• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle evlendigimi eski karisindan sakliyor dahasi var.

Karisinin duymamasi icin caba gosteriyor.eski karisindan da bir cocugu var 5 yasinda.cok korkuyor suraya gitmeyelim eski komsular gorur kadina soyler buraya gitmeyelim vs...saglik.ocagini bile degistirdi eski karimla gittigim dr hemsiler gorur soyler diye..
Bahanesi ise cocugun nafakasini artirmak icin dava acar.cocugu bana gostermez vs..
Degerli hanimlar dusunceleriniz neler?
Eski eşi ne kadar baskın ve insafsızsa artık sindirmiş adamı.Eşinize değil de eski eşi denen saygısıza kızdım.

Sanki bir tutarsizlik var bu konuda. Duyulmamasinin imkani yok. Hocmi sosyal medya kullanmiyor iki taraf. Dunya cok kucuk. Bizim cevremiz olsa birakin akrabayi esi dostu komsularimiz bile coktan haber ucurmustu senin eski kocan evlendi diye . Yani insallah tek sikintisi nafakaadir.

Eski karısı dava açıp nafakayı arttırsa bile, ne kadar artacak Allah aşkına? Hakin çocuğun hakkı olanı verir en fazla. Şuan az mı veriyor? Eski karısı kinlendi diye, hakim eşinizi soyup soğana çevirecek değil ya. Eşiniz çok bencil geldi bana. Çocuğu ve sizin duygularınız ikinci planda...

Karisinin duymamasi icin caba gosteriyor.eski karisindan da bir cocugu var 5 yasinda.cok korkuyor suraya gitmeyelim eski komsular gorur kadina soyler buraya gitmeyelim vs...saglik.ocagini bile degistirdi eski karimla gittigim dr hemsiler gorur soyler diye..
Bahanesi ise cocugun nafakasini artirmak icin dava acar.cocugu bana gostermez vs..
Nereye kadar şaklayacak. Tuhaf bir durum . Çocuğun size de alışması lazım . Bu çocuk yatıya hiçmi gelmeyecek. Hiç doğru bir tutum değil. Saçma bahaneler .

Kendimi ifade edemedim.evet benimle evlendi resmen evliyiz su an.yani bu durumda nafakanin dusmesi mi gerekiyordu

Çok afedersiniz ama bahsettiğimiz kişi adamın cocugu yahu.Sen mesela bu adama güvenip nasıl çocuk yapacaksın
Ilk heyecanına,evladına annesinden ayrıldıktan sonra yeni hayatini anlatmayan(demekki evinize de gelmiyor),eşini akrabamız diye tanıtan ve (zaten nafakalar kaç liraki ) biraz daha para vermemek icin evinden kendinden uzak tutan birine nasil inanacaksin? Diyelimki nafakasi arttı çocugun .E zaten evladı ya.Nafaka zaten ihtiyaç degilmi.
Olayın bütünü,tamamı ,sagi solu her yani yanlış. Ve siz hala nafaka düşermi diye soruyorsunuz.
Adam çocuğuna 3 kuruş daha vermemek için yalan söylüyor .

Valla sen niye duyurma gereği hissediyorsun. Adam ne güzel saklamış işte. Herkes duysun öğrensin demiş ama evlendiğini öğrendiği gün çocuğu size ben bakamıyorum artık sen bak diye gondermeyeceginin garantisi var mı? Kk da bayağı popüler bir sorundur bu. Kadınlar sırf eski eş evlendi diye kininden o evin huzuru kaçsın diye belkide çocuğu babaya postaliyor. Sırf böyle 4-5 konu hatırlıyorum.

Bunu kendi onurunuza gururunuza nasıl yedirdinizde aylar sonra bu kadar gelip burda dertlendiniz?bu adamin ailesi yokmu nasil evlendiniz nikah vs bunlari nasil yaptiniz kimsemi yokdu..ne demek eski eşi duymasin cocugu duymasin .sizde eşsiniz metres niyetinemi almis sizi ne kadar ayip yahu...ayrica nafaka oyle herkesin istedigi gibi yukselmez ornk veriyorum uzun zamandir artmamistir maasa zam vs konular goz edilerek 300 ise 400 olur mesela..cocuguna odeyecek +100 milyondami kaçiniyor bu adamdan cocuk falan yapmayin hatta bosanin sizi adam yerine koymayan insani

ne kadar nafaka ödüyor

Back
X