Benimle ne alıp veremediği var

Resmiyet yokken daha fazla girip çıkmamalısınız sevgilinizin aile evine.
Sonra böyle şimdiden eltiyi dıdısını vıdısını dert edersiniz.
Elti dominantlık yapmaya çalışmış, hatta size de "evin en küçük gelini benim, sen değilsin henüz" demek istemiş, kahve mevzuunda.
Haksız mı?
Söz nişan nikah bunlar resmiyet katar, bundan öncesi sevgililik iki kişi arasında olan bir bağ. Aileyi bağlamaz.
Ha, elti terbiyesizlik yapmış o ayrı. Ama siz de şimdiden girmeyin içlerine.

Konuda genel itibari ile takılacak bir şey yok. Kadın belki evlenmenizi istiyor o yüzden soruyor. Yani bunu sormasında bir şey yok. Kendisi şuan evli haliyle gelin o. Kalkıp size yaptırsalar büyük ihtimalle yine sinir olurdunuz. Sizin ile bir alıp veremediği yok büyük olasılıkla siz karşınızdaki insanı elti olarak gördüğünüz için her dediği sizi rahatsız ediyor. Arkadaşlarınız aynı şeyleri söylese bu denli alınır mıydınız mesela? Sadece kadını elti kalıbına sokmuşsunuz kendi kafanızda. Bana birçok kişi eltilerimi kötüler tarzda şeyler söyledi ama ben önyargı ile yaklaşmadım. Arkadaş gibiyiz şuan.

eltim yok ama kaynım var ilerde evlenirse eltimde beni sevmeyecek diye korkar oldum saçma konulardan inanın. gerçekten ne var bunda eltileeri öcü görmeyn önyargılar kötüdür. belki samimi olmaya çalışmıştır kendine göre.

Valla ben sevmediğim insanlarla arama mesafe koyarım arayıp sormam vs yüz vermem laf sohledimi ben de usulunca cevap veririm ama şimdi çok zitlasip da arayı germeyin bazen ilk izlenimler hatalı olabiliyor

Cok gereksiz bi elti.kiskanc ve itici bi tip mesafe koyun kaale almayin

Bu eltiler hep mi böyle ya?Siz saygınızdan ödün vermeyin derim ben.Can çıkar huy çıkmaz fitne fesat çıkartıp ortalığı karıştıran elti okumuştum sabah burda

ne demisler,
eltiyle arani sicak tut, kayinvalideyle savasta lazim olabilir

daha cok yeni tanismissiniz, bence onyargili olmayin,
bu ortamlar sizi geriyorsa bence cok gorusmeseniz daha iyi olabilir.

onun disinda biraz civik geldi bana da ama belki size karsi degil genel hali oyledir,
zaten evlenseniz bile ne kadar goruseceksiniz ki, sallayin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…