Benimde hayattaki sınavım evliliğim galiba

zaygun cnm mesela aranızdaki diyalogun birini paylasırmısın ?. yani en azından nasıl bi konuşma nereye gidiyo,neden gidiyo anlayabiliriz belki biraz.bi örnek ver mesela senin söylediğin ve onun cevapları şeklinde..

Son düzenleme:
Eşiniz belki iş stresi , belki de annesine yaklaşımınız sonucunda böyle davranıyor . Zaman zaman hangimiz tahammülsüzleşmiyoruz ki . Belki de geçici bir süreçtir . Yada en kötü ihtimal size sevgisi , saygısı bitmiştir .
Bence şu an yapılacak şey probleme problem eklemek değil . Yarın akşam güzel bir masa kurun sevdiği yemekleri yapın , çocuklarınız varsa kayınvalidenize yada annenize bırakın . Başbaşa sakince yemeğinizi yedikten sonra bu davranışlarının nedenini sorun ama kibar , yapıcı bir dille .
Evliliklerde ha deyince bitirme düşünülmemeli . Ve bu durumlarda yapıcı olmak , belki alttan almak malesef biz kadınlara düşüyor

ailesiyle bi problemimiz yok allaha sukur bitirme asla dusunmem allahın ıznıyle duzelmıcek seyler degıl ınanıyorum ama yıpranıyorum buda benı uzuyp ve hırcınlaşmama sebep oluyo

bizimde borumuz var evımızde kira allaha sukur onu dert etmıyoruz tabı sıkıyo bızı ınsan ıhıtıyaclarını alamıyor helekı bayansın ıstıyosun ama bunlardan dolayı bı sorunumuz yok ne alıyosak ortaya koyuluyor saygıda kusurumuz yok sevgımızde tam ama eşim ince dusunmuyor malesef takmıyor sorun etmıyor herseyı sorunları konusmak neye fayda konusuyorsun gene aynı duzelır gıbı oluyor gene aynı sey oluyor balayı dedıgım gıtmedım tabıkı 1 hafta evde gecırdık adı balayı işte dun ıyıydı allaha sukur bakalım karar aldım deneyıp gorucezz ne olucak

Son düzenleme:
Ama tencere dıbın kara senınkı benden kara hesabı. Aynı dertten muzdarıbım tum enerjısını ıse snra tv ye maca verıor.hftasonuda kaynnmda vakıt gecıoruz konuscak vaktımız olmuor konsgcmız zmnda kavgalr havada ucusuor keske bı yol blsemde sana solesem bızım sınavımız ewlılık galıba allh yardımcımz olsunınsallah cokmutlu olrz hersy duzelır

okadar ıyı anlıyorumkı senı ınsan kendını degersız onemsız hıssedıyor belkı bız cok hassasız ama bukadarınıda hak etmıyoruz dıye dusunuyorum allah yardımcımız olsun evet kavgalar havalarda bız ıyıyız bu aralar allaha sukurr darısı sana

okadar fedakarlık yaa yemek yap kadınlık yap herseyını eksıksız yerıne getır gene yaranamıyosun esım benı anlamıyor sohbet bıle edemıyoruz işten gelıyor elınde telefonu sureklı oyun oynuyor benımle ılgılenmıyor artık yoruldum böylemı olucak hep eve gelıyorum yorgun argın yemek yapıyorum çamasır asıyorum adam gelıyor umurunda degılım konusunca kadın kısmı cok konusmazmıs sonra kavga edıyoruz bugun konusmıcam onunla lutfen yorumlarınızı beklıyorum kafayı yıcem mutsuzum (

benim eşim tv manyağı....işten geldimi yemeği yedik mi birdaha sürekli tv karşısında yatana kadar....ben dayanamayıp gidip tek başıma yatıyorum bazen....hiçbir paylaşım yok..sohbet yok...ben konuşunca da çok konuşuyorsun oluyor...ben henüz bir çare bulamadım=(((

bende tek yatıyorum o oturuyor gec saatlere kadar aynıyız yanı nedır sorun anlamıyorum yemek yer kalkar ben kalırım tek basıma yardım etmez kocamı cok sevıyorum sevdıgım ıcınde kıyamıyorum ama o kıyıyor bana malesef

öncelikli sürekli konu açmak dediğin gibi daha iyi takip sağlıyor çünkü konu içinde herkez ikili olarak bi eleştirye giriyor konu dağılıyor..

belki bi sorunu vardır eşinin işle veya ailesiyle ilgili , veya gözüne hep aynı gelmeye baslamş olabilirsin değişim istiyor olabilir. veya kv seninle ilgili bişiler diyerek doldurmş olabilir ( kv aran nasl blmiorm ama ) kötü düşünme bence

bılmıyorumkı ne yapmam lazım bende yoruluyorum hastayım zaten uzuntudende oluyor hep kadın fedakarlık yapmak zorunda kalıyo malesef doganın kanunu bu sanırım kayınvalıdemle ılgılı sorunum yok ıyıyız allaha sukur ogluna cok duskun benım yanımda baya ılgılı davranıyor sınırlenıyorum ama napım arıyo eşim sımdı gayet ıyı konusuyor ama ben cok kırgınım yorgunum soyleyıncede kale almıyo

valla önceden eşimin suratı asık olsa canım sıkılır sorar da soradım.ne kadar çok üzerine düşersem de o kadar havaya girer eşim.bazen oda umursamaz olur ,ya bilgisayarda dır ya telefon elinde.akşam bende onun yaptığını yaptım ama farkında olmadan.canım sıkkındı evdede ruh gibi dolaştım konuşursa cevap verdim konuşmazsa kendi halimde 3 oda 1 salonu dolanıp durdum.içerden seslendi hayırdır niye bölesin diye yok bşey dedim aslında canımın sıkkın olduğu şeyleri biliyor ama haklı olduğum için kafama takmamı anlamıyor.bende panik atak var üzüldüğüm zaman gece göğüs kafesim sıkışıyor kendide bildiği için boşever senin canının sıkıldığına benimde canım sıkıldı dedi.14 yıldır hiç böle üstüme düşmemişti bu hallerimde ,niye üzülüyosun, kafana taktığın şeylere bak,gel bir öpiyim,ben senin bu haline alışık değilim vs vs hoşumada gitti aslında.yani çokta üstüne düşme derim konuşmak isterse konuşur zaten.

Son düzenleme:

haklısın bazen yapıyorum ama ıster ıstemez konusuyorsun işte esımde bılıyor bu acılsa konu susmıcam ondan sormyor belkı kendımı cok dolu hıssedıyorum uzuntuden hasta oluyorum beterın beterı var bende cok hassasım belkıde ondan allahım yardım etsın

ne güzelde yazmışşın canım....evlı olmamana ragmen ..
kesınlıkle haklısın bende bu kulube uye olmadan once bazı konularda fevri davranırdım ve nişanlıma yani şimdi eşime kırıcı oluyordum
ama burda yazılanlar ,tavsıyler görmus gecırmıslerın yorumları bende degısıklık yarattı
dolayısıyla yazdıgın yorum gerçekten dıkkate alınması gereken bir yorum..

birde tam tersini dene canım ilgilenme ama sorun varmş gibide davranma. ot gibi ol evin içinde yemeğini koy önüne kapıyı aç glnce ama hiç knşma bırak o düşünsün birazda bide böle dene sende sorduğu zamanda ağlayarak açıl anlat herşeyi kırgınlıklarını hem sen rahatla hemde o görsün artık seni nasıl yıprattığını

Evli degilim ama uzun sureli bir iliskim var.Uzun sure gectigi icin mi bilmiyorum boyle bi yuz goz olma durumu oldu.Dediginz gibi yine mi basliyoruz tavri takinmaya basladi ve bisey diyecek oldugumda tamam sen haklisin sen hep haklisin zaten spoiler ben hep yanlisim sen en mukemmelsin demeye basladi imali imali.Cok canim yandi umursanmayinca ben de iki gun arkadaslarin dedigi gibi konusursa konustum mesafe koydum birden ustume dustu simdi gayet iyi masallah.Biraz kendinizi geri cekin ama tartismayin duzelecektir

merhaba canım bende yeni evliyim. evlilik çok güzel fakat bir o kadar da zor. eşimde tv izlemeyi sever bende alıştım artık maçlara beraber izliyoruz hatta arada yorum yapıyorum soru soruyorum o da benim dizimi izler. ama genelde ortak seyler bulmaya çalışıyoruz yarışma film veya belgesel gibi. erkekler çocuktan farklı değil ilgi sevgi göstereceksin sonra her istediğini yaptıracaksın. eşim işte gelince yanından bir sn ayrılmam sürekli öpüş kokuşuz. sorunlara da gelince tatlı tatllı anlat örneklerle ya da fikirlerle beyan et o da belli şeyden sonra anla. birde evli bayanlardan ricam her hafta ailesine gitmeyin biraz vakit geçirin beraber illa gezmek sart değil sohbet edin film izleyin vs vs.
artık sizde bir ailesiniz kendinize ait bir eviniz var her hafta gitmek (gidince illa bir sorun çıkar bilirim az çok) sizin ilişkinize zarar verebilir.
örneğin ailesi ile aynı şehirdeyiz 3 hafta olacak gitmeyeli. en erkende 2 hafta bir ya biz gideriz ya da onlar gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…