Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacım biz sana tavsiye vermekten yorulduk sen sürekli başına yeni bela açmaktan yorulmadın... sen istemediğin halde sana duşta video atan adam değil mi bu? Niye öyle bir adamla ilişkine devam ettin ki? Bir de bu evlilik takıntınızı anlamıyorum ya. Sanki adamın yüzük takmasına muhtaçmışsınız gibi konuşuyorsunuz. Adamın evlenmek istediğini hiç sanmıyorum. Ana sorunuza gelecek olursak, adamı çok seviyor olsanız ve aranızda güçlü bir çekim olsa boyutuna falan takılmazdınız diye düşünüyorum. Sevmediğiniz biriyle sırf size "yüzük takacak" diye evlenmeyin.

Evet o ahahahah. Adama bakire ayağı yaptığı yetmiyor bizi de ikna etmeye çalışıyor.
İşin saçma kısmı zorunlu bakire değilmiş ki zaten
Niye bize de bakireydim ayagi yapıyor.
Üniversitede çatır çatır sevişmiş zaten
Hatta sevgilisi regl diye gelmek istememiş
Bu adamın da görüntülü konuşurken gördüğü alet edevatta mi yalan söylüyor ahsbabsva

Cok net bisekilde bi onceki biten iliskinizden sonra kendinize ben iyiyim hic uzulmedimkiii deme sekliniz bu olmus. Acikcasi sizi seven ve yuzuk takmayi dusunen adam birakin oncekiler nasildi demeyi gecmisinizin g sini sormaz. Rahatsiz olur duyacaklarindan. Oyuzden muhtemelen yuzuk fln takmayacaksiniz

İşin saçma kısmı zorunlu bakire değilmiş ki zaten
Niye bize de bakireydim ayagi yapıyor.
Üniversitede çatır çatır sevişmiş zaten
Hatta sevgilisi regl diye gelmek istememiş
Bu adamın da görüntülü konuşurken gördüğü alet edevatta mi yalan söylüyor ahsbabsva
Şşşş o bir bakire 🤫

Boyu gercekten onemli degil ama bunun işlevide yok anladığım kadariyla 🤦🏼‍♀️ sen arızalı pipi dedektörü müsün 🤔
Yahu pipisi sağlam adam zorunluyu ne yapsın, sanal ilişkileri ne yapsın. Gider düzgünce sevişeceği birini bulur. Kalkmayan pipisini zorunlu gibi kişilere sürter durur anca ve karşıda sorun sende der kendine suç görmez. Kadın da marifet gibi uğraşır durur bunları tatmin etmeye. Hayat çalışmayan pipiyle uğraşmak için çok kısa…
Hayat kısa kuşlar uçuyor diyecektim de bu adamınki uçamıyor😄

Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadım:KK43: boyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
Amann hayatın olmuş 5. Boyut

Bence boyuda islevide gayet önemli , ama ikiside yokmuş , bari biri olsa kuzum ya nasıl çekiyorsun kendine bu adamları ..hayır bari psikiyatriye git elbette bu adamları kendine cekmende bir problem vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X