Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

acil kurtarma serisinin iyi olduğunu duymuştum memnun kaldınmı canım?

ben saç uzatmak için şampuna sarımsak koyucaam.yarın denicemm,gördüğüm herkez işe yaradığını sölüyodu acaba aranızdada deneyen varmı :26:

kokusu sorun değil bence sonuçta evet çok kokar ama sonra bidaha sade şampuanla yıkıcağım için problem olmaz sanırım yada sarımsaklı sarımsaklı gezerim

sarımsaklı şampuan dışındada bişey deniyim diyorum.yarın dışarı çıkıcam bana böyle bi yağ felan söyleyin saç uzatan aliyim uzasınlar artııkkk

cnm ona bakarsann onlara görede saç ayda 1 cm uzar ama benn saçımın haftada 2 cm uzadığını biliyorum bu sınemaki sayesınde unutma saç kökten beslenir.ama yinede sen bilirsin..benim listemde sinemaki ilk sırada yer alır her zaman...

Kızlar bi cevap versenize yeaaa bu sinamekiyi şampuanımıza karıştırsak her gün ya da 2 günde bir kullansak olur mu yoksa zararlı mı?

sac uzatmak için sampuanımı değiştiremem ama yıllar önce saçımı uzatmak için cok uğrasmıştm.. ve yılan yağının ck ii geldiğini söyleyeblrm:)

ben saç uzatmak için şampuna sarımsak koyucaam.yarın denicemm,gördüğüm herkez işe yaradığını sölüyodu acaba aranızdada deneyen varmı :26:

ben kışın denemiştim ve ilk etappta bunun etkisin olmadığını sanmıştım ama şimdi görüyorumki kel bölgem yok artık rahatlıkla makbule modeli yapabilirim... şaka şaka ... benim yan saçlarımda seyrelme vardı ve çoooook rahatsızdım bu durumdan bende sarımsağı duydum hem şampuanıma kattım hemde zeytinyağıyla uyguladım ve harika bi sonuç kel bölgem kalmadı vede yeni yeni minik saçlarım çıktı çooook mutluyum...

sarımsağı bölüp içinemi atıyosunuz peki kokusu olmuyomu?

Kızlar bi cevap versenize yeaaa bu sinamekiyi şampuanımıza karıştırsak her gün ya da 2 günde bir kullansak olur mu yoksa zararlı mı?

ben açıkçası sinemakinin şampuana katıldığını ilk defa senden duyuyorum ...benim bildiğin öyle bişeyi olmadığı onu taze taze yapıyosun...

Sarımsağın yararını biliyorum açıkçası benim kaşlarım kuaför yüzünden çok ince şekilde alınmıştı ve bidaha çıkmadı uzun süre bende her gece yatmadan sarımsağı ikiye bölüp acıtırcasına sert bi şekilde sarımsak sürdüm ve bi süreden sonra kaşlarım kalınlaştı tekrardan çıkmaya başladı acaba şampuana koymak yerine bu şekilde saç derisine yapsak?

ben açıkçası sinemakinin şampuana katıldığını ilk defa senden duyuyorum ...benim bildiğin öyle bişeyi olmadığı onu taze taze yapıyosun...

taze taze nasıl yapılıyo ya ben doğru düzgün bir sinamekili tarif okuyamadım herkes ben yaptım yaptım diyo ama neyi nasıl yapmış anlatmıyo sinir oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…