• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle diyete başlamak isteyen var mı kızlar ?

Nilüfercim ben de lahana suyunu daha önce denedim de o beni sirkeden çok daha kötü yaptı o yüzden sirkeye döndüm ama sirke konusunda bn de normalde önyargılıyım asla içemem diyodum da içine tarçın ve bal girince çok daha içilebilir hale geliyo bi de onu sirke diye içmicen o zaman mide bulandırıyo

lahana suyunu kocacık içtiyse herkez içer gibi geliyor. ben lahanaya bayılırım ama suyuda o kadar kötü değil birde kısa zamanda kesin sonuç elde etti kocam ben bir türlü dışarı çıkıp lahana alamadım alsam başlayacağım
kötü yaptı derken anlamadım ne gibi dokundu beni aydınlatırsan sevinirim :12:

her içtiğimde istemsiz olarak çıkarıyodum ayrıca mideme çok gaz yaptı dolayısıyla midemi ağrıttı ondan bidaha denedim senin eşin ne kadar kilo verdi demiştin cnm ?

canım hepimizin baş belası o tatlılar :( ama çok da tatlılar dayanamıyo insan :)

eee hala kimse öğle yemeği için tavsiyede bulunmamış hadi cevapları bekliyoruz ben kahvaltıyı yazdım

kimler benimle şuan? bugün başladınız mı bakim elleri göreyim ? :)

kaç kişi devam ediyoruz?

Canim selam, dun ben uydum diyet programima. Bugun 2.gunumdu. Ama aksam ustu kriz geldi, biseyleri kacirdim :/
Yarin sabit gitmeyi planliyorum, hicbirsey olmamis gibi davranicam yoksa her gun basa sardigim psikolojisiyle devam edemem.
Ee, napiyoruz? :)

ben yaklaşık bir haftada 67.4'ten 65.5'e düşmüşüm :) çok mutlu oldum akşam yemeği kaçırdım :( mutluluk bana yaramıyo :) ikimiz kaldık herhalde, senin ne kadar fazlan var cnm ? benim daha en az 8 kilom var..Ve gelinlik almama 1 ay kaldı

bi de ben geçenlerde haftalık bir diyet haritası yaptım kendime her hafta salı düzenli tartılıcam. Hergün tartıldığında da diyeti bırakmak istiyor insan çünkü bazen gün içinde içtiklerinden vücudun su topluyo ilk başladığın günden daha kilolu çıkıyosun o zaman da direk bırakmak istiyosun eğer bunu yapıyosan kesinlikle bırak ben sadece yanımda bi arkadaşım varken tartılıyorum. Yoksa tartıyı hep bulduğumda çıkıyorum :) Arkadaşım da yalnız tartılmamı yasakladı sen de bunu dene bence :)

her içtiğimde istemsiz olarak çıkarıyodum ayrıca mideme çok gaz yaptı dolayısıyla midemi ağrıttı ondan bidaha denedim senin eşin ne kadar kilo verdi demiştin cnm ?

4 günde 3 kilo annem ve halamda 15 kilo vermişti lahana suyuyla
birde ben pazartesi başlıyacağım diyete ve spora :8::8::8:
pazartesiye kadar :39:kendimi diyete hazırlamam lazım yoksa birden yapamam yarıda bırakırım
3 ayda 5 kilo verirsem süper olur sonraki 3 aydada kalan beş kiloya elveda derim planıma sadık kalıcam kendime söz verdim
birde ben sabah kahvaltılarını sıkı yaparım şimdiden anlaşalım yoksa sabah kahvaltıda yediklerimi paylaşmam :9::9::9::9:sizinle "laf aramızda güzel yerim ben :30::30::30::30:

Selam arkadaşlar
benimde 10 kilo vermem lazım ama nasıl verilicem bilmiyom
önceden çabuk kılo veriyodum şimdi veremiyom
bende aranıza katılmak istiyotum 75kg.
65 kg düşsem yeter bana

4 günde 3 kilo annem ve halamda 15 kilo vermişti lahana suyuyla
birde ben pazartesi başlıyacağım diyete ve spora :8::8::8:
pazartesiye kadar :39:kendimi diyete hazırlamam lazım yoksa birden yapamam yarıda bırakırım
3 ayda 5 kilo verirsem süper olur sonraki 3 aydada kalan beş kiloya elveda derim planıma sadık kalıcam kendime söz verdim
birde ben sabah kahvaltılarını sıkı yaparım şimdiden anlaşalım yoksa sabah kahvaltıda yediklerimi paylaşmam :9::9::9::9:sizinle "laf aramızda güzel yerim ben :30::30::30::30:

çok iyi yaa bi daha mı denesem acaba ? ee başka hiçbişey yemiyolar mıydı lahana suyunu içince?

nasıl yapmıştı eşin cnm?

bildiğin işe yarayan formüller varsa bizimle paylaşırsan seviniriz :)

Hepimizin acelesi var kilo verme konusunda :)

Canım ben akşamları yemek yemediğim zaman çabuk kilo veriyorum.Birde bende tatlı yemeden duramıyom.Ben öle çok yemek yiyen biri değilim.Yavaş yavaş akşam yemeklerını bırakıcam.Birde 1,5 yıl önce günde 3 fican yeşil çay içerekte kilo vermiştim.Dedim ya ben çok çabuk kılo veriyom ama sabitleyemiyorum.

Bugun sabah: 1 dilim cavdar ekmeği,1 parça peynir,3 zeytin ve 1 yumurta-1 bardak adaçayı
Yumurta insanı gerçekten tok tutuyor.

ben çalışıyorum ve bu sabah diyet kahvaltımı işe getiremedim geç kaldım o yüzden 1 fincan kahve ile yarım paket etiform yedim, sağlıksız biliyorum ama napim :(

çok iyi yaa bi daha mı denesem acaba ? ee başka hiçbişey yemiyolar mıydı lahana suyunu içince?

nasıl yapmıştı eşin cnm?

yok şekerim olurmu başka bişey yeyememek:56: normalde nasıl yemek yedilerse öyle devam yani sadece ayriyetten sabah kahvaltıdan 10 dk sonra bir bardak lahana suyu ama sen kusuyorsun bence içme ama diyetin yanında sabah kahvaltıdan 1 saat sonra spor yada yürüyüş ben 5 kilomu kahvaltıdan:56: sonra 45 dk yürüyüşle verdim sonra geride almadım spor yada sabah yürüyüşü şart derim ben:39::39::39::39:

slm kızlar benimde üzerimde doğum kilolarım var en son 90 kilo oldum ama bir hırs geldi ve 64 kiloya duştum ama dikkat etmedim ve geri aldım şuan 79 kiloyum spora başladım haftada üçgün düzenli hoca eşiliğinde spor yapıyorum ama boğazımı tutamıyorum gaza gelmem lazım ama nasıl bilmiyorum..:43:

kızlarrrrrr

müjde müjde alttaki diyeti bu forumdan bulmuştum geçenlerde 3 günde 67.5 ten 65.1 e düştüm diyeti ekliyorum biraz ağır ama sabahları ekmek çok iyi geliyor insana :)))))

Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.

- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.

-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.

-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.

-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.

1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz

2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti

3. gün:

4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata

5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata

6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç

7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait

kızlarrrrrr

müjde müjde alttaki diyeti bu forumdan bulmuştum geçenlerde 3 günde 67.5 ten 65.1 e düştüm diyeti ekliyorum biraz ağır ama sabahları ekmek çok iyi geliyor insana :)))))

Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.

- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.

-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.

-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.

-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.

1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz

2.gün:

3. gün:

4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata

5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata

6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç

7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait

cakirhanimcim,

yahu iyi hoş da ara yok mu?
ayrıca sadece şekersiz kahveyle durulur mu ayol?
ah ben kahve içemiyorum ki midem rahatsız?
ayrıca her gün et var kırmızı biftek bu ne ya?

keşke şöyle daha makul bişeyler olaydı..
iş yerinde uygulayabileceğim.
onca eti nerden alıcam ızgara yapıcam?

cakirhanimcim,

yahu iyi hoş da ara yok mu?
ayrıca sadece şekersiz kahveyle durulur mu ayol?
ah ben kahve içemiyorum ki midem rahatsız?
ayrıca her gün et var kırmızı biftek bu ne ya?

keşke şöyle daha makul bişeyler olaydı..
iş yerinde uygulayabileceğim.
onca eti nerden alıcam ızgara yapıcam?

Şekerim hergün et yenir mi ayol bak ben ne yapıyorum yazıyorum,

Öyle kendimi kaybedecek kadar az yemiyorum hatta salatayı falan abartıyorum aslında :) listeyi ekliyorum. Sabahları ben unonun bi sandviç ekmeği var light ondan yiyorum içine de kaşar ve domates koyuyorum kahveyle pek güzel gidiyo :)) öğlen işe salata getiriyorum ama baya bol dediğim gibi, akşamları da tavuk, balık, et ızgara ve yanında salata yiyorum.Denemenizi tavsiye ederim aralarda da acıkınca ya etiform ye da meyve yiyiyorum. Ama daha önce yaptığım diyetler gibi değil bu kesinlikle halsiz kalmıyosun çünkü :))

Şekerim hergün et yenir mi ayol bak ben ne yapıyorum yazıyorum,

Öyle kendimi kaybedecek kadar az yemiyorum hatta salatayı falan abartıyorum aslında :) listeyi ekliyorum. Sabahları ben unonun bi sandviç ekmeği var light ondan yiyorum içine de kaşar ve domates koyuyorum kahveyle pek güzel gidiyo :)) öğlen işe salata getiriyorum ama baya bol dediğim gibi, akşamları da tavuk, balık, et ızgara ve yanında salata yiyorum.Denemenizi tavsiye ederim aralarda da acıkınca ya etiform ye da meyve yiyiyorum. Ama daha önce yaptığım diyetler gibi değil bu kesinlikle halsiz kalmıyosun çünkü :))

bakalım bundan böyle deneyeceğim.
ya bi de ızgara nasıl yapıcam? fırına versem oluyor mu?:9: yeni evli olarak pek bilmiyorum da:52:

Arkadaslar bende sıze bır tavsıyede bulunayım eczanede calısan bı arkadasım solemıstı bırtane hastasıyla beraber bu yontemle veya lısteyle zayıflamıs hatta 3 ayda 25 kılo vermis gorunce tanıyamadım.... Aksamdan bır bardak kaynamıs suya 2 veya 3 kuru kaysı koyup agzını cay tabagı ıle kapatıyormus sabah kalkınca ılk ıs o suyu içip ardından d suda sısen yumusayan kaysıları bırt yıyormus .. Ardından bır bardak yesıul cay.. Saat 10 gıbı kahvaltı standart dıyet kahvaltıları ama ekmeksız . Arada bır meyve oglen bır kase yogurdun ıcıne bol mıktarda dere otu koyup yıyormus. Arada bır meyve yada ıkı uc tane kuruyemıs . Aksam saat 6 da aksam yemegı bol soganlı ıspanak yemegı yada haslanmıs ve baharatlanmıs kabak yada bır kase corba yada bır tabak salata .... Hepsı bu ben yapcm

Back
X