Ben varimkızlar merhaba herkes konu açıyor ama konuların bi devamı olmuyor. ben benimle birlikte kilo alacak arkadaş/lar arıyorum. tek başıma bi azimle başlıyorum ama sonra pes ediyorum. var mı katılan??
Ben varim
yasasiiinn:) kızlar kahvaltı etmediyseniz ettikten sonra tahin pekmez karıştırıp yiyin 3 yemek kasigi kadar:)Bende varım
Tahin pekmez yok sadece pekmez yesem uc kasik olurmuyasasiiinn:) kızlar kahvaltı etmediyseniz ettikten sonra tahin pekmez karıştırıp yiyin 3 yemek kasigi kadar:)
Bende de pekmez var kahvaltı yaptım eve gidince yiyim artık bugünlükyasasiiinn:) kızlar kahvaltı etmediyseniz ettikten sonra tahin pekmez karıştırıp yiyin 3 yemek kasigi kadar:)
yarım çay bardağına biraz suyla biraz da pekmez koyup onu öyle içebilirsin canım.Tahin pekmez yok sadece pekmez yesem uc kasik olurmu
tamamdır. başka ne yesekki öğünlere ek olarak?Bende de pekmez var kahvaltı yaptım eve gidince yiyim artık bugünlük
bende varimmm :)
hoşgeldiniz kızlar :))bende varımm bir an önce kilo almam lazım
ben yapıyorum canım her ne kadar midemi bulandırsa da...Her akşam yatmadan önce bir kase ılık sütün içine 8-9 tane bebe bisküvisi koyup onu yiyin kızlar. 1 ayda 4-5 kilo aldırıyor ben yapmıştım ama bir süre sonra her akşam her akşam zor geldi yarıda bıraktım bugün tekrardan başlayacağım
bende pekmezle yiyordum da çok ağır gelmişti devam edemedim.Ben cicibebeye biraz ılık süt koyup üstünede muz doğrayıp yiyordum ama devam ettiremedim
bende bi an önce gece olsa da mama yapsam diyorum:))ben dut pekmezi aldım gidip gelip kaşıklıyorum :)
Onu bi araştırmak lazim canim:) ama haftada 3 kâse kuruyemiş yemeliyiz kalori yüksek kuruyemişlerdeBol kalorili yiyecekler neler kızlar onlara yönelsek işimiz daha çok kolaylaşır :)
Onu bi araştırmak lazim canim:) ama haftada 3 kâse kuruyemiş yemeliyiz kalori yüksek kuruyemişlerde
hoşgeldinhedefin kaç olmak?:)Bende varım :))
Ciddi misin? Cici bebe ise yaramazsa bunu deneyeceğim:)Kizlar ben 60 kiloyum ama cok zayif gosteriyorm ender saracoglu 2 muzu dograyin icine bal ve ceviz koyun her aksam yiyin diyodu 5 kilo aldim bu sayedee deneyin hem cok lezzetlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?