Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşımın dedikleri(Kv)

Güzel hanımlar merhabalar tekrar,
Eski konularımı az çok bildiğiniz ve görebildiğiniz için uzun uzun yazmıyorum.

Dün benim gibi Kv ile altlı üstlü oturan arkadaşımla görüştüm sonra eşi de geldi.

Kendilerine sorunumu anlattım eşimle anlaşamadığımı Kvnin dedikodu yaptığını ve hala kendilerinden bana veya babama özür araması gelmediğini söyledim,
Arkadaşım: Kv dedikodu da yapar evine de karışır sen bunu görmeyeceksin kötülüğe iyilik ile gideceksin, yemeğe mi çağıyor git ve yine git ne olmuş ki??
Eşi: annesiyle yaşadığın sorunu eşine anlatmayacaksın ya sineye çekeceksin yada kendisiyle halledeceksin erkek eşi ve annesi arasındaki ikilimde asla kalmak istemez, biz dört yıldır evliyiz eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın dediler.

Eşime bir şikayette bulunduğumda üstüne bin ekleyip kavgayı büyütüyor ve beni koruyor dedim
Arkadaşım: tatlı tatlı konuşacaksın, iyi anını kollayıp sakin sakin anlatacaksın.
Eşi: Annesi veya herhangi bir sorunu adama damarına basa basa şikayet edersen o da senin canını yakmak için ağır konuşur dediler.

Sordular bana,
Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Yok dedim.
Daha ne istiyorsun evliliğiniz ilk zamanları biraz alttan biraz anlaşarak halletmen gerekiyor her şey sende bitiyor dediler.

Size anlattığım her şeyi onlara da anlattım. Kusuru tamamen bende buldular.
Babam bile kurtul bu adamdan dedi oysa boşanmaları sevmeyen bir adam dedim, baban senin tarafından bakıyor biz objektif bakıyoruz dediler.
Haha bu şey kocan aldatsa da affet erkektir yapar. Bu tarz bi kadına kocan sunla şoyle mesajlasiyor dediler ne olacak amaan eve bakiyor gezip tozuyorum banane dedi. Migde meselesi yani.

Eşime eskiden annesini sikayet ederdim o da ben karısmam aranızda halledin derdi.Sonra kendi görmeye basladi annesine o mudahale etmeye basladi sürekli annen bunu dedi bunu yapti diyince hatali olsa bile anneleri melek oluyor ben sorun olunca direkt annesine söylerdim su an sorunumuz yok zira pek görüşmüyoruz eğer esim farkederse de o müdahale ediyor hemen.Sürekli sikayet okjektif bakmayı zorlaştıran bir şey.Onun dısındaki şeylere katilmiyorum her seye he dersen orta yolu bulan gelin degil salak gelin oluyorsun cünkü

Karı koca mesajı sizin üzerinizden mesaj vermiş birbirine. Adam karisina annem şirret ama tahammül etmezsen seni bosarım demiş. Kadın da adama bak ben ne iyi kariyim imajı vermişler. Kendi cikmazlarini doğru gibi( kendileri de farkında ne olduğunun) empoze etmişler.
Alt metin okumayı öğreneceksiniz. Yaşınız gençti diye hatırlıyorum.

Karı koca mesajı sizin üzerinizden mesaj vermiş birbirine. Adam karisina annem şirret ama tahammül etmezsen seni bosarım demiş. Kadın da adama bak ben ne iyi kariyim imajı vermişler. Kendi cikmazlarini doğru gibi( kendileri de farkında ne olduğunun) empoze etmişler.
Alt metin okumayı
Karı koca mesajı sizin üzerinizden mesaj vermiş birbirine. Adam karisina annem şirret ama tahammül etmezsen seni bosarım demiş. Kadın da adama bak ben ne iyi kariyim imajı vermişler. Kendi cikmazlarini
Alt metin okumayı öğreneceksiniz. Yaşınız gençti diye hatırlıyorum.
Evet 29, dedikleriniz doğru olabilir ama zaten baştan falso verdiler ben hayatımı Kv ile idam etmem edemem, benim bir yuvam var pişireceğim tencerem var..gerçi vardı artık yok

Aile meselelerinizi anlatmayın özellikle arkadaş akraba ortamına hiç birşey anlatılmamalı
Haklısınız akrabalara hiç bir şey anlatmadım anlatmıyorum. Ama insan da dertleşmek istiyor velev ki bundan sonra kimseye anlatmayacağım çünkü kararım kesin

Kari koca sacmalamislar kadin ezigin teki oldugu icin ve ne yaparsa yapsin kocasinin onu desteklemeyecegini bildiginden sizin uzerinizden sov yapmis takilmayin o kadin eminim cok mutsuzdur sizinde mutsuz olmanizi istiyor bosanma cesaretinizi kiskanmistir icten ice

Dün benim gibi Kv ile altlı üstlü oturan arkadaşımla görüştüm sonra eşi de geldi.

Kendilerine sorunumu anlattım eşimle anlaşamadığımı Kvnin dedikodu yaptığını ve hala kendilerinden bana veya babama özür araması gelmediğini söyledim,
Arkadaşım: Kv dedikodu da yapar evine de karışır sen bunu görmeyeceksin kötülüğe iyilik ile gideceksin, yemeğe mi çağıyor git ve yine git ne olmuş ki??
Eşi: annesiyle yaşadığın sorunu eşine anlatmayacaksın ya sineye çekeceksin yada kendisiyle halledeceksin erkek eşi ve annesi arasındaki ikilimde asla kalmak istemez, biz dört yıldır evliyiz eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın dediler.

Eşime bir şikayette bulunduğumda üstüne bin ekleyip kavgayı büyütüyor ve beni koruyor dedim
Arkadaşım: tatlı tatlı konuşacaksın, iyi anını kollayıp sakin sakin anlatacaksın.
Eşi: Annesi veya herhangi bir sorunu adama damarına basa basa şikayet edersen o da senin canını yakmak için ağır konuşur dediler.

Sordular bana,
Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Yok dedim.
Daha ne istiyorsun evliliğiniz ilk zamanları biraz alttan biraz anlaşarak halletmen gerekiyor her şey sende bitiyor dediler.

Babam bile kurtul bu adamdan dedi oysa boşanmaları sevmeyen bir adam dedim, baban senin tarafından bakıyor biz objektif bakıyoruz dediler.
Arkadaşımda eside saçmalamış. Önceki konunu bilmiyorum ama sorun eğer sürekli sizin iç içe yaşamanız ise bu duruma karşı eşiniz sert bir tavır koymali. Herkesin evi ayrı sonuçta. Böyle biseyle karşı karşıya gelsem gitmek istemiyorsam asla gitmem eşimin bu duruma tepkisi belli ben eşimi tanıyorum asla karismazdi böyle bı durumda anne babasına dur demeyi bilirdi. He demeseydi bende eşime önce sen konuş derdim baktım konuşmuyor ikinciye ben konusurdum ben gelmek istediğimde gelirim sürekli burda olamam benmde bir düzenim var diye ikaz ederim. Baktım anlayan yok hop ufak bı cinnet mis

Evet 29, dedikleriniz doğru olabilir ama zaten baştan falso verdiler ben hayatımı Kv ile idam etmem edemem, benim bir yuvam var pişireceğim tencerem var..gerçi vardı artık yok
Bir tane üye vardı. Hala oğlu ile evlenmiş, aynı evin içinde şiddet, kumar vs vs. Cehennem yani. Herkes boşan dedi. Bu sinirlendi kendi postuna uğramıyor. Bir baktım her posta yorum yapıyor katlansin, ne var bunda diye😂
Bosanin, boşanmayın bilemem ama arkadaşınız gibi susmayın.

Sordular bana,
Yok dedim.

Okurken tahammul edemedim. Siz bu insanlarla bayagi oturup dertlesebilmissiniz. Helal olsun nasil sabirliymissiniz siz.

Eziklik arkadaşınızın iliklerine kadar işlemiş belliki, hayattaki tek amacı kocasını ve ailesini mutlu edip mutlu rolü yapmaksa kendi hayati kendi bilir, ama siz sakın arkadaşınıza uymayın gencliginizi niye heba edecekmissiniz hayat on defa mi yasaniyor

Bir tane üye vardı. Hala oğlu ile evlenmiş, aynı evin içinde şiddet, kumar vs vs. Cehennem yani. Herkes boşan dedi. Bu sinirlendi kendi postuna uğramıyor. Bir baktım her posta yorum yapıyor katlansin, ne var bunda diye😂
Bosanin, boşanmayın bilemem ama arkadaşınız gibi susmayın.
İnanın susmuş halim bu, susmazsam sakinliğimi edebimi korumazsam saygısızca biterdi. Ben susmanın sessiz kalmanın incitmemenin iyiliğin bedelini incitilerek ödedim şimdi gerisini başkaları düşünsün

Eziklik arkadaşınızın iliklerine kadar işlemiş belliki, hayattaki tek amacı kocasını ve ailesini mutlu edip mutlu rolü yapmaksa kendi hayati kendi bilir, ama siz sakın arkadaşınıza uymayın gencliginizi niye heba edecekmissiniz hayat on defa mi yasaniyor
Bir kere yaşanıyor değil mi?
Bir de anne ve babanın dizinde olmak onları mutluyken mutsuzken her koşulda yanımda görmek Allah’ımın lütfu gibi

Okurken tahammul edemedim. Siz bu insanlarla bayagi oturup dertlesebilmissiniz. Helal olsun nasil sabirliymissiniz siz.
Sabırlıyımdır her zaman dinlerim sonra düşünürüm dün gece düşündüm de yani şaşkınlık yaşadım, arkadaşım çok değişmiş üzüldüm

Yok dedim.
Evliliği şundan ibaret zanneden insanlardan nasihat dinliyorsunuz bi de.
Yapmayın etmeyin.

Sordular bana,
Yok dedim.

Bu geri kafalı salak çiftle görüşme lütfen, kadın sana akıl verirken bir taraftan da kocasına yaranmış resmen , böyle cahil insanlarla muhatap olmayın, resmen kadının ezilmesini normal bişey gibi görüyorlar, bence bunlar asla sizin iyiliğinizi istemiyorlar zira hapis ve köle hayatını size övmüşler, babanı dinle ve sakın adım atma ...

çok haklısınız kendimden özür diledim
Canım benim evlilik öyle bişey değil ki, kadın resmen köle hayatını kabul et diyor, e kölelik yapacaksam oturur anamın babamın derdini çekerim elin anasını danasını niye cekeyim , bak biz evimizde mis gibi huzurlu yaşıyoruz, başımızda kv dırdırı yok neden çünkü direndik izin vermedik , boyun eğmedik bem boyun eğsem bugün kv ile aynı site aynı binada komşuyduk, biraz haklarınızın ve kendi değerinizin farkında olun ,tekrar dönseniz mecbur çocuğunuz olacak bir zaman sonra ,o çocuğa yazık değil mi...

Back
X