Benimki enayilikten başka ne ?

K
Benim en büyük aptalligim bu zaten. Nelere nelere taviz veriyor, neleri anlamazdan duymazdan geliyorum. İnsanlar benim için kıymetli diye diye milletin kirmaktan uzmekten korkmadığı bir insan haline geldim.

Kimse için kendinden taviz verme. Hiç gerek yok. Bende cok yaptım ama akıllanıyorum. Neticede iş arkadaşı hayatta olmazsa olmaz bir eksiklik değil. İnsanlara taviz verdikce hep bunu bekliyorlar malesef

size araban var mı diye sordu siz erken çıkacağım diyince kendi arabasıın alıp geldi
sonra da mesaj atıyorsunuz cvp atmaya tenezzül etmiyo doğru mu anladım

ifrit olurum böyle insanlara
keşke simit mesajına da cvp vermeseydiniz

Benim en büyük aptalligim bu zaten. Nelere nelere taviz veriyor, neleri anlamazdan duymazdan geliyorum. İnsanlar benim için kıymetli diye diye milletin kirmaktan uzmekten korkmadığı bir insan haline geldim.

Neden?
Sebebini merak ettim? Neden tüm insanlar siZin için bu kadar kıymetli olsun ki?

siz çok üstelemişssiniz
illa da ben alayım bırakayım gibi
o zaqten bastan demıs ben gıderım dıye

Neden?
Sebebini merak ettim? Neden tüm insanlar siZin için bu kadar kıymetli olsun ki?
Ne bileyim benim salakligim işte. Mizacim boyle. Düşünün bir arkadaşım sevgilisinden beni kıskandığı söyledi hala soylediklerini hazmedemiyorum ancak onu da alttan aldım, kirginligim hala geçmiyor, gun geçtikçe içim daha çok acıyor ancak tavrımı koyamiyorum. Bana yaptığı iyilikler, geçirdiğimiz zamanlar aklıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…