Eşiniz belki iş stresi , belki de annesine yaklaşımınız sonucunda böyle davranıyor . Zaman zaman hangimiz tahammülsüzleşmiyoruz ki . Belki de geçici bir süreçtir . Yada en kötü ihtimal size sevgisi , saygısı bitmiştir .
Bence şu an yapılacak şey probleme problem eklemek değil . Yarın akşam güzel bir masa kurun sevdiği yemekleri yapın , çocuklarınız varsa kayınvalidenize yada annenize bırakın . Başbaşa sakince yemeğinizi yedikten sonra bu davranışlarının nedenini sorun ama kibar , yapıcı bir dille .
Evliliklerde ha deyince bitirme düşünülmemeli . Ve bu durumlarda yapıcı olmak , belki alttan almak malesef biz kadınlara düşüyor
Biz Kendi Düğünümüzü Kendimiz yaptık mobilyaları kendimiz yaptık. Nişan Borclarına varana kadar Kendimiz Ödedik Ben Kendi Ailemden bir destek görmedim. Babamın yaptığı sadece 1 çamaşırmakinası başka hiç bir emeği bile yok kayınpederimde biraz şöle böyle yardımını gördük Geriye kalan bütün herşeyi eşimle ben üstlendik 3 Sene Sonra borçlarımız bitecek Elimde sadece 3 tane bilezik var onlarda öyle pahalı bi bilezik değil Eşimin aldığı maaş 1.450 ve 450 kira ya 400 lira kredi borcuna veriyoruz ve ben çalışmıyorum ama Aramızda ne parasal konular yüzünden soğuma oldu nede ailevi soğumalar oldu ben onun ailesine karşı saygılı sevgili Davranırım oda Benim aileme Saygılı davranır hiç bi zaman Kendimize parasızlığıda dert etmedik. iyi Sen balayına gitmişsin bizim Düğünümüz oldu 1 gün sonra eşim iş başı yaptı 2 senelik evliyim eşimle 1 kere bile başbaşa kalıp adam akıllı Gezemedim ama sorunda etmedim Eşimde etmedi.Bazen çok zorlandığım oluyor Hiç yüzüne vurmam soğuk Davranmam davranmazda Eşin Hemen Triplere girmiş Sanırım bence konuşmalısın eşinle ille bi şeye kırılmıştır. Hatam yok Deme Herkes Hata Yapar....
Ama tencere dıbın kara senınkı benden kara hesabı. Aynı dertten muzdarıbım tum enerjısını ıse snra tv ye maca verıor.hftasonuda kaynnmda vakıt gecıoruz konuscak vaktımız olmuor konsgcmız zmnda kavgalr havada ucusuor keske bı yol blsemde sana solesem bızım sınavımız ewlılık galıba allh yardımcımz olsunınsallah cokmutlu olrz hersy duzelır
okadar fedakarlık yaa yemek yap kadınlık yap herseyını eksıksız yerıne getır gene yaranamıyosun esım benı anlamıyor sohbet bıle edemıyoruz işten gelıyor elınde telefonu sureklı oyun oynuyor benımle ılgılenmıyor artık yoruldum böylemı olucak hep eve gelıyorum yorgun argın yemek yapıyorum çamasır asıyorum adam gelıyor umurunda degılım konusunca kadın kısmı cok konusmazmıs sonra kavga edıyoruz bugun konusmıcam onunla lutfen yorumlarınızı beklıyorum kafayı yıcem mutsuzum(
benim eşim tv manyağı....işten geldimi yemeği yedik mi birdaha sürekli tv karşısında yatana kadar....ben dayanamayıp gidip tek başıma yatıyorum bazen....hiçbir paylaşım yok..sohbet yok...ben konuşunca da çok konuşuyorsun oluyor...ben henüz bir çare bulamadım=(((
Sürekli yazıyorum arkadaşlar biliyosunuz kimselerle paylaşamıyorum
dün aksam kayınvalidemlerde yemekteydık eşim yorgun ve geç geldi neyse yedik içtik kalktık evımıze geldık ıyıydık sonra içerde bıraz oturucam dedı bende gıttım oturduk oyle konusuyoduk işte sonra konusurken bi anda tartısma olayı cıktı tmm tmm sen haklısın dedı sonra dedıkı senle konusurken neden bukadar yoruluyorum tmm dedım bende senı yormım dedim gittim yattım sabah bi baktımkı yanım yatmamış içeride ya ukuya daldı yada bilerek yattıanlamıyorum sorun nee eşim neden böyle bende sanki sıkılmış bana tahammül edemiyo çok moralim bozuk
öncelikli sürekli konu açmak dediğin gibi daha iyi takip sağlıyor çünkü konu içinde herkez ikili olarak bi eleştirye giriyor konu dağılıyor..
belki bi sorunu vardır eşinin işle veya ailesiyle ilgili , veya gözüne hep aynı gelmeye baslamş olabilirsin değişim istiyor olabilir. veya kv seninle ilgili bişiler diyerek doldurmş olabilir ( kv aran nasl blmiorm ama ) kötü düşünme bence
valla önceden eşimin suratı asık olsa canım sıkılır sorar da soradım.ne kadar çok üzerine düşersem de o kadar havaya girer eşim.bazen oda umursamaz olur ya bilgisayarda dır ya telefon elinde.akşam bende onun yaptığını yaptım ama farkında olmadan.canım sıkkındı evdede ruh gibi dolaştım konuşursa cevap verdim konuşmazsa kendi halimde 3 oda 1 salonu dolanıp durdum.içerden seslendi hayırdır niye bölesin diye yok bşey dedim aslında canımın sıkkın olduğu şeyleri biliyor ama haklı olduğum için kafama takmamı anlamıyor.bende panik atak var üzüldüğüm zaman gece göğüs kafesim sıkışıyor kendide bildiği için boşever senin canının sıkıldığına benimde canım sıkıldı dedi.14 yıldır hiç böle üstüme düşmemişti yani niye üzülüyosun, kafana taktığın şeylere bak,gel bir öpiyim,ben senin bu haline alışık değilim vs vs hoşumada gitti aslında.yani çokta üstüne düşme derim konuşmak isterse konuşur zaten.
Canım eşinin çok mu üzerine düşüyorsun?
Başbaşa kaldığınızda sohbet mi ediyorsunuz?Olan biteni mi konuşuyorsunuz?
Eşinizle "sohbet" etmeyi deneyin.Şikayet etmeyin.Dert yanmayın.Hatta elinizden geliyorsa hiç sorun yokmuş çok farklı konulardan konuşun.(Sorunlar dillendirildiğinde daha da büyüdüğüne inanırım.)
Gerçekten bir probleminiz varsa oturun enine boyuna "bir kez" konuşun.
Tavrınızı belli edin.Sürekli aynı problemi ısıtıp ısıtıp konuşmayın.Konuşarak hallolmuyorsa davranışlarınızla halletmeye çalışın.
Eşiniz yapamıyorsa siz üstlenin.Malesef kadınlar daha fedakar olmak zorunda.Zorunda değil ama elimizde olmadan öyle davranıyoruz.
Eşinizin ailesi ile sorunlarınız varsa kendiniz halledin.Eşinizi araya sokmayın.Eşinizin sizin ailenizle sorunu varsa arada kalmamaya dikkat edin.Ama bunu yaparken duyarsız,ilgisiz görünmeyin.
Etrafınızdaki insanlardan,akrabalarınızdan,iş arkadaşlarınızdan konuşmayın birlikteyken.Konuşacak bir dünya şey bulursunuz.
Güleryüzlü olun.Eşiniz sizi gördüğünde yüzü aydınlansın.Konuşmaya başladığnızda "yine başlıyoruz" diye düşündürtmeyin.Eve gelmek için sabırsızlansın.
Eşinizi sizin gerginliğinizi hissettiğinde otomatik olarak gerilir.Sadece eşiniz değil,herhangi biri içinde durum böyledir.
Ben evli değilim.ama uzun süredir birlikte olduğum biri var.
Kendim denediğim ve olumlu sonuçlar aldığım için yazdım.Umarım bir faydası olur.
Bir de belki beni kaale almazsınız ama güven duyduğunuz,tecrübeli KK üyelerinin tavsiyelerini tekrar tekrar okuyun ve lütfen DENEYİN.
Ama bu evlilik için birşey yapılamaz,eşim haketmiyor diyorsanız siz bilirsiniz.
Erkekler -genelde- sorun halletme konusunda yol yordam kestiremez.Ya hiçbirşey yokmuş gibi davranır,susar yada bağırıp çağırır.
Kadınların daha pratik zekalı olduğuna inanırım.Bu yönünüzü konuşturun.
Umarım her şey yoluna girer.
bılmıyorumkı ne yapmam lazım bende yoruluyorum hastayım zaten uzuntudende oluyor hep kadın fedakarlık yapmak zorunda kalıyo malesef doganın kanunu bu sanırım kayınvalıdemle ılgılı sorunum yok ıyıyız allaha sukur ogluna cok duskun benım yanımda baya ılgılı davranıyor sınırlenıyorum ama napım arıyo eşim sımdı gayet ıyı konusuyor ama ben cok kırgınım yorgunum soyleyıncedekale almıyo
merhaba canım bende yeni evliyim. evlilik çok güzel fakat bir o kadar da zor. eşimde tv izlemeyi sever bende alıştım artık maçlara beraber izliyoruz hatta arada yorum yapıyorum soru soruyorum o da benim dizimi izler. ama genelde ortak seyler bulmaya çalışıyoruz yarışma film veya belgesel gibi. erkekler çocuktan farklı değil ilgi sevgi göstereceksin sonra her istediğini yaptıracaksın. eşim işte gelince yanından bir sn ayrılmam sürekli öpüş kokuşuz. sorunlara da gelince tatlı tatllı anlat örneklerle ya da fikirlerle beyan et o da belli şeyden sonra anla. birde evli bayanlardan ricam her hafta ailesine gitmeyin biraz vakit geçirin beraber illa gezmek sart değil sohbet edin film izleyin vs vs.Ama tencere dıbın kara senınkı benden kara hesabı. Aynı dertten muzdarıbım tum enerjısını ıse snra tv ye maca verıor.hftasonuda kaynnmda vakıt gecıoruz konuscak vaktımız olmuor konsgcmız zmnda kavgalr havada ucusuor keske bı yol blsemde sana solesem bızım sınavımız ewlılık galıba allh yardımcımz olsunınsallah cokmutlu olrz hersy duzelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?