• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle aynı durumda olan varsa bana bir akıl versin ne olur

Başka bir psikiyatrist görse? ☹️

8 yaşında kızım var eşimle ayrildigimdan bu yana kızımda değişiklikler olmaya başladı saçlarını çekip yoluyor ve risperdal kullanıyor bunun bile faydası olmadı ne yapacağımı bilmiyorum 😔😔😔 benimle aynı durumda olan var mi
Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Ben küçükken bir komşumuzun kizi da saçlarını yoluyordu. Anne baba çalışıyor ama tam neden yapıyor hatırlamıyorum. Ama bize gelip gitmeye başlamıştı çocuk biraz farklılaştı azalmıştı öyle hatırlıyorum

8 yaşında kızım var eşimle ayrildigimdan bu yana kızımda değişiklikler olmaya başladı saçlarını çekip yoluyor ve risperdal kullanıyor bunun bile faydası olmadı ne yapacağımı bilmiyorum 😔😔😔 benimle aynı durumda olan var mi
Ne kadar oldu ayrılalı. Bende ayrılmayı düşünüyorum ama birde böyle şeyler var ne yapicam bilmem :(

Trikitilomani ye benziyor. Psikiyatriste gitmeniz lazım. Sinirsel bir rahatsızlık, ileriye doğru onu fiziksel olarak çok etkileyecek bir takıntıya dönüşebilir. İçinde çözemediği sorunlar, onu bu takıntıya itmiş belli ki. Hem bir pediyatriste girmesi, hem de sizin ç, mümkünse babasının onunla bol bol konuşmanız, iyi zaman geçirmeniz gerekiyor.

Bu arada kimisinde bir müddet sonra geçer, kimisinde yıllarca sürer. O sebeple hafife almayın. Bu sebeple eşinin yanında bile başörtülü dolaşmak zorunda hisseden bir arkadaşım var mesela. Değişik terapistler gördü şu zamana kadar.

Kız çocukları babaya düşkün oluyor.kızım bütün gün babasını görse bile akşam olunca evde yoksa "babaaaa babaaaa gellll" diye ağlıyor.sanırım babasını özlüyor.😕

Canım Çok geçmiş olsun...
oğlum otizmli değişik rahatsızlıkları olan çocukların ebeveynlerinin olduğu pek çok gruplara üyeyim internette...risperdalin çok değişik yan etkileri olduğunu söylediler başka bir Dr a bakın isterseniz...

Babasıyla arası nasıl yavrucagin?

Kızım down sendromlu Dr gittik bu ilaçları verdi bu yaşa kadar hiç ilaç kullanmadık şimdi tekrar gidicem tan etki olabilir mi diye

Babasını görmek istemiyor yanına gitmiyor en çok bundan dolayı üzülüyorum

Back
X