Benimle evlendigine pisman, ama bosanalim diyince sacmalama diyor

Klara20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
28
31
18
22
Selam. 17 yasımda evlendim. 3 senelik evliyiz, bebek yok. Ayda 1,2 kere aramizda sacma sebeplerden kavga cikar. Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo. Biz görücü usulu evlendik. Dün bu sözlerinden sonra patladım " beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim. Gözleri doldu " saçmalıyosun şuan, kafan bozuk senin, ne dediğinin farkında değilsin" dedi bana. Benimle evlendiğine madem pişman ayrılalım diyince neden triplere giriyo? Amacı ne bu insanın?

Siz "bosanalim madem" dediğiniz zaman, gözleri dolacak kadar seviyor olsaydı👇🏻

seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden"
Gibi cümleler kurmazdi. kafasında bir yerler de ayrılık düşüncesi var ama boşanmanıza engel birşeyler var gibi. Olabilir.

Selam. 17 yasımda evlendim. 3 senelik evliyiz, bebek yok. Ayda 1,2 kere aramizda sacma sebeplerden kavga cikar. Son zamanlar her kavgamizda " seni brnim basima yakanın allah belasini versin, 3 senedir çekiyorum senden" gibi cümleler kuruyo. Biz görücü usulu evlendik. Dün bu sözlerinden sonra patladım " beni hayatinda istemiyorsan çıkarım hayatından, açık açık söyle" dedim. Gözleri doldu " saçmalıyosun şuan, kafan bozuk senin, ne dediğinin farkında değilsin" dedi bana. Benimle evlendiğine madem pişman ayrılalım diyince neden triplere giriyo? Amacı ne bu insanın?
Gozleri mutluluktan dolmus olmasin? Sacmaliyorsun demesi de sevincindendir belki?

Zira sozleri ve eylemi birbirini tutmamakta.

20 yaşında ve 3 yıllık evlilik bir de görücü usulü 🤔 söylediği sözler ağır herkes kaldıramaz.Amaci belli pişman ama engel olan biseyler var.indan sevdiği hayatı paylaştığı birine kolay kolay edemez bu lafları.

17 yaşında daha çocukken keşke evlenmeseydiniz. Eş seçimi olgunlaşmadan yapılınca, çoğu zaman yanlış oluyor.
20 yaşındasınız daha, yaşıtlarınız nelerle uğraşıyor, siz nelerle...
Sakın çocuk yapmayın bari boşanmayacaksanız.

Sizi yalvartmak istiyor, yaşınız çok genç kocaya güveneyin eğitim alın işe başlayın sonra da bu kocadan hayır gelmez bebek de yapmayın sakın hakaretler iyice artar bebekten dolayı da gidemezsiniz kolay kolay ona güvenir daha çok cırlar

Ayrıca 17 yaşında neden görücü usulü? Hani yaş gelir 30-40 a bakarsın evlenemiyorsun tanıdıklar birini önerir evlenirsin bi yuvan olur da, 17 yaşında seni görücüye iten sebep neydi ?

Sizi yalvartmak istiyor, yaşınız çok genç kocaya güveneyin eğitim alın işe başlayın sonra da bu kocadan hayır gelmez bebek de yapmayın sakın hakaretler iyice artar bebekten dolayı da gidemezsiniz kolay kolay ona güvenir daha çok cırlar

Ayrıca 17 yaşında neden görücü usulü? Hani yaş gelir 30-40 a bakarsın evlenemiyorsun tanıdıklar birini önerir evlenirsin bi yuvan olur da, 17 yaşında seni görücüye iten sebep neydi ?
Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...

Sizi nikahinizi kullanarak terbiye etmeye calisiyor. Zira bunu yapan cok. Üstüne bu sekilde sekse zorlayan, kadinin elinden parasini alan erkekler de var. Sahsen bir kere uyaririm "o laflari tekrar edersen" giderim diye. Söylese de arkasinda durup giderim. Ama benim egitimim ve baska imkanlarim var bunu yapmak icin. Burdan da ailenizi kiniyorum. Ben genc yasta evlenmeye karsi degilim, ama bu sekilde daha resit olmayani gelinlige tikayana da saydirasim var

Cahildim, ailem fakirdi evliliğin ne olduğunu bile anlamıyordum. 15 yaşımda nişanlandım, 17 düğün oldu. Aptalın ta önde gideniyim...
eşiniz kaç yaşında?
küçük olduğundan ayrılmaya cesaret edemiyor olmasın
veya ailesinden korkuyordur
lütfen ama lütfen iyi korunup çocuk yapmayın
3 senelik evli olduğunuzdan illa ki soran baskı yapan olur.. sakın derim

aileniz sahip çıkar mı boşansanız?

Aileniz zorla mı evlendirdi? Maaşınız var mı?
Yo Orta okul 9 sınıf mezunuyum.
Sizi nikahinizi kullanarak terbiye etmeye calisiyor. Zira bunu yapan cok. Üstüne bu sekilde sekse zorlayan, kadinin elinden parasini alan erkekler de var. Sahsen bir kere uyaririm "o laflari tekrar edersen" giderim diye. Söylese de arkasinda durup giderim. Ama benim egitimim ve baska imkanlarim var bunu yapmak icin. Burdan da ailenizi kiniyorum. Ben genc yasta evlenmeye karsi degilim, ama bu sekilde daha resit olmayani gelinlige tikayana da saydirasim var

Ben asla yalvarmam böylesine şimdi ayrılalım derse hemen arkama bakmadan ayrılırım
eşiniz kaç yaşında?
küçük olduğundan ayrılmaya cesaret edemiyor olmasın
veya ailesinden korkuyordur
lütfen ama lütfen iyi korunup çocuk yapmayın
3 senelik evli olduğunuzdan illa ki soran baskı yapan olur.. sakın derim

aileniz sahip çıkar mı boşansanız?
Boşansam zaten ailemin yanına gitmeyeceğim nefret ediyorum onlardan 15 yaşımda nişanlandırdılar beni ben Cahildim aptaldım çocuktum Anneme ne gelmişti ayrılsam da zaten Gidip kendi ayaklarım üzerinde duracağım Zor da olsa yapacağım

Resmi nikahınız var mı? Evlendikten sonra üzerine mal mülk geldi de onları paylaşma korkusuna mı ayrılmak istemiyor acaba. Sinirle bazı istemediğimiz şeyleri bazen biz de söyleyebiliyoruz ama eşinizin söyledikleri çok fazla, gerçekten evlendiğine pişman olmayan insanın söyleyeceği sözler değil bence.

20 çok çok genç bir yaş konu sahibesi bence artık önüne bak. Mutlaka bir meslek edinmelisin diyorum sonra da istediğin gibi hayatını kurarsın, bu manyaktan uzaklaşırsın. Üniversie istersen olur, kitap al, hazırlan, kursa git. Yok istemem dersen meslek kazanma kursu bul ona git her şey olur bence güzellik uzmanlığı, kuaförlük, terzilik hepsi revaçta.

Back
X