Benimle dalga gecen kadın

Bir tanıdığım da fizyoterapist ve ftr uzman hekimine meslektaşım diyordu . Bunu şaka olarak da değil ciddi yapıyordu. Söyleyince söyleyen suçlu oldu çok güzel özetlemişsiniz

Bir tanıdığım da fizyoterapist ve ftr uzman hekimine meslektaşım diyordu . Bunu şaka olarak da değil ciddi yapıyordu. Söyleyince söyleyen suçlu oldu çok güzel özetlemişsiniz
Hiç şaşırmıyorum. Eğitim yerlere düştü. Bunlara bu hakkı veren sistemi sorgulamak gerek. Aöf öğretmenlik okuyor eğitim fakültesi mezunlarına laf atıyor, 2 yıllık adalet okur hukuk fakültesinden mezun olanları beğenmez. Dün bir arkadaş da yazmıştı pdr mezunu bir arkadaşı psikoloğum diyormuş ülkede feci ünvan gaspı dönüyor. Bunlara hangi fakülte mezunu olduğunu, üniversite puanını sorduğunda da genelde cevap veremezler,lafı çevirirler. Madem bu kadar kompleks yapacaksın otur,adam akıllı çalış düzgünce fakülte mezunu ol. Kısa yoldan bazı işlere girince milletin ağzına da laf vermiş oluyorsun, ağız kokusunu da çekmiş oluyorsun kusura bakma

Benim arkadaşım da dayisini "eczacı,eczacı" diye anlatıyordu. Sonra öğrendik ki kalfaymiş eczane de.
Ama öyle bir şey ki, bir konu açılsın "dayımın eczanesi vsvs" diye anlatıyordu surekli. Soranlara da "dayım eczacı" diyordu. Kızla 5-6 sene arkadaşlık kurdum, son sene öğrendim dayısının kalfa olduğunu.
Bir de dayım şu ilacı önerdi faln diye ilaç anlatıyordu bize Allah korumuş

Kadının konuşma tarzı çok itici ama haklı olduğu yerler var bir mesleğin 2 yıllığı varsa mantıken siz tekniker teknisyen falan olursunuz doğru kelime hangisi bilemedim şu an ama veteriner değilsiniz o bir kesin , eğitimli insanların yanında okumadığınız bölümü okuyormuş gibi başına 2 yıllık koyarak söylemeyin aşırı cringe bir durum yani okuduğun bölümden utanacaksanız yazmasaydınız dgsle geçiş yapınca veterinerlik dersiniz şu an değil + dgs kısmına katılıyorum umarım istediniz gibi olur tamamlayabilirsiniz

Dün bir arkadaş da yazmıştı pdr mezunu bir arkadaşı psikoloğum diyormuş ülkede feci ünvan gaspı dönüyor
Bunu ben yazmıştım. Psikologum dese iyi, "doktorum" diyordu
Daha doğrusu annesi diyordu. "Kızın ne iş yapıyor" diyenlere, "doktor,psikolog" diyordu??
Kriz sebebi

Aslında kadın doğruları söylemiş. Öğretmen olarak her sene çok sayıda dgs hayali kuran öğrenciyle konuşuyorum ama mevcut sistemde dgs zorlayıcı ve çoğunluğun da yapamadığı bir sınav ne yazık ki. Veterinerim dersen böyle bir cevabı alman çok normal. Zoruna gitmiş gençliğinden dolayı ama bir sonrakinde Sahip olmadığın mesleği söylemezsen böyle durumlarla karşılaşmazsın. Keşke mantıyı yeseydin kız.

Yapamazsın diyenlere niye laflarına bakıyorsun ki herkes der onu yapamazsın bilmem neler ohooo simdiden hassaslaşma derm güçlü kal

kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.

Neden kadını şuan aşağılıyorsun kapı gibi diploması var veteriner kendi yerini de açabilir. Eşinin yanında oturmayı tercih etmiş ee küçümsenecek birşey göremedim herhalde bizimde aşağılayıp ego mastı yapacaksın.

Evet tekniker bir veterinerin yanında öyle derse oda öyle der. O halde çok çalışıp oda yükseltsin. Bence doğru söylüyorsunuz çok çalışacağım diyebilirdi. Üstüne birde mesleği bırakmış diyor mesleği bırakınca o unvan gitmiyor.

Belki bı gün senin çalıştığın firmaya gelir iş için hayat bu bellimi olur istermisin senden daha alt bı pozizyonda denk gelin tutsun bu lafları hayat olmaz olmaz deme hiç
benim de aşağı yukarı böyle birini beklemişligim var. adam en son başkan adayı olarak geldi ben dumur ama daha sinirim geçmiş değil. bir gün bana ihtiyacı olacak inanıyorum

AÖF den mezun olanların öğretmenim havaları, fen edebiyat okurken ısrarla öğretmenlik okuyorum demeler, 2 yıllık adalet okuyanların hakimlik avukatlık lafları falan. K.bakma arkadaşım haksızsın ayrıca dipnot belirttiğin mantı vardı gittim ayrı facia :))) yiyeceğini yiyip dönmüşsün, bir dahakine bölümünüzü düzgün söylerseniz kimseyle sorun yaşamazsınız DGS işini hallettikten sonra ortaya çıkarsınız bundan sonra laf yemezsiniz :)

Belki bı gün senin çalıştığın firmaya gelir iş için hayat bu bellimi olur istermisin senden daha alt bı pozizyonda denk gelin tutsun bu lafları hayat olmaz olmaz deme hiç
yazıklarınızı bi okuyun bakalım. Mantıklı tek bir cümle var mı?

Siz 2 yıllık veterinerlik değil veteriner teknisyenliği okumayı kabul etmişsiniz. O hanım da işini bırakıp dediğiniz yere taşınmayı kabul etmiş. Hepsi birer tercih ama sizin bölümle ilgili sanırım kompleksiniz olduğu için bunu konu olarak açtınız. Sorry not sorry

Bunu ben yazmıştım. Psikologum dese iyi, "doktorum" diyordu
Daha doğrusu annesi diyordu. "Kızın ne iş yapıyor" diyenlere, "doktor,psikolog" diyordu??
Kriz sebebi
Doktorum mu diyor?
Böyle emek vermeden ünvanların üstüne yatılması beni de sinirlendiriyor.
O insanlar tıp kazanabilmek için canını dişine takıyor. 6 sene okurken nefes almadan çalışıyor. Uzmanlık almak isteseler Tus da kolay değil. Tus'u kazanınca da bitmiyor. Sevgilim uzmanlığını alıyor, nöbetiydi çalışmasıydı bilmem neyiydi bitmiyor. 33 yaşında koca adam ders çalışıyor daha. Öyle kolay mı doktor olmak? Veteriner hekimlik ve diş hekimliği için de aynısını düşünüyorum. Onlar da benzer ölçüde zor bence.
Aöf olayına hepten sinir oluyorum. Formasyonu yok bir şeyi yok, öğretmenim diyor. Oldu canım, başka? Ben eğitim fakültesi mezunuyum, adam gibi sınava çalıştık zamanında tutturduk. Çok isteyen kazansın hakkıyla ünvanını alsın.

Ay g.tüm. amcaoglum genç yaşta prof oldu yurtdisinda bi üniversitede bölüm başkanı, hayvanlarla ilgili deneysel şeylere imza attı kopyalama vs şu misafirdeki egonun onda biri yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…