Benimle dalga gecen kadın

hayır tanıdığım bir kişinin evine gittim ve tanımadiğim biri bana böyle söyledi.Okudugum bölüm ile veteriner teknikeri olabilyorum,hekim değil ancak ben dikey geçiş sınavı ile veteriner hekim olmayı dusunuyorum,büyük bir ihtimalle olurum da. 1 sene daha universite sınavına çalişana kadar başlayayım bir yerlerden dedim ve 2 yıllık tercih ettim.

Insanlarımız çok ilginç..ilk tanıştığında bile hemen mesleki ,kariyer konularıyla üstünlük sağlamaya çalışıyorlar ..2 yıl fazla okudu diye bu ne havalar..bazi 2 yıllıklar o kadar avantajlı ki,mesela adalet yüksekokulları..keske 2 yıllık adalet okusaydım kolay atanirdim diyorum bazen..insallah diyip geçseydiniz keşke ..neden ozguvensiz biri gibi gittiniz ki

Ben de sarma ve patates salatası için büyücü yengemin evine gitmiştim ama değdi

Bunlar hayatin gercekleri .bu olmamasi icin daha cok çalışmalısın işte

Gitmek icin iyi bir sebep manti. Ondan haric biraz öz güvenli olun. Kadin mal mal konusmus evet, ama sizde moralinizi bozmasina izin vermissiniz. Teflon gibi olun biraz. Size baskasinin lafi bu kadar dokunmamali

Teknikerler evcil hayvana iğne, aşı gibi şeyler yapıyor mu acaba bilginiz var mı?

Ayy evet öyle aslında. Ama ne bileyim mutlu olacağım kişi o olsun istiyorum başka birini düşünemiyorum. İnşallah da öyle olur hayırlısı bakalımm

Hahahaha güzel söyledin aslında süper olur öyle olsa. 3 ayda olur mu sence başarır mıyım?

Değiştirsemde farkına varmıyor evi otel gibi kullanıyo geliyo tv izliyor sabah işe gidiyor bu sadece

Çok güzel yorumlariniz bende katılıyorum size burnu büyüklük başka orda okul öğretmen kötü demek başka alay etmek başka bildiğin alay etmiş bildiğin ego kaç yaş küçük bu kız senden biraz motive et oda profesör olacağım demiyor sonuçta

Üslubun berbat, yazımın çok kötü. 2 yıllık veterinerlik diye bir şey de yok. Kadın haklı. Üslubunun da bu olmadığına eminim sen daha ergenliktesin resmen.

Valla seyislikten veteriner hekimliğe geçeni gördüm, sen neden geçemeyesin. Kadın mesleğini yapmıyorsa yanımızda çalıştırıyoruz demesi ne alaka. Küçüklere karşı böyle kibirlenenler karakter olarak yaşıyla atbaşı gidemeyenler bence

Üslubun berbat, yazımın çok kötü. 2 yıllık veterinerlik diye bir şey de yok. Kadın haklı. Üslubunun da bu olmadığına eminim sen daha ergenliktesin resmen.
2 yıllık veterinerlik diye bir sey var,laborant ve veteriner sağlık olarak geçiyor mezun olunca da tekniker oluyoruz

Yani bazı veterinerlerin de durumu ortada. Sanki her x bölümü okuyan müthiş şekilde o işi yapıyor. Sizin iki yıllık veteriner hekimlik demeniz yanlış da kadının üslubu da yanlış.

Yani bazı veterinerlerin de durumu ortada. Sanki her x bölümü okuyan müthiş şekilde o işi yapıyor. Sizin iki yıllık veteriner hekimlik demeniz yanlış da kadının üslubu da yanlış.
2 yıllık veterinerlik okuyorum dedim,anlaması lazimdi

Kadının yapamazsın edemezsin demesine ben de sinir oldum. Kendisi kim oluyor da bu yetkiyi veriyor? Annenin duyurması iyi olmuş.

Umarım olursun başarılar dilerim şimdiden ama yine de ekleyeyim olamasan da yapacağın iş küçümsenecek bir iş değil.

Bu arada veteriner hekim olmak ayrı tekniker olmak ayrı. Kadın bu konuda haklı ama üslubu çok yanlış. Umarım dgs ile 5 yıla tamamlarsın. Yoksa 2 yıllık teknikerlik okuyup veterinerim demek de kötü ve komik duruyor.2 yıllık adalet okuyup avukatım demek de kötü duruyor. Aöf öğretmenlik okuyup staj bile yapmadan Öğretmenim demek de kötü duruyor. Millet böylelerinin yüzüne he he der genelde arkasından güler. Herkes okuduğu okulu kabul etmeli. Etmiyorsa da daha iyisi için çabalamalı.
Bu arada mantı için ev ziyareti çok mantıklıymış. Boğa veya yengeç burcu musunuz?

Siz veterinerlik okumuyorsunuz. 2 yıllık veterinerlik yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…