CANIMMM sana benden tavsiyee su güzel hayatının tanıdı çıkar. illa günün birinde olcak sevgilin böyle yanlız kalcak degilsin ya. sevgili demek dert demek:) ha tabi güzell yanları var ama kötü yanlarıda var helede anlayışsız birine çatarsan vay haline naptım ben dersin :) boşverrr birine sormadan bişeler yapabiliyosun canını sıkcak biri yok ohhh. eger günün birinde hayatında biri olursa tkgrck demişti dersin. ben şimdi diyorum keşke biraz daha hayatımı yaşasaydımda sonra nişanlansaydım. her şeyine karışıyorlar inan. kendine bunları dert etme nice dertler varr canım benim.anlıyorum seni bende üzülürdüm benimde olsn derdm ama sonrada agır yük aldıgını farkediyo insan. güzel yanıda el ele gezecegin .. seni sahiplenen biri oluyo .. imrenmiyosun kimseye.. bilmiyorm yaşın kaç ama benden sana bi abla tavsiyesi :):):)
haklisin canim... ama ne bilim baskalarini gorunce kötü oluyorum...
tavsiyelerin için cok tesekkür ederim tkgrck :))
Bu arada ben 20 yasindayim....
bende 20 canım :) ozman dost tavsiyesi olarak kabul et inan yaşayıp yazıyorm
Sadece sevgilim olsun diye içinden geçirme olur birgün ama adam gibi adam olmaz neye uğradığını şaşırsın hayırlısı olsun de arkadaşım her zaman.
Ne zamana lazım..öyle bir söylemişsin ki,elbet olur canım ya dert etme,bence sen sevgiliden daha çok beni çok sevecek benim de sevebileceğim biri olsun de
Bizim elimizde İTÜ mezunu İnş. mÜh. var ?uyarsa ... :))
gec olsun guc olmasin...
ben de derdim benim neden sevgilim yok diye cifler gorunce ama oyle bir zamanda oyle bir yerde cikiyorki insanin karsisina...
arama bekleme o seni bulur
Sevgili isteme. Gerçekten sevebileceğin bir erkek iste.
Sadece sevgili deme yani isterken.
Ben de istedim sevgili. Oldu da, ama hiçbirini sevemedim.
İsterken cümlelerine dikkat et ki benim gibi olmayasın.
Gerçek aşkımı bulayım diye dua et ve enerjini yüksek tut.
Sızlanmanın hiçbir faydası olmaz.
Nasil yani ???
Nasıl olacaka?Öyle işte...Aday var :))
sevgili degilde gerçekten seven biri lazım yoksa sevgili adı altında bir çok mutsuz ilşki var hayırlısı de
zamanı gelince çıkar karşına
Kısmet edecek ise Mevla; el getirir,yel getirir,sel getirir.Kısmet etmez ise mevla; el götürür, yel götürür,sel götürür.
Hz. Mevlana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?