Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar maşallah Forum’a giremedim iki gündür baya yazmışsınız çok sevindim birlikte devam edelim biliyorsunuz ben 74 le başladım günde tek öğün besleniyorum bu sabah 71.1 dim çok mutluyum beş gün oldu beş günde 3 kg gitti dayanabilirsem bugün akşam namazına kadar bir şey yemeyeceğim akşam yemeğinde öğünümü yapacağım çünkü oruçlarımı tutmaya karar verdim Ramazan’dan kalan kazalarm var zaten tek öğün beslendiğim için aynı oruç gibi oluyor sekiz orucun var üst üste tutup bitirmeyi düşünüyorum gerçekten hiçbir şey yürüyüş gibi değil kızlar mutlaka her gün en az 5000 adım yürüyün farkı diğer gün göreceksiniz bakalım hedefim 67 bir hafta içinde bakalım kaça düşeceğim
Canım tek öğün yaparsan günde en az 5000 6000 adımla yürürsen bence verirsin 20 gün var ben beş günde 3 kg verdiysem tabii bünyeden bünyeye fark var onu bilemem verebilirsin diye düşünüyorum 7 gitmese de 5 bile gitse bence çok
Merhaba hanimlar Ben de diyete yeni buhafta basladim. Surada kenarcikta oturayim.
Boyum 158 kilo 68 hedefim 58.
Kendimce Leslie yapmaya calisiyorum.
Tek ogun yiyorum. Bitki caylari iciyorum.
Sabahlari sirkeli su iciyorum ama Benin en buyuk problemim su
Su icemiyorum malesef.