Merhaba Arkadaslar,
ben buraya yeni üye oldum. Belki icimi rahatlatcak sözleriniz olur, Moral olur.
Pek Türkcem olmadigi icinde zorlukda cekiyorum yazip anlamakda.
Herkeze bi desteginiz oluyor insallah banada olur.
Benim problemime gelince, simdiye kadar cok kisiyle tanisdim ama sadece bi kahve icmekle kaldi. Kimseye icim isinmadigi icin devam sürdürmek istemedim. Iki ay önce tesadüfen biriyle tanisdim. ve iliskimiz iki ay sürdü. benim icin verdigi cabalar, sözler, yeminler yaptiklari iligisi... ara sira tartismalar oldu ben biraz dengesiz oldugum icin bu iki ayin icinde dört kere terk etmeye calisdim onu, ve yine pesimden geldi kaybedemem seni diye yalvardi etti.. cinsel iliskimiz olmadi ben istemedigim icin. sanki yilardir tanisiyormusuz gibiydi hemen is ciddiye baglandi. bu pazar yine görüsdük. ben yine terk etmeye niyetliydim cünki bi huzursuzluk vardi icimde. ve yine beni kandirdi... o gece nisanli oldugunu ögrendim. benimle bulusup konusmak istedi, bende kabul ettim. bulusdugumuzda evet nisanlancam, seninle olan herseyi sana yazdiklarim silceksin, seninle yasananlar aldatma yerine gecmiyor elinde hic bir kayit yok. neden söylemedin dedigimde nasil söylim senden kendimi uzaklasdirmaya calistim, sana söz vermedim hic bir sey icin sen kendini kandirmissin dedi. kiza hic acimadinmi diye sordum seninle tanisirken kavgaliydik dedi...benden nefret etme basin sikisdiginda ara beni hakkini helal et diyede zorladi. beynimden vurulmus gibiydim. hic bisey demedim sadece indim arabadan gittim...
insan bu kadar saygisiz ola bilirmi gercekden?
bana moral vere bilcek bi iki sözünüz bile yeter...