benimde kayinvalidem yardim edin kizlar

kocanda annenin saçma psikolojik tutumunun farkındaysa bence ayrı eve çıkablirsiniz kayınvalidenin yüzünede senin bu bu butavırlarından ötürü evi ayırıyoruz diyebilirsin böyleleri üç gün küser dördüncü gün yine barışırlar sıkıntı olmaz..

Kendi ailenden gelebilecek kimse yok muyduda kayınvalideni çekmek zorunda kaldın? Üfff çok zor yaaa ((

yoktu maalesef okula giden kardeşim vardı annem onu bırakıp gelemdi yanıma onlarda hep öyle söylediler sizinkiler gelsin diye ya ben onları bile istemedimki hep eşim benim aklım sende kalır annem gitsin senle diye diye sanki napacaksa o bana eziyetten başka bişeyi yoktu

Hepsimi ayni bilmiyorum ki insanlar yaslandikca bi garip oluyolar

oyle birsey yapsak omur boyu bizimle konusmaz omur boyuda beddua eder taniyorum artik asiri derece kinci. Esim farkinda ama benim bundan bu kadar etkilendigimin farkinda degil takmadigimi dusunuyor

Aslinda benim merak ettigim bunun bir adi varmi yani kafasinda kurup kurup inandirmasi herkesi ona karsi dusman goruyor mesela sanki herkes onu konusuyor bi arkadasimla otursam hemen onun dedikodusunu yaptigimizi dusunur ya da ne bileyim mesela gorumcem nisanliyken nisanlisi gelmisti bikere hep disarda yemek yiyip gelirlerdi bugun disarda yemedinizmi diye sormustum sakadan hemen sen kizimin evde yedigi yemegi cok goruyorsun demisti boyle yqni cok ufak seylerden farkli anlamlar cikariyor hayatimda ilk defa boyle bir insanla karsilastigim icin nasil davranacagimu kestiremiyorum kotu olmak istemiyorum cocuklarim benim gibi babanne dede sevsinler istiyorum ama bilmiyorum cok doluyum cok bunaldim kendimi zqten ifade edemedim hicbi zaman

amaaann çok takıyosun sen kaynananı bırak neye inanmak istiyosa ona inansn yerinde olsam açıklama bile yapmam çokta tın sen eşine çocuklarına sahip çık madem evinizi ayırmıyosunuz o küser küser tekrar barışır sevilen bir insan değil zannımca yanız hissediyor kendisini oyüzden herkesin kendisine düşman olduğunu düşünüyo

evet sevilen bir insan degil belkide ondan bilmiyorum herkesle tartismali kus cunku esinin hic bir akrabasini ben tanimiyorum bile. Ayni evde 24 saat bir olunca takmamak imkansiz iste insanlarin nasil ruh sagliklarii kaybettiklerini evleninve anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…