygılı sevgili Davranırım oda Benim aileme Saygılı davranır hiç bi zaman Kendimize parasızlığıda dert etmedik. iyi Sen balayına gitmişsin bizim Düğünümüz oldu 1 gün sonra eşim iş başı yaptı 2 senelik evliyim eşimle 1 kere bile başbaşa kalıp adam akıllı Gezemedim ama sorunda etmedim Eşimde etmedi.Bazen çok zorlandığım oluyor Hiç yüzüne vurmam soğuk Davranmam davranmazda Eşin Hemen Triplere girmiş Sanırım bence konuşmalısın eşinle ille bi şeye kırılmıştır. Hatam yok Deme Herkes Hata Yapar....hatam olsa duzeltırım tabıkı cocuk oyuncagı degıl bu evlılık cıcım ayı dıye bısey yok bana gore hayatın telasına kapılıp gıdıyosun 1 hafta balayı sonra hemen iş güç borçlar herkesın hayatı dort dortluk olmuyo iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?