- 22 Eylül 2012
- 1.483
- 2.011
- 333
Bir tanıdığım da fizyoterapist ve ftr uzman hekimine meslektaşım diyordu . Bunu şaka olarak da değil ciddi yapıyordu. Söyleyince söyleyen suçlu olduBu arada veteriner hekim olmak ayrı tekniker olmak ayrı. Kadın bu konuda haklı ama üslubu çok yanlış. Umarım dgs ile 5 yıla tamamlarsın. Yoksa 2 yıllık teknikerlik okuyup veterinerim demek de kötü ve komik duruyor.2 yıllık adalet okuyup avukatım demek de kötü duruyor. Aöf öğretmenlik okuyup staj bile yapmadan Öğretmenim demek de kötü duruyor. Millet böylelerinin yüzüne he he der genelde arkasından güler. Herkes okuduğu okulu kabul etmeli. Etmiyorsa da daha iyisi için çabalamalı.
Bu arada mantı için ev ziyareti çok mantıklıymış. Boğa veya yengeç burcu musunuz?
Veteriner olmuyorsun, yardımcı tekniker oluyorsun.2 yıllık veterinerlik diye bir sey var,laborant ve veteriner sağlık olarak geçiyor mezun olunca da tekniker oluyoruz
Hiç şaşırmıyorum. Eğitim yerlere düştü. Bunlara bu hakkı veren sistemi sorgulamak gerek. Aöf öğretmenlik okuyor eğitim fakültesi mezunlarına laf atıyor, 2 yıllık adalet okur hukuk fakültesinden mezun olanları beğenmez. Dün bir arkadaş da yazmıştı pdr mezunu bir arkadaşı psikoloğum diyormuş ülkede feci ünvan gaspı dönüyor. Bunlara hangi fakülte mezunu olduğunu, üniversite puanını sorduğunda da genelde cevap veremezler,lafı çevirirler. Madem bu kadar kompleks yapacaksın otur,adam akıllı çalış düzgünce fakülte mezunu ol. Kısa yoldan bazı işlere girince milletin ağzına da laf vermiş oluyorsun, ağız kokusunu da çekmiş oluyorsun kusura bakmaBir tanıdığım da fizyoterapist ve ftr uzman hekimine meslektaşım diyordu . Bunu şaka olarak da değil ciddi yapıyordu. Söyleyince söyleyen suçlu olduçok güzel özetlemişsiniz
Benim arkadaşım da dayisini "eczacı,eczacı" diye anlatıyordu. Sonra öğrendik ki kalfaymiş eczane de.Bir tanıdığım da fizyoterapist ve ftr uzman hekimine meslektaşım diyordu . Bunu şaka olarak da değil ciddi yapıyordu. Söyleyince söyleyen suçlu olduçok güzel özetlemişsiniz
Kadının konuşma tarzı çok itici ama haklı olduğu yerler var bir mesleğin 2 yıllığı varsa mantıken siz tekniker teknisyen falan olursunuz doğru kelime hangisi bilemedim şu an ama veteriner değilsiniz o bir kesin , eğitimli insanların yanında okumadığınız bölümü okuyormuş gibi başına 2 yıllık koyarak söylemeyin aşırı cringe bir durum yani okuduğun bölümden utanacaksanız yazmasaydınız dgsle geçiş yapınca veterinerlik dersiniz şu an değil + dgs kısmına katılıyorum umarım istediniz gibi olur tamamlayabilirsinizAnnemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.
Bunu ben yazmıştım. Psikologum dese iyi, "doktorum" diyorduDün bir arkadaş da yazmıştı pdr mezunu bir arkadaşı psikoloğum diyormuş ülkede feci ünvan gaspı dönüyor
Yapamazsın diyenlere niye laflarına bakıyorsun kiAnnemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
kendisi de ayrıca kucucuk ilceye gelmis evlenmek icin ve meslegi birakmis ve bana bunları söyledi.
2 yıllık veterinerlik olmaz ki adamlar 5 yıl okuyor, sen 2 yıllık okuyup onlarla aynı mesleği yapamazsın. Üslubu yanlış olsa da doğruyu söylemiş.
2 yıllık veterinerlik yok teknikerliktir o. Veterinerlik okuyorum dersen kadının sinirini bozarsın o da seni bozar.
benim de aşağı yukarı böyle birini beklemişligim var. adam en son başkan adayı olarak geldiBelki bı gün senin çalıştığın firmaya gelir iş için hayat bu bellimi olur istermisin senden daha alt bı pozizyonda denk gelin tutsun bu lafları hayat olmaz olmaz deme hiç
İyi bariyani niyeti iyi imiş kadının kendini övmesi gelmiş ay neyine bozuldum bunun kadın evlenmiş evde oturuyor ( ev hanımlarına lafım yok bu kadına özel yorumum) senide ikna edecek işte sende otur 2 yillikdan bişey olmaz biz sizin gibileri stajyer çalıştırıyoruz ay ara vermiş ya tüm firmalarda onu bekleyecek yaş alıyor senin şansın daha çok ben olsam seni alırdım işe genceciksin onu almam
yazıklarınızı bi okuyun bakalım. Mantıklı tek bir cümle var mı?Belki bı gün senin çalıştığın firmaya gelir iş için hayat bu bellimi olur istermisin senden daha alt bı pozizyonda denk gelin tutsun bu lafları hayat olmaz olmaz deme hiç
Ben de sarma ve patates salatası için büyücü yengemin evine gitmiştim ama değdi
Doktorum mu diyor?Bunu ben yazmıştım. Psikologum dese iyi, "doktorum" diyordu
Daha doğrusu annesi diyordu. "Kızın ne iş yapıyor" diyenlere, "doktor,psikolog" diyordu??
Kriz sebebi
Ay g.tüm. amcaoglum genç yaşta prof oldu yurtdisinda bi üniversitede bölüm başkanı, hayvanlarla ilgili deneysel şeylere imza attı kopyalama vs şu misafirdeki egonun onda biri yok.Annemle bi ev ziyaretine gittik aslında ben gelmicektim ama annem mantı var dedi ben de gittim orda veteriner bi kadın vardı ben (2 yıllık veterinerlik okuyom bende) okudugum okulu sordu bana o okul hic iyi degil,ogretmenleri iyi degil yasadgin sehirden buraya mı geldin ?? 2 yıllıktan bir sey olmaz dedi bende dedim ki dgs ile yukseltcem zaten dedim o da dediki cok zor yapamassın dedi.biz sizin gibi 2 yıllıkları yanımızda stajer olarak calistırıyoruz dedi. butun keyfimin icine sicti bende yuruyerek eve geldim anneme sikayet ettim kadini annem de söylemis uzulmus ondan gitmis diye o da demis ki ben gaza gelip daha cok calissin diye dedim demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?