Kızlar benim derdim yok ama konuyu en doğru buraya açabileceğimi düşündüm...Başlıktada dediğim gibi kararsızlık...Ben açıköğretime yazılacağım fakat kararsızlık içindeyim...Annem bu sene yazılmamı çok istiyor...Ama nişan hazırlıklarıydı...vs bayağı bi yoruldum şimdide kına hazırlığı düğün telaşı hazırlığı filan derken zaten oldukça gerilmeler yüksek durumda...Nişanlım düğünden sonraki en yakın tarih hangisiyse o zaman yazıl diyor ama yine kararı bana bırakıyor...Annem ise hiç bir şeyi düşünmeden direk bu sene yazılcaksın diye şiddetle üstüme geliyor bu konuda annem çok sıkıyor bu mesela hakkında beni...Gerçekten çok yoruldum sinirden stresten mahvoldum psikolojik olarak zaten çok yorgunum (düğün hazırlıkları + çeyiz hazırlıklar...vs) beni bayağı bi yordu ki daha da yoracak...Sizce ne yapmalıyım düğünden sonra mı yazılayım ? Yoksa annemin dediği gibi hemen mi ? (Tek korkum stresten çalışmak istemeyeceğim ve çalışamayacak olmam)
Var mı aranızda hem düğün telaşı icerisinde olan hem de açıköğretim ikisini bir arada yürütebilen acaba ?
Var mı aranızda hem düğün telaşı icerisinde olan hem de açıköğretim ikisini bir arada yürütebilen acaba ?