ben evlendiğimden beri hiç beraber yaşamadım kv.demle eşimde bende memuruz doğuda görev yapıyoduk ikimizde geçen yıl eşimin batıya tayini çıktı bende tayin istedim eş durumundan ve sonucunu bekliyoruz eşim doğuda yalnız kalamazsın annem yanında kalsın sonuç belli olana kadar dedi Allahım kalmaz olaymış keşke burnumda fitil fitil getirdi sünepe işe gidiyorum akşama kadar çalışıyorum eve geliyorum iki kaşık yemek yok gelinim ya artık mutfağa gir yemek yap ortalığı toparla sonra birde dır dır dır yok işte doğunun orta yerine onu götürmüşüzde ben niye yalnız kalamıyomuşumda onun orda çok canı sıkılmış hiç komşu yokmu ya anne diyorum bak burası doğu öyle herkesle komşu olunmaz evden dışarı çıkılmaz yok anlamıyo kadın enbesilmidir nedir 50 yaşında kadın anamı babamı özledim diye başladı ağlamaya görümcem aradı bir gün onada dert yanıyo bende mutfaktaym ben sıkıldım burda die zırıl zırıl hayır görende eziyet ediyorum falan sancak ayy ben dayanamadım eşimi aradım dedim annen ağlayıp duruyo gönder beni diyo diye oda demediğini bırakmadı annesine daha sonra kayınbabamın haberi olmuş aradı beni anlattım durumu ver bakim anneni dedi bu arada benm kaynananın kulakları duymuyor dışardan hopörlrden konuşuyo kayınbabam kızdı falan işte sonra kaynanam diyoki kb.dere beni özledinmi arıyomusun beni falan diyo
kadın meğerse koca düşkünü adamı özlemişte oyüzden bana eziyet edermiş tövbe yarabbim hepsi ayrı dert bunların valla