- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi zorunlualann
Başka şeyleri takamasa da olur yeter ki yüzük taksınKesssin takar, bekle bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka şeyleri takamasa da olur yeter ki yüzük taksınKesssin takar, bekle bence.
Sana konuşmak boş artık. Biz sana adam sıkıntılı dedikçe sen gidip koynuna giriyorsun. Git evlen ne yapalımBiliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
Başka şeyleri takamasa da olur yeter ki yüzük taksın![]()
Yalan söyleme sen hoşlanmıyorsun eline geçene yapışıp evlenmek tek amacın. Bu amaç uğrunda yemediğin nane kalmadı.Maalesef o kişi ama napayım elimde olmadı hoşlandım ondan
Al bunun da ereksiyon sorunu var. Penis ıslaklık görünce sertleşir canım öyle senden zevk almama falan yok. Tepe tepe kullanBoyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu.
Çok üzgünüm...ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu
Prezervatif kutusu vardı bir de arka fon olarak kullanılan ay güldümHayır biz yazınca da sanıyorlarki sevismesine karşiyız banane kardeşim sevişsin isterse günde 10 kişiyle ama hem sikayet edip hem ık mık yapmasınlar. Simdi bu kızımız birliktelik yaşamış mı yaşamamış mı yaşamamışsa sex oyuncaklarını ne olarak kullaniyor süs biblo mu![]()
Oyuncakları pislenmesin mantiklıPrezervatif kutusu vardı bir de arka fon olarak kullanılan ay güldüm![]()
O zaman regl olmuş ondan kanamış fışkırmışErkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?
Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman...www.kadinlarkulubu.com
Ama o zaman bu konudaki adamın bileti iptal etmesi sence gereksiz değil miydi?
o prezervatif miydi kaç konudur soruyorum bana cevap vermiyor o küçük olan arkadaşta muhtemelen o kutuları görüntülü de görenPrezervatif kutusu vardı bir de arka fon olarak kullanılan ay güldüm
Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.