Kendini üzme tatlım sende ilgilen eltinle muhabbete girmeye çalış sen kendini geri Çeltikçe onlarda seni dişlar ortama uyum sağla bence belki ise yararbizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok
mesafeli davranıyorum zaten , eşime de anlatamadım ne biliyimSende ona mesafeli ol eşine anlat bu durumu o gitsin sen gitme .
Bu arada iki gündür baya kv konusu açıldı derdimiz ortak galiba
Anlatsana niye sana değer vermeyenlerin ayağına gidiyorsun eltinde konusmuyorsa niye gidiyorsunmesafeli davranıyorum zaten , eşime de anlatamadım ne biliyim
tabi ki zorunda değil ama beni her hafta evine zoraki çağırıyorsa insan bi nezaketen hal hatır sorar , yokmuşum gibi davranamaz görgü kuralı diye bişey vardır ayrıca arada altı yılın hatrı var bugüne kadar bişey yoktu da şimdi ne oldu, eltimle de bir sorunum yok ayrıca onun davranışları gayet normal1) Eltini kıskanma.
2) Kayınvaliden senden hoşlanmak seni sevmek zorunda değil. Eltinin muhabbeti onu daha çok açıyordur....
çok haklısın teşekkür ederimherzaman mesafe en ıyısıdir
o eltınle kayınvalıdenın sevgılerı ınsallah hıcbızaman bıtmez
suan hassas donemındesın alınganlık yapmıssındır belkı takma kafanı
ne kadar ıyı olursa olsun sana melek gıbı de davransa sen hep mesafelı ol
tabi ki zorunda değil ama beni her hafta evine zoraki çağırıyorsa insan bi nezaketen hal hatır sorar , yokmuşum gibi davranamaz görgü kuralı diye bişey vardır ayrıca arada altı yılın hatrı var bugüne kadar bişey yoktu da şimdi ne oldu, eltimle de bir sorunum yok ayrıca onun davranışları gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?