hayır tanıdığım bir kişinin evine gittim ve tanımadiğim biri bana böyle söyledi.Okudugum bölüm ile veteriner teknikeri olabilyorum,hekim değil ancak ben dikey geçiş sınavı ile veteriner hekim olmayı dusunuyorum,büyük bir ihtimalle olurum da. 1 sene daha universite sınavına çalişana kadar başlayayım bir yerlerden dedim ve 2 yıllık tercih ettim.Mantı için samimi olmadığın birinin evine yemeğe gitmişsin orası aşırı gereksiz bir kısım gerçektenokuduğun bölüm veteriner hekim bölümü değil o yüzden tabiki hekimlik yapmayacaksın. Bunu bilmeden mi okuyordun? Stajyerlik diyerek belki biraz daha abartmış ama gerçekte veteriner hekimin yanında hemşire tarzında bir görevin olacak. Bunda alınacak bozulacak pek bir şey yok.
Ben de sarma ve patates salatası için büyücü yengemin evine gitmiştim ama değdiAnnemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.
Annemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.
Teknikerler evcil hayvana iğne, aşı gibi şeyler yapıyor mu acaba bilginiz var mı?2 yıllık veterinerlik olmaz ki adamlar 5 yıl okuyor, sen 2 yıllık okuyup onlarla aynı mesleği yapamazsın. Üslubu yanlış olsa da doğruyu söylemiş.
2 yıllık veterinerlik yok teknikerliktir o. Veterinerlik okuyorum dersen kadının sinirini bozarsın o da seni bozar.
3 ay önce uzak mesafe bahanesiyle terk edildim arada konuşuyorduk bizden olmaz vs diyordu ve çok kalbimi kırmıştı önceden de yazdım buraya olayları ,3 hafta önce son kez yazmak istedim çok ezik ve değersiz hissediyorum kendimi gururum kalmadı resmen ama yazdım yine de uzun uzun o da bana çok uzun bir sürü mesajlar yazdı çok sıcak davrandı benim her şeyimdin senin yanında kendim oldum , istediğin zaman bana yazabilirsin düşmanın değilim kendimi senden soyutlamıyorum ben hep burdayım dedi ve sonra da buluşalım mı dedi bende kabul ettim
buluştuk her şey güzeldi sorunlwrımızı konuştuk ama içim rahat değildi nedense seviyor muyum sevmiyoru muyum anlayamadım o kadar kırgındım ki ona karşı kırgınlığımdan başka bi şey hissedemedim o an ona karşı yanında ağladım maalesef kendime kızıyorum çok kırgınım sana dedim sadece özür diledi bir şey yapmadı
ayrıyken hiç üzülmedin mi diye sordum sorumluluk olmadığı için kafam rahattı dedi,kafamda bir sürü şey kuruyorum aklımds bir sürü şey dolanıyo bunlae gerçekmiş gibi sana soğuk yapıyorum hatalıyım dedi özür diledi, bende dedim ki bak bunca şeye rağmen aşkımıza sahip çıkmak istiyorum sorunları hataları çözelim geride bırakalım istiyorum diye söyledim o da bilmiyorum okula döndüğümde yine aynısı olucak gibi hissediyorum dedi ( ikimizde memlekete döndüğümüzde buluşmuştuk o zonguldakta ben ısparta da okuyorum) ben sana yazmasam hiç yazmayacak mıydın dedim hayır kesin flörtün vsrdır diye düşündüm yazmadım dedi ne alaka yani o kadar kafasında kuruyo ki asıl saçma olan şey ya ben asla yazmazsam sana artık diye sorunca çok rahat bi şekilde yok sen beni kabul edersin hep dedi
neyse evlerimize döndük o okula gitti sonra otobüse bindiği an soğuk yapmaya başladı daha sonra okul günü sadece günaydın naber nasılsın mesajlarıyla geçti o gece dedim ki böyle mi devam edicek yazmıyosun telefona baktığım kadarıyla yazıyorum dedi çok sinir oldum ve o an yine kendimi değersiz hissettim ertesi sabsh dedim böyle olmuyo beni çok değersiz hissettiriyosun böyle değildin gönlümü almak için çabalamıyosun dedim haklısın ben uzak mesafe insanı değilim telefondan nasıl değer verilir bilmiyorum nasıl istediysen öyle olsun dedi böyle bitti 2 hafta önce ilişkimiz tamamen
ama hala tiktoğuma bakıyor göndermeler paylaşıyo ve benim göndermelerimi beğeniyor ne yapmaya çalışıyo anlam veremiyom hala seviyor mu bilemiyorum seven insan bu kadar kötü şeyler yaşatır mı diyprum kendi kendime
ve bi de belki daha yeni tamamen ayrıldık diye bilmiyorum ama neden ona aitmişim gibi hissediyorum? sanki yollarımız kesişicek gibi kaderim gibi hissediyorum neden böyleyim niye bu kadar güçsüzüm
bir sürü şey yaptı benim için bende ona aynı şekilde aralıkta ayrıldı benden ayrılmadan 1 hafta önce ıspartaya yanıma geldi çok güzel vakit geçirdik sonra yapamıyorum olmuyo dedi ve 3 aydır böyleyiz ayrıyız ama arada konuştuk ve görüştük
Merhaba arkadaşlar, benim uzun yıllar süren bir ilişkim vardı, çok mutluyduk ve birbirimizi çok seviyorduk. Evlilik hayalleri kuruyoduk, benim geçen seneden beri ailevi sebeplerden vs. Anksiyetem başladı şu an terapi de alıyorum. Bir bucuk ay önce de çok isteyerek nişanlandik ama o süreçte bana bir şey oldu. Depresyona girdim. Birden nişanlımdan uzaklastim. Yabancı biri gibi gelmeye başladı, her hareketi batmaya başladı, ailesini de çok severken onlara karşı da soğudum. Bu durumu yaşayanlar oluyormuş neden böyle oldu sizce stresten mi çok üzgünüm düğün hazırlığı bile yapamıyorum
Arkadaşlar anksiyetem çok ileri düzeyde. Terapi alıyorum bir buçuk aydır ama 2 senedir bu durumla yaşıyorum. Ve hayatım değişti. İlk yoğun bir şekilde depresyon ve anksiyete yaşadığımda üniversite 4. Sınıftım. Hatta ara tatilde eve gelmiştim ve bir daha gitmek istemedim. Okulu bırakıcam ya da uzaticam dedim. Otobüse binip başka bir şehire gitmek yurtta. kalmak korkunç zor geliyordu. Sonra zorla da olsa bi sekilde bitirdim. Ardından mezuniyetim vardı ama gitmeden önceki gece ailemle gidicek olmama rağmen panik atak geçirdim ve gitmekten vazgeçtim. Sosyalliğim sıfır, kimseyle buluşmak telefonda konuşmak bile istemiyorum. Şimdi de yıllardır sevgili olduğum çok sevdiğim kişiyle bol panik ataklar arasında nişanlandım. Ama düğün ya da evlilik gibi yeni bir şeyler beni yine sıkıştırmaya başladı. Nişanlımdan çok uzaklaştım, yine yapamayacağım gibi hisler geliyor bana. Yine bahaneler bulmaya başladım. Yeterince yakışıklı mı? Beni hak ediyor mu? Onu yeterince seviyo muyum? Ya beni aldatırsa? Gibi şeyler.. Ailesi beni çok seviyor çok el üstünde tutuyor mesela ama onlara bile bi kulp bulabilirim. Çok mutsuzumbenim gibi olan varsa dertleşmek istiyorum ya da bunu bir şekilde atlatan var mı?
Ayy evet öyle aslında. Ama ne bileyim mutlu olacağım kişi o olsun istiyorum başka birini düşünemiyorum. İnşallah da öyle olur hayırlısı bakalımm
Hahahaha güzel söyledin aslında süper olur öyle olsa. 3 ayda olur mu sence başarır mıyım?
Değiştirsemde farkına varmıyor evi otel gibi kullanıyo geliyo tv izliyor sabah işe gidiyor bu sadece
Çok güzel yorumlariniz bende katılıyorum size burnu büyüklük başka orda okul öğretmen kötü demek başka alay etmek başka bildiğin alay etmiş bildiğin ego kaç yaş küçük bu kız senden biraz motive et oda profesör olacağım demiyor sonuçtaİnsanların dediklerinden senin için doğru olanları süz , gerisine kulak asma :)
Teoride dgs zor bir süreç o kısımda doğru, ama çalışmala öğrencide bitiyor. Keyfini kaçırma herkes bir şeyler söyleyecek hayat boyuncaAnneni de üzme gerek yok, ayda yılda bir gördüğü kadındır.
Veterinerler işlem yaparken hayvanı tutuyorlar diye biliyorum ama her yerde aynı değildir belki.Teknikerler evcil hayvana iğne, aşı gibi şeyler yapıyor mu acaba bilginiz var mı?
veteriner hekim gozetiminde iğne aşı yapabiliyoruz ayrıca veteriner hekime ameliyatlarda yardımcı oluyoruz.Teknikerler evcil hayvana iğne, aşı gibi şeyler yapıyor mu acaba bilginiz var mı?
Üslubun berbat, yazımın çok kötü. 2 yıllık veterinerlik diye bir şey de yok. Kadın haklı. Üslubunun da bu olmadığına eminim sen daha ergenliktesin resmen.Annemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
2 yıllık veterinerlik diye bir sey var,laborant ve veteriner sağlık olarak geçiyor mezun olunca da tekniker oluyoruzÜslubun berbat, yazımın çok kötü. 2 yıllık veterinerlik diye bir şey de yok. Kadın haklı. Üslubunun da bu olmadığına eminim sen daha ergenliktesin resmen.
2 yıllık veterinerlik okuyorum dedim,anlaması lazimdiYani bazı veterinerlerin de durumu ortada. Sanki her x bölümü okuyan müthiş şekilde o işi yapıyor. Sizin iki yıllık veteriner hekimlik demeniz yanlış da kadının üslubu da yanlış.
Veteriner teknikerliği sizinki. Veterinerlik değil.2 yıllık veterinerlik okuyorum dedim,anlaması lazimdi
Umarım olursun başarılar dilerim şimdiden ama yine de ekleyeyim olamasan da yapacağın iş küçümsenecek bir iş değil.hayır tanıdığım bir kişinin evine gittim ve tanımadiğim biri bana böyle söyledi.Okudugum bölüm ile veteriner teknikeri olabilyorum,hekim değil ancak ben dikey geçiş sınavı ile veteriner hekim olmayı dusunuyorum,büyük bir ihtimalle olurum da. 1 sene daha universite sınavına çalişana kadar başlayayım bir yerlerden dedim ve 2 yıllık tercih ettim.
Siz veterinerlik okumuyorsunuz. 2 yıllık veterinerlik yok .Annemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?