• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimki bir dert değil sadece stres sıkıntı ve ne yapacağına karar verememek !!!

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Kızlar benim derdim yok ama konuyu en doğru buraya açabileceğimi düşündüm...Başlıktada dediğim gibi kararsızlık...Ben açıköğretime yazılacağım fakat kararsızlık içindeyim...Annem bu sene yazılmamı çok istiyor...Ama nişan hazırlıklarıydı...vs bayağı bi yoruldum şimdide kına hazırlığı düğün telaşı hazırlığı filan derken zaten oldukça gerilmeler yüksek durumda...Nişanlım düğünden sonraki en yakın tarih hangisiyse o zaman yazıl diyor ama yine kararı bana bırakıyor...Annem ise hiç bir şeyi düşünmeden direk bu sene yazılcaksın diye şiddetle üstüme geliyor bu konuda annem çok sıkıyor bu mesela hakkında beni...Gerçekten çok yoruldum sinirden stresten mahvoldum psikolojik olarak zaten çok yorgunum (düğün hazırlıkları + çeyiz hazırlıklar...vs) beni bayağı bi yordu ki daha da yoracak...Sizce ne yapmalıyım düğünden sonra mı yazılayım ? Yoksa annemin dediği gibi hemen mi ? (Tek korkum stresten çalışmak istemeyeceğim ve çalışamayacak olmam)

Var mı aranızda hem düğün telaşı icerisinde olan hem de açıköğretim ikisini bir arada yürütebilen acaba ?

fakülteye yazılacaksanız bu yıl yazılmanızı öneririm
sınavı zaten seneye nisan ve mayıs aylarında oluyor.
bilmiyorum düğün ne zaman ama.
hem yıl kaybetmemiş olursunuz.
yeri geliyor 1 yıl çok önemli olabiliyor.

Son düzenleme:
bence anneni dinle
öbürleri yavas yavas olur
inanki annen senin iyligin icin oku diyor simdi deyil aradan yillar gecince anneni anliyacaksinnn

olaya stresli yaklaşmanızda tek sorun.Ben açıköğretimden bitirdim ünv.sınava yakın konstre çalışmanız bile yeterli.ingilizceye önceden yardımcı kitapla çalışın.son güne bırakmayın.internetten kayıt yaptırınca size güzel sayfalar açılacak.alıştırmalar vardı konu anlatımlı.sorular.geçmiş soruların kitapalarını alabilirsiniz.boş bulduğunuz her anda bir ünite bitirin.not alın.
insan kendini programlarsa bu süreç ikiside gayet güzel gidebilir.dersiniz kalsa bile ikinci sınıfa geçmiş olursunuz.
edebiyat bölümü açılmadığında kayıt olmadım.sonra kaldırıldı.öyle pişman oldumki.

siz kaydolun sonra yine ayrıntılı konuşabiliriz.

bir yıl benım ıcın kayıp bır zaman olur dıyorsan tabıkı annenın dedıgı gıbı yazıl .
ama ; onumuzde kı sene ben kesın gırerım sımdı su dugun hazırlıgının stresı bıtsın dıyorsan da
seneye yazılırsın .aslın da cok da sıkıntı etmen gerektıren bır durum degıl .
tamamen senın verebılecegın bır karar .kendını hazır hıssetmıyorsan zaten yazılma .
sonuc da evlılık stresıne gırmıssınız dugun dernek var ,bunlar sızı yeterınce germısdır .
bu yola basvurmssunuz o zaman ,kayıt ısını seneye bırakabılırsınız .
hanı evlılık mı egıtım mı dıye bır baslık olsa tabıkı de egıtım derım ama ,
evlılık ıcın atılmıs adımlar cokdan ,o zaman dedıgım gıbı dugun stresı bıtınce seneye yaparsın kaydını

ben nişanlıyken 1. sınıftım annem okumamı cok destekledi. vizeleri geçtim kına gecesi dügün oldu. sehir dısına gittik 1 hafta kaldık evimize döndük ben ertesi hafta finallere girdim ve geçtim :)) istemek önemli sadece

okumaya gönlün varsa her türlü olur.. millet çocuk büyütürken prof. oluyor sen açıköğretimin stresini yapıyorsun.. ders yok bişi yok.. bi sınava gir çık, o kadar..

Back
X