Benimle dalga gecen kadın

Dün bir arkadaş da yazmıştı pdr mezunu bir arkadaşı psikoloğum diyormuş ülkede feci ünvan gaspı dönüyor
Bunu ben yazmıştım. Psikologum dese iyi, "doktorum" diyordu
Daha doğrusu annesi diyordu. "Kızın ne iş yapıyor" diyenlere, "doktor,psikolog" diyordu??
Kriz sebebi Aynen öyle benim de sevgilim doktor çok zor calisma koşulu, sinaviydi bilmem nesiydi. Emek istiyor.
Bir de herkesi kendileri gibi ap*tl sanıp kandirabileceklerini sanıyorlar. Senin kızın PDR okudu yani, sen doktor desen ne? Cahil olmayan anlıyor işte de muhtemelen kendi akrabalari falan kızı doktor sanıyordur gerçekten

Canım daha beterleri var üniversitenin önünden geçemediği 2 kaş göz çizemediği halde Mimar Sinan mezunuyum diyen arkadaşım vardı ağzına çarpasım geliyordu. Batman karikatürü varya tokat.

Canım ben öğretmenim branşım sözel ! Matematik bilgim nedeyse sıfırdı bir de seneler geçti unuttum da ! 2021 senesinde aöf adalet bitirdim dgs ile hukuka geçme ümidi ile ve herkes zor yapamazsın dgs zor kontenjan az filan diye canımı sıktı neyse bir yıl dershaneye gittim %50 burslu özel üni kazandım şu an ikinci sınıftayım . Haa bi yandan kendi mesleğim bi yandan evliyim ev sorumluluğu olduğu için bütünü ile kendimi verip çalışamadım çalışsam devlet de gelirdi ! Yani olumsuz yorumlara takma çalış kendine inan . Ağzı olan konuşur bu ülkede eleştirir

Ay şu ünvan meselesine bende bişey eklemek istedim.Eğitim fakültesini geçtim açıktan üniversite bile okumayan bi tanıdığım kreşte çalışıp öğretmenim diyor.Gerçekten sinir bozucular.Konu sahibi sende mantıyı yemeden niye döndün keşke dgs zor ama çalışıyorum yaşım genç başarabilirim deseydin diğer dediklerine de he he deyip geçseydin

Bizi trolleyecekseniz de bari ara ara başlığınıza yazıp bize gaz verin. Canımsınız.

ayy sorduk mu diye cevabı yapıştırsaydın suratına!
ezik belli ki. ezik olmasa bu kadar ukala, egosunu şişirmek için kendini bu kadar küçük düşürmez kimse.
böyle durumlarda hafif bir tebessümle, karşıdakine hiç bir koz vermeden 'sana ne?' diye sormayı öğrenmeli herkes bence

Ne değişik insanlar var boşverin üzmeyin kendinizi.

2 yıllık okul mezununa hayvan sağlığı emanet edilir mi ya 2 yıllık hekimlik mi olur daha neler... teknisyenlik okuyorum deyin yeterli. Daha ne okudugunuzzdan bihabersiniz. Ve uslubunuz tam bir facia..

4 senelik eğitim fakültesi mezunuyum ve 3 sene de özel sektörde çalıştım.
Ama atanamadığim için kırıklığım var ve öğretmenim diyemiyorum siz nerden buluyorsunuz bu özgüveni . Bana da lazım da..

Ay g.tüm. amcaoglum genç yaşta prof oldu yurtdisinda bi üniversitede bölüm başkanı, hayvanlarla ilgili deneysel şeylere imza attı kopyalama vs şu misafirdeki egonun onda biri yok.
İnşallah ailesinden aldığı terbiye sizinki gibi değildir. Şayet öyleyse, bulunduğu konum çok da önemli değil.

Hayvani tutmaya 2 yillik okul mu okunuyo bxbxbx

Ya benden varya acayip tekniker olur okumasam bile o zaman tutamadığım hayvan yok yılan bile
Ama teknikerler ameliyatlarda hemşire gibi asistan olarak duruyor diye biliyorum bazı aşıları yapabiliyor falan. O değilde panda bakıcısı olmak isterdim en kıskandığım meslek çok tatlılar

Ben pandaları ısırır işten kovulurdum kesin.

Instagrama girme nedenim kedi ve panda videosu seyretmek bxbxvx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…