- Konu Sahibi gelengiden
- #101
hic ama hic olgun degilsiniz. herkesin iliskisi farklidir ben kimseye bosan bosanma demem. ama ayrilik karari boyle herkese sorarak alinacak bir karar degildir. o bir sey soyler, baskasi baska sey soyler, kafaniz corba olur. aslinda KV ile alakali mesele bence bosanilacak bir mesele degil, neticede esinizle olan iliskinize bakar, ama esiniz olayi iyice icinden cikarilamayacak boyuta getirmis ve bu hale gelmissiniz.Güzel hanımlar merhabalar tekrar,
Eski konularımı az çok bildiğiniz ve görebildiğiniz için uzun uzun yazmıyorum.
Dün benim gibi Kv ile altlı üstlü oturan arkadaşımla görüştüm sonra eşi de geldi.
Kendilerine sorunumu anlattım eşimle anlaşamadığımı Kvnin dedikodu yaptığını ve hala kendilerinden bana veya babama özür araması gelmediğini söyledim,
Arkadaşım: Kv dedikodu da yapar evine de karışır sen bunu görmeyeceksin kötülüğe iyilik ile gideceksin, yemeğe mi çağıyor git ve yine git ne olmuş ki??
Eşi: annesiyle yaşadığın sorunu eşine anlatmayacaksın ya sineye çekeceksin yada kendisiyle halledeceksin erkek eşi ve annesi arasındaki ikilimde asla kalmak istemez, biz dört yıldır evliyiz eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın dediler.
Eşime bir şikayette bulunduğumda üstüne bin ekleyip kavgayı büyütüyor ve beni koruyor dedim
Arkadaşım: tatlı tatlı konuşacaksın, iyi anını kollayıp sakin sakin anlatacaksın.
Eşi: Annesi veya herhangi bir sorunu adama damarına basa basa şikayet edersen o da senin canını yakmak için ağır konuşur dediler.
Sordular bana,
Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Yok dedim.
Daha ne istiyorsun evliliğiniz ilk zamanları biraz alttan biraz anlaşarak halletmen gerekiyor her şey sende bitiyor dediler.
Size anlattığım her şeyi onlara da anlattım. Kusuru tamamen bende buldular.
Babam bile kurtul bu adamdan dedi oysa boşanmaları sevmeyen bir adam dedim, baban senin tarafından bakıyor biz objektif bakıyoruz dediler.
ben sizin yerinizde olsam oncelikle daha dava vs acmadan her onume gelenle konusmam. hele arkadasimin esine hic anlatmam bunlari. oncelikle esinizle konusacaksiniz, oradan bir sonuc cikmazsa ailenizle konusacaksiniz, ve karar vereceksiniz. esinizden talepleriniz olabilir, o da devam edip etmeme istegine gore size bir cevap verir, siz de ne kadarini tolere edeceginize gore karar verirsiniz. kim hakli savasi degil bu. ayrica bazi anlasmazliklarda hakem mevzunu da deneyebiliyorlar insanlar ama bunu yapacak kisinin tecrubeli ve hakkaniyetli birisi olmasi lazim.