- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi okyanusmavi1
Ee tamam eninde sonunda öğrenecek çocuk ve annesiEvet canim var
Siz niye pasif kaldınız peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee tamam eninde sonunda öğrenecek çocuk ve annesiEvet canim var
Eski eşi ne kadar baskın ve insafsızsa artık sindirmiş adamı.Eşinize değil de eski eşi denen saygısıza kızdım.Karisinin duymamasi icin caba gosteriyor.eski karisindan da bir cocugu var 5 yasinda.cok korkuyor suraya gitmeyelim eski komsular gorur kadina soyler buraya gitmeyelim vs...saglik.ocagini bile degistirdi eski karimla gittigim dr hemsiler gorur soyler diye..
Bahanesi ise cocugun nafakasini artirmak icin dava acar.cocugu bana gostermez vs..
Degerli hanimlar dusunceleriniz neler?
Hirs , kıskançlık cevremde çok gördümNeden nafaka artırmak istedi eski eşler? Merakımdan soruyorum. Ne alaka?
Ölmedim bazi seyler ayni cati altina girmeden anlasilmiyorNeden evlendiniz size sahip çıkmayan bu insanla.. aşkınızdan mı öldünüz??
Yani bu adam benimle evlenince normal sartlarda cocuguna olan nafakasi duser miEvlenince nafaka artmaz...genelde düşer!(türk kanunu nasıl işliyor bilmiyorum, benim yaşadığım ülkede öyle)
Araştırın bence :)
Evlenince mı?Yani bu adam benimle evlenince normal sartlarda cocuguna olan nafakasi duser mi
Kendimi ifade edemedim.evet benimle evlendi resmen evliyiz su an.yani bu durumda nafakanin dusmesi mi gerekiyorduEvlenince mı?
Zaten evli degilmisin
Aynı çatı altına girmeden çocuğu ile tanıştırmadı mı sizi?? Aynı çatı ile alakalı bir durum yok ortada.. eşiniz elinizi tutup bu benim eşim diyemiyor.. var mı ötesi??Ölmedim bazi seyler ayni cati altina girmeden anlasilmiyor
Nereye kadar şaklayacak. Tuhaf bir durum . Çocuğun size de alışması lazım . Bu çocuk yatıya hiçmi gelmeyecek. Hiç doğru bir tutum değil. Saçma bahaneler .Karisinin duymamasi icin caba gosteriyor.eski karisindan da bir cocugu var 5 yasinda.cok korkuyor suraya gitmeyelim eski komsular gorur kadina soyler buraya gitmeyelim vs...saglik.ocagini bile degistirdi eski karimla gittigim dr hemsiler gorur soyler diye..
Bahanesi ise cocugun nafakasini artirmak icin dava acar.cocugu bana gostermez vs..
Kendimi ifade edemedim.evet benimle evlendi resmen evliyiz su an.yani bu durumda nafakanin dusmesi mi gerekiyordu
Anlamadim ben burayi. Anlayan?Onlar bosanali 2 yil olmus bana daha. Ok oldu 6 yil
ne kadar nafaka ödüyorKarisinin duymamasi icin caba gosteriyor.eski karisindan da bir cocugu var 5 yasinda.cok korkuyor suraya gitmeyelim eski komsular gorur kadina soyler buraya gitmeyelim vs...saglik.ocagini bile degistirdi eski karimla gittigim dr hemsiler gorur soyler diye..