- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi Sifremiunuttum2
-
ben olsam sınırım gecene kadar hıc bır teklıfını kabul etmezdım kı zaten böyle bısey yasasam ıcımden gelmez
Teşekkürler kızlar. Yani kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam ben arabayı getirdim sağol derdim. Ama o bunu söylemedi laf salatası yaptı durdu. Aslında onun için ne kadar önemsiz oldugumu hissettirdi banaKahvaltı yaparken Çan'ının sıkıldığı noktayı güzelce ifadede edebilirsin bence büyütülecek bişey Yok canım
Ben çıkarırım dedi evet çıkarırım dediği yer dik bir yokuş mesele orası zaten. Ben cikicam diyince öyle deyivermis gibi gelmişti bana. Arabam var dese daha doğru değil miydi?bence karşı tarafın çok suçu yok en başta
sen sorduğunda ben çıkarırım sen bekleme demiş
sonrasında msaj atmak yerine arayıp sorsaydın keşke
o da en azından bir özür dileseydi
ama ufak bir anlaşmazlık
bence vicdan yaptıracak bişey yok
sadece arkadaşın hep böyle mi? bi kusura bakma beklettim dememiş
Yok o arabayı önceden getirmiştir. Eve gidip araba getirmez. Öğle arasında getirmistirO da başta size alınmış sanırım, arabayla bırakacaksınız diye ona göre alışveriş yapmış. Siz ben erken çıkıyorum ağırsa bırakayım deyince bozulmuş.
Sonrasında sizi bekleterek misilleme yapmış gibi.
Karşılıklı hatalarınız var.
Ben çıkarırım dedi evet çıkarırım dediği yer dik bir yokuş mesele orası zaten. Ben cikicam diyince öyle deyivermis gibi gelmişti bana. Arabam var dese daha doğru değil miydi?
Onu sabahtan sordu arabayı öğlen getirmisarabasıyla gelmiş olmasına rağmen sana araban var mı diye sorması baştan acayip zaten onu hiç anlamadım
Kendi arabası mı? Ben başka bir arkadaşınızın arabası diye anladım.Yok o arabayı önceden getirmiştir. Eve gidip araba getirmez. Öğle arasında getirmistir
Evet evet kendi arabasiKendi arabası mı? Ben başka bir arkadaşınızın arabası diye anladım.
O zaman ağır saçmalamış, haklısınız.
Size araba varsa alışveriş yapacağım diyor. Sonra da gidip kendi arabasını getiriyor ama size haber vermeyip bekletiyor.Evet evet kendi arabasi
Açıklama beni saymayişi, bana önem vermemiş ki söyleme gereği duymamisSize araba varsa alışveriş yapacağım diyor. Sonra da gidip kendi arabasını getiriyor ama size haber vermeyip bekletiyor.
Sorun bence sebebini, mantıklı bir açıklaması var mıymış?
Benim en büyük aptalligim bu zaten. Nelere nelere taviz veriyor, neleri anlamazdan duymazdan geliyorum. İnsanlar benim için kıymetli diye diye milletin kirmaktan uzmekten korkmadığı bir insan haline geldim.Bence arkadaşında olsa insanları bu kadar düşünüp önemseme. Karsındaki senin kadar umursamıyor cvp yazmıyor veya arabayı getirdiğini söylemiyor. Yerinde olsam bir daha sormam atlar arabama giderim. Aynısı gecen başıma geldi. Arkadasla evimiz aynı yerde sıcakta yollarda perisan olmasın diye msj atıyorum cvp yok, insan bir cvp verir bir dahada sorarmıyım asla. Nasıl giderse gitsin banane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?