Benimki de böyle bir baba...

Çok büyük acılar yaşamıssın umarım geri kalan hayatın hep güzel geçer suç bir tek o baba denen insan diyemem yaratıkta değil seni kardeşini korumayan annede !

Cok üzüldüm durumunuza diyecek cok sey var ama terbiyem müsade etmiyo .Nasil bi anne evladini korumaz .Iyiki kardesini yanina almissin .Rabbim bundan sonra hep yüzünü güldürür insallah.

Bence baban kadar annem de suçlu. Zaten bunlara anne baba demeye insanın dili varmıyor. Aslında senin psikopat olman gerekirdi. Hatta bu yaşadıklarını bahane ederek hiçbir baltaya sap olamayan, insanlarla ilişki kurmaya zerre kadar kabiliyeti olmayan, sevmeyi bilmeyen biri olabilirdin. Ne mutlu sana böyle düzgün, yüce gönüllü bir abla olmuşsun. Hatta bir anneden öte sahip çıkmışsın kardeşine.

Biliyor musun bende sabahtan beri kac kere agladim.benimde babam annem bana hamileyken olmus.babami hic tanimadim onunla hic birsey paylaşamadım bir kere baba diyemedim diye.ama goruyorum ki herkesin acisi cesit cesit.ne diyim Allah islat etsin o amneyi babayi.

sadece baba değil anne de anne değilmiş. inşallah hakettiklerini yaşarlar.

Uzuldum
Ama bi okadarda gururlandim kadinligindan guclulugunden
Ezik olmayisindan
Muhtemelen kucuklugunde buna benzer bi travma yasamis babaniz.
Keske tedavi olup bir baba gibi ölmeyi basarabilse

hani bazen toplumda bazi insanlAr goruruz de kufurler savururuz hayvandanda asagi derizya .iste oyle birsey .baba baba deme babalik annelik sperm ve yumurta dollemesinden ibaret kalmis . dunyaya getirmeye vesile olduklari cocuklar ustunde ego tatmini yapan kole terine koyan aciz varliklar. ne yazikki herkes ayni degil.evet cok aci bir durum ama dusunup dusunup uzulme . kimisi varki ailesi tarafindan tecavuze ugruyor kimisi varki katili anne babasi .kimisi bebekken olume terkediliyor. yani cesit cesit insanlar. bide peygamberlerden bile babablari cok kotu insanlra var. mesela hz. ibrahim babasi bas dusmani olmus. sabret sukret hala onlarla degilsin

Allahım sana, kardeşine, eşine, varsa çocuklarınıza...
Hepinize Mutlu bir hayat versin. :KK200:

Ben de bugun agladim babamdan nefret ediyorum nefret nefret nefret ruyalarima kdr gelen bu adami allah affetmesin

hersey bi yana o anne nasil anne yaa sok oldum cok haklisin kim olsa aynisini yapardi bence

Ne diyosun arkadaşım ya :KK43: beni mahvetti yazdıkların cok uzdu:KK61: sana simsıkı sarılmak isterdim tum acıların gecene kadar benimde kızlarım var onlar benim başımin tacı umarim hep mutlu huzurlu olursun tum bu acilarini unutursun cok uzgunum suan cook :KK43::KK43:

zor şeyler yaşamışsınız oradaki küçük kıza üzüldüm ancak hayat bizi farklı şekillerde yoğuruyor. geçmiş aklımızın bir köşesinde dursa da bazen o yaşananları affetmek gerekir özgürleşebilmek için. oradaki çocuğa acımayın üzülmeyin o defter kapandı yada neden benim çocukluğum böyle olmadı diye hayıflanmayın bu da yanlıştır. hasta bir zihniyeti yadırgasanız da düzelmez peki değişmeyen bir. insan için var olmuş olmamış ne önemi var ki? peki sevgi nedir? sadece anne babadan gelen bir şey mi? aslında kimin yanında aitlik duygusu yaşıyorsanız sevgi ve şefkati alacağınız kişi odur bence. Sizin gerçek eviniz ve aileniz aslında evliliğiniz. bence yaşanması gereken ama geciken sevgiyi şu anda yaşıyorsunuz sadece kişiler farklı olarak ve bunun farkına varın huzurlu kendinizle ve geçmişinizle barışın. mutluluk içinizde hiç eksik olmasın dileğiyle..

Hayat mücadeleni gercekten takdir ediyorum. Dilerim kardesin ve sen kurdugun yeni hayatta eskiye anisatacak birseylerin tekrar yasanmamasi.

Allah sabır versin size.. İnsan her şeyden kurtuluyor da şu geçmişinden asla..

Babana yazıklar olsun. Hele o anne müsveddesine iyice yazıklar olsun.

Herkese tek tek çok teşekkür ederim. Yanımda olduğunuz, beni anladığınız, güzel dualarınız için.
Ben insanın hayatta seçimleri ile var olduğuna inanıyorum. Böyle anne baba olmak benim ailemin seçimiydi, o aileden kardelen gibi ortaya çıkmak benim seçimimdi. Ne kadar güçlü olursam olayım bazen böyle duygu yoğunluğu yaşadığım günler oluyor.
Yine de çok şükür şu anki halime. Allah' ım korusun daha kötülerinden herkesi.

Sigara.. koz tutusturmak eline..
Allahim...nasil bi insandir bu.
Allaha havale ediyorum boylelerini.
Annenide ayrica..

Iyimsin peki su an canim? Kac yasina bastin? Evliyim dedin cocuklarin varmi? Kiz kardesin kac yasinda?

Bugün babalar günü... Benim için içi boş bir ifade 'baba' kelimesi. Aslında uzun zamandır ailemle görüşmüyorum. Evliyim, çok şükür mutlu bir evliliğim var. Üniversiteyi bitirdim, çalışıyorum. Yine de bugün canım ayrı acıdı. Sabahtan beri göz yaşlarımı tutamıyorum. Biraz uzun olabilir yazacaklarım, olabildiğince kısa tutmaya çalışıyorum.

Benim babam beni hiç sevmedi. Sevmemesi bir yana, kendimi bildim bileli öldüresiye dövdü. Ağzım, yüzüm kanlar içinde kalana kadar döverdi. İçer, gelir, kusar yine de döverdi. Çok sinirlendiğinde bodrum kata kilitlerdi beni. Aç, susuz, karanlık. Ne kadar süre orada kaldığımı bilmezdim. Çıkarmaya geldiğinde yine döverdi. İlkokula giderken hiç yarım kollu önlük giyemezdim çünkü kollarımda hep sigara yanığı olurdu. 'Gel bakayım ayaklı küllük' der, güler sigara söndürürdü kollarımda. Bir kere de mangal yaparken, elime köz kömürlerden tutturmuş, karşıma geçip saatlerce gülmüştü. Hasta olsam zaten hiç doktora götürmezdi. Sağken ne fayda gördüm, ölsün derdi. Eve akrabalar gelir de şans eseri fark ederlerse kızıp doktora götürürlerdi beni. Bu yüzden bir kere 2 hafta hastanede kalmak zorunda kaldım, zatüre olmuşum ve çok ilerlemiş.

Hayatımda yaptığı her şeyi yüzüme vurdu, bütün özel günlerimi mahvetti. Lise mezuniyetimden tutun da, üniversite sınavına girdiğim sabah dahil hep dövdü ve kavga çıkardı. Ben hiçbir özel günümün fotoğraflarına bakamam çünkü hepsinde ağlamaktan yüzüm şiş olur. Para gücüydü babamın ama benim için harcadığı her kuruşu hep yüzüme vurdu. Bizim hiç ailece güzel bir tatil anımız yok mesela. Babam en iyi otele götürür ama burnumuzdan getirirdi. İyi bakın iyi, benim sayemde bunları yaşıyorsunuz, tepemin tasını attırmayın bu son görüşünüz olur derdi. Zaten ona göre her şey pahalıydı. Dışarıda asla yemek yenmezdi, sabah 8' de çıksak akşam 8' de dönsek aç aç dururduk. Ya da verdiği harçlıkları kast ederek; 'Violetto hadi bi yemek ısmarla bize' derdi. Yemek yesek bile içecek asla içemezdik. İçecekler pahalıydı... Bu arada benim babam şirket sahibi bir insan. Durumu çok çok iyi, hep öyleydi.

Babamın en birinci lafı; 'Ben erkeğim. Ben güçlüyüm. Benim dediğim olur.' Sürekli bunu derdi. Kadınların eline para verilmezmiş. Kadınlar aciz yaratıklarmış. Hep cinsiyetimden dolayı ezik olduğumu söyler ve bunu kabul etmemi isterdi. Sürekli kadınsın, yanlış yapmaya meyillisin derdi. Hep açığımı arardı. Kafayı bekaretimle bozmuştu, belirli yıllarda 3 defa bekaret kontrolüne götürdü. Doktora da inanmadı, bakire olduğuma da. Bir tecavüz haberi görse ' O kızın da ne işi varmış orada?' diyebilen bir insan olduğu için, zihniyetini anlayın.

Bu konudaki anne nerede diyorsanız, bütün hayatım boyunca bunu sorguladım. Hiç yanımda olmadı, babama hiç tepki vermedi. Çalışan ve iyi kazanan bir kadın olduğu halde maddi manevi her şeyi kocasına teslim etmiş bir insan benim annem. Bana da hep babana muhtacız, ne yaparsa yapsın sesini çıkarmayacaksın, babam haklıdır derdi. Bir kere bile beni korumadı.

Evet artık ikisiyle de görüşmüyorum ama bazı günler çok zor geçiyor. Bu arada uzun süre terapi görüp hayatıma devam ettim ben. Yoksa çok zordu.

Edit: Küçük bir kız kardeşim var, yanıma aldım. En büyük tesellim onun bunları yaşamadan büyüyor olması. O beni iyileştiriyor.
eee merak ettim kız kardesini baban nasıl bıraktı kac yasında

Böyle bir aileden böyle bir insan olarak çıkabildiginuze göre milyonda 1 gibi biseysiniz siz, bravo!

Bazı terapi cesitleri var, o zamanlara dönüp o anlarda veremedigin tepkileri veriyorsun ve yükün hafifliyor. Bu tarz seyleri deneyebilirsiniz, sizin icin derin izler bırakacak konular çünkü bunlar. Daha sağlıklı bir yasam için ihmal etmeyin bunu olur mu

'BABA' kelimesi yakışmıyor ona senin ki baba değil canım o tam bir insan kilikili şeytanmis bu kadar vijdansizligi insan insana yapamaz değil ki evladina yapsın.
Annen içinde Üzgünüm ama sadece adı varmış yüreği nerdeymiş acabaaaa?????

Sigara.. koz tutusturmak eline..
Allahim...nasil bi insandir bu.
Allaha havale ediyorum boylelerini.
Annenide ayrica..

Iyimsin peki su an canim? Kac yasina bastin? Evliyim dedin cocuklarin varmi? Kiz kardesin kac yasinda?

Şu an genel olarak iyiyim.
23 yaşındayım, kardeşim 6 yaşında. Henüz çocuğum yok çok istiyorum ama tamamen toparlanmadan cesaret edemem.

eee merak ettim kız kardesini baban nasıl bıraktı kac yasında

6 yasında kardeşim. Zaten hiç istememişlerdi kardeşimi başlarda beni uğraştırmak için sorun çıkardılar ama şu an hiç arayıp sormuyorlar bile

Böyle bir aileden böyle bir insan olarak çıkabildiginuze göre milyonda 1 gibi biseysiniz siz, bravo!

Bazı terapi cesitleri var, o zamanlara dönüp o anlarda veremedigin tepkileri veriyorsun ve yükün hafifliyor. Bu tarz seyleri deneyebilirsiniz, sizin icin derin izler bırakacak konular çünkü bunlar. Daha sağlıklı bir yasam için ihmal etmeyin bunu olur mu

Çok teşekkür ederim.
Çok uzun süre terapi gördüm ben dediğiniz gibi normal hayatıma devam edemiyordum. Birkaç aydır tekrar terapi fikri aklımda işlerimi yoluna koymayı bekliyorum.

Çok zor şu an karşımda olsanız size sıkı sıkı sarılmak isterdim.. Ama siz hep iyi tarafından bakın emin olun yanına kalmaz hiçbiri. İyi bir evliliğiniz var, kardeşinizi de kurtarmışsınız çok şükür. Hiç yokluğunu aramayın olmadığında çok daha iyi

Size kocaman sarılmak istedim. Ne hikayeler dinliyorum ben de inanın çok güçlüsünüz, o kadar iyi yansıtıyorsunuz ki bunu yazdıklarınızla.. Çok mutlu olun çok..

Bugün babalar günü... Benim için içi boş bir ifade 'baba' kelimesi. Aslında uzun zamandır ailemle görüşmüyorum. Evliyim, çok şükür mutlu bir evliliğim var. Üniversiteyi bitirdim, çalışıyorum. Yine de bugün canım ayrı acıdı. Sabahtan beri göz yaşlarımı tutamıyorum. Biraz uzun olabilir yazacaklarım, olabildiğince kısa tutmaya çalışıyorum.

Benim babam beni hiç sevmedi. Sevmemesi bir yana, kendimi bildim bileli öldüresiye dövdü. Ağzım, yüzüm kanlar içinde kalana kadar döverdi. İçer, gelir, kusar yine de döverdi. Çok sinirlendiğinde bodrum kata kilitlerdi beni. Aç, susuz, karanlık. Ne kadar süre orada kaldığımı bilmezdim. Çıkarmaya geldiğinde yine döverdi. İlkokula giderken hiç yarım kollu önlük giyemezdim çünkü kollarımda hep sigara yanığı olurdu. 'Gel bakayım ayaklı küllük' der, güler sigara söndürürdü kollarımda. Bir kere de mangal yaparken, elime köz kömürlerden tutturmuş, karşıma geçip saatlerce gülmüştü. Hasta olsam zaten hiç doktora götürmezdi. Sağken ne fayda gördüm, ölsün derdi. Eve akrabalar gelir de şans eseri fark ederlerse kızıp doktora götürürlerdi beni. Bu yüzden bir kere 2 hafta hastanede kalmak zorunda kaldım, zatüre olmuşum ve çok ilerlemiş.

Hayatımda yaptığı her şeyi yüzüme vurdu, bütün özel günlerimi mahvetti. Lise mezuniyetimden tutun da, üniversite sınavına girdiğim sabah dahil hep dövdü ve kavga çıkardı. Ben hiçbir özel günümün fotoğraflarına bakamam çünkü hepsinde ağlamaktan yüzüm şiş olur. Para gücüydü babamın ama benim için harcadığı her kuruşu hep yüzüme vurdu. Bizim hiç ailece güzel bir tatil anımız yok mesela. Babam en iyi otele götürür ama burnumuzdan getirirdi. İyi bakın iyi, benim sayemde bunları yaşıyorsunuz, tepemin tasını attırmayın bu son görüşünüz olur derdi. Zaten ona göre her şey pahalıydı. Dışarıda asla yemek yenmezdi, sabah 8' de çıksak akşam 8' de dönsek aç aç dururduk. Ya da verdiği harçlıkları kast ederek; 'Violetto hadi bi yemek ısmarla bize' derdi. Yemek yesek bile içecek asla içemezdik. İçecekler pahalıydı... Bu arada benim babam şirket sahibi bir insan. Durumu çok çok iyi, hep öyleydi.

Babamın en birinci lafı; 'Ben erkeğim. Ben güçlüyüm. Benim dediğim olur.' Sürekli bunu derdi. Kadınların eline para verilmezmiş. Kadınlar aciz yaratıklarmış. Hep cinsiyetimden dolayı ezik olduğumu söyler ve bunu kabul etmemi isterdi. Sürekli kadınsın, yanlış yapmaya meyillisin derdi. Hep açığımı arardı. Kafayı bekaretimle bozmuştu, belirli yıllarda 3 defa bekaret kontrolüne götürdü. Doktora da inanmadı, bakire olduğuma da. Bir tecavüz haberi görse ' O kızın da ne işi varmış orada?' diyebilen bir insan olduğu için, zihniyetini anlayın.

Bu konudaki anne nerede diyorsanız, bütün hayatım boyunca bunu sorguladım. Hiç yanımda olmadı, babama hiç tepki vermedi. Çalışan ve iyi kazanan bir kadın olduğu halde maddi manevi her şeyi kocasına teslim etmiş bir insan benim annem. Bana da hep babana muhtacız, ne yaparsa yapsın sesini çıkarmayacaksın, babam haklıdır derdi. Bir kere bile beni korumadı.

Evet artık ikisiyle de görüşmüyorum ama bazı günler çok zor geçiyor. Bu arada uzun süre terapi görüp hayatıma devam ettim ben. Yoksa çok zordu.

Edit: Küçük bir kız kardeşim var, yanıma aldım. En büyük tesellim onun bunları yaşamadan büyüyor olması. O beni iyileştiriyor.
Ya inanamiyirum cok uzuldum nasil bir hayat bu
Hastaneye gittiginizde doktorlar hemsireler kimse gormuyomuydu kolunuzdaki yaniklari
Offf aman Allahim cok uzuldum ya Rabbim boyle cocuklara yardim etsin

Malesef fake değil. 2014 senesi yanılmıyorsam açtığım bir sürü konu var, dayanabilirseniz okuyun, daha ayrıntılı yazıyor hayat hikayem.

Küçük bir kardeşim var, onu da hiç istemedi. Dövmeye başladığını anlayınca yanıma aldım, bizimle yaşıyor
Konulari nerden okuyabiliriz merak ettim hem mahvoldum okurken hem merak ettim sizi

Eski konunuzmuş, yeni okudum. Eski eşiniz, kayınvalideniz ve kayınpederinizle birlikte hatta belki de onlardan önce babanızı ve annenizi de dava etseniz keşke.

Gittiğiniz psikolog ve avukat arkadaşlarınız babanızın yaptıklarının ve annenizin olanlara seyirci kalmasının kanunlara aykırı olduğunu, suç işlediklerini, onlara size karşı işledikleri bu suçlar sebebiyle dava açma hakkınız olduğunu söylediler mi? Hatta bunun sadece bir hak değil aynı zamanda bir sorumluluk olduğu, vatandaşlık görevi olduğu bile tartışılabilir.

Şu an zor bir dönemden geçiyorsunuz. Şu an böyle bir şey yapmaya gücünüz olmayabilir. Ama ileride ferahlayınca, psikoloğuza da danışarak bunu bir düşünün lütfen. Belki de yaralarınızı sarıp güç kazanmak için öok büyük bir adım olur.

Çok para herkesi bozuyo ben buna inanırım Allah yardımcın olsun öbür dünyada mükafatlarını alırsın inşallah kızlık hakkıda var biliyorsun dimi?

Back
X