benimle diyete baslamak isteyenler buyursunlar

55seyda55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
829
19
118
Samsun
merhabalar arkadaslar
yarından itibaren diyete baslamak istiyorum
daha önce burada arkadaslar birbirimize destek olarak 5 kilo kadar verdim daha snra buradan ayrılınca dikkat etmeyincede verdiklerimi geri aldım tabi birde buna gebeligim destek oldu.ama malesef bebegim karnımda öldugu için kürtaj olmak zorunda kaldım.tabi bebegimi unyaya getiremedigim gibi birde kilo aldım bu kıloları sizler arkadaslarımızla birbirimize destekle vermek istiyorum
kimler benimle bu yola giricek arkadaslar
yarından itibaren diyetimize baslayalım ve her salı gunu kilolarımızı bildirelim

merhabalar arkadaslar
daha önce burada arkadaslar birbirimize destek olarak 5 kilo kadar verdim daha snra buradan ayrılınca dikkat etmeyincede verdiklerimi geri aldım tabi birde buna gebeligim destek oldu.ama malesef bebegim karnımda öldugu için kürtaj olmak zorunda kaldım.tabi bebegimi unyaya getiremedigim gibi birde kilo aldım bu kıloları sizler arkadaslarımızla birbirimize destekle vermek istiyorum
yarından itibaren diyetimize baslayalım ve her salı gunu kilolarımızı bildirelim

slm canım:KK54:
çok geçmiş olsun üzüldüm bebeğini kaybetmene:( rabbim inşaallah daha hayırlı bir evlat nasip eder sana..ben bu gün diyete başladım aslında 3,4 gündür dikkat ediyordum yediklerime..ve bu gün burda bakınırken tevafuk sana rastladım,seninle birlikte güzel güzel kilolarımızı veririz umarım..:KK66:

Sali gunu uygun cnm yarin tartilsin herkez ve her hafta encok kilo veren bir kisiyi secelim

merhabalar arkadaslar
Şeydacım öncelikle çok geçmiş olsun nasip değilmiş demek çok üzüldüm canım kilolarını da bir an önce verırsın inşlh

Canım çok üzüldüm bebeğine..Allah bir daha yasatmasin ...Bende aldım sonrasında grup dagilinca şimdi gene başladım ..Bu hafta bir kilo verdim ..burdan da devam ederim ama ozelden mesaj atmak istiyorum.

Saolun arkadaslar.
bu yolda benimle ilerlemeye varmisiniz.
herkes boy ve kilosunu yazabilirmi.
ve tabi hergun ne yedigimizi ogunlerimizi yazicaz

Arkadaslar her hafta sali gunu baslangic kilomuzu ve o anki kilomuzu konu actigim yazinin altina yazicam.herkes yorum olarak kilosunu yazicak bende duzenleme yapicam giris konumuzda yazicak

Merhaba,
bebeğiniz için çok üzüldüm Rabbim hayırlısını tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah.
bende aranıza katılmak isterim , evlendikten sonra fazlaca kilo aldım ve bu halimden cok sıkıldım :(

Back
X