• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

ayrıca eşim bugün zayıflamışsın dedi ve çok hoşuma gitti azimlendim :54: normalde çok farketmez ve çok acımasız eleştirir :50: erkeklerin söylemeselerde böyle düşündüğünü düşünüyorum kilo kadınlara yakışan bi şey değil bu devirde.. balık etli tombulluk eski modaydı :20:

ayrıca eşim bugün zayıflamışsın dedi ve çok hoşuma gitti azimlendim :54: normalde çok farketmez ve çok acımasız eleştirir :50: erkeklerin söylemeselerde böyle düşündüğünü düşünüyorum kilo kadınlara yakışan bi şey değil bu devirde.. balık etli tombulluk eski modaydı :20:

Yo yo deme öyle :) yeniden moda olmuş ama uyarıyorlar tabi balık etli derken normal ölçülerde :)
eşinin farketmesi güzel üstelik bunu dile getirmesi daha da güzel ;)

iPhone 'dan gönderildi

Yo yo deme öyle :) yeniden moda olmuş ama uyarıyorlar tabi balık etli derken normal ölçülerde :)
eşinin farketmesi güzel üstelik bunu dile getirmesi daha da güzel ;)

iPhone 'dan gönderildi

tabi az kalça da lazım ben istesem de tamamını eritemem ancak bacak olarak ince daha iyi bel kısımları da tabiii:16:

tabi az kalça da lazım ben istesem de tamamını eritemem ancak bacak olarak ince daha iyi bel kısımları da tabiii:16:

O zaman callanetics yap cnm $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402131034.676238.webp

iPhone 'dan gönderildi

merabalarr bende bugun 30 dk sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltıda 1 adet peksimet ve diyet peyniri yedim öglen ise 12 de diyet yogurt yedim ve şimdi tekrar spor yapmaya gidiyorum :) umarım herkes diledigi kiloya biran önce kavuşur:)

merabalarr bende bugun 30 dk sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltıda 1 adet peksimet ve diyet peyniri yedim öglen ise 12 de diyet yogurt yedim ve şimdi tekrar spor yapmaya gidiyorum :) umarım herkes diledigi kiloya biran önce kavuşur:)

Çok az yiyorsun :( ya da bana öyle geldi

iPhone 'dan gönderildi

Kahvaltida 3 tane kofte 1 dilim ekmek azicik peynir yesillik yedim 1 saat spor yaptim simdi disari cikcaz aksama yine spor ama sauna esofmanimla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam yemegim; cok az izgara et.az salata 1 dilim ekmek yogurt bugun erken yedim.aksamda 1 saat spor yaptimmi super olacak.haaa bugun kacamak gunumdu cok az muhallebi yicem cunku canim acaip tatli istiyo:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X