kerastase in ürünlerini kullanmaya basladım ben ondan önce de bc bonacure acil kurtarma sersini kullandım ve öyle saman gibi değil aertık uçları ama kırıklar var tabi .Kestirince uzatmak cok zor oluyor.ben kendim arada makasa kırıkları küçük küçük alıyorum uçlarından.yoksa uzamıyor sürekli kestirince
ben saç uzatmak için şampuna sarımsak koyucaam.yarın denicemm,gördüğüm herkez işe yaradığını sölüyodu acaba aranızdada deneyen varmı :26:
ben çok faydasını gördüm canm aktarda bulunuyor genelde
kokusu sorun değil bence sonuçta evet çok kokar ama sonra bidaha sade şampuanla yıkıcağım için problem olmaz sanırım yada sarımsaklı sarımsaklı gezerim
kokusu sorun değil bence sonuçta evet çok kokar ama sonra bidaha sade şampuanla yıkıcağım için problem olmaz sanırım yada sarımsaklı sarımsaklı gezerim
ben bugünden itibaren kendime bi program yaptım gün ve gün hangi bakımları yapıcağımı yazdım hepsini birden uygulamakta istemiyorum tam aksine saçı yorup dökerim diye korkuyorum. bu sinemaki kürünü hiç denemedim ama bugün eczanedeki saç bakım uzmanı diplere hiçbişey sürmemem gerektiğini söyledi yağ bakım ürünleride dahil ph değerlerini bilmeden kullandığın bakım yağlarıda gözenekleri tıkayıp saçını dökebilir dedi kafam karıştı açıkçası. saç boyuna istediğini sürebilirsin ama dibini asla elleme dedi.
Kızlar bi cevap versenize yeaaa bu sinamekiyi şampuanımıza karıştırsak her gün ya da 2 günde bir kullansak olur mu yoksa zararlı mı?
ben saç uzatmak için şampuna sarımsak koyucaam.yarın denicemm,gördüğüm herkez işe yaradığını sölüyodu acaba aranızdada deneyen varmı :26:
ben kışın denemiştim ve ilk etappta bunun etkisin olmadığını sanmıştım ama şimdi görüyorumki kel bölgem yok artık rahatlıkla makbule modeli yapabilirim... şaka şaka ... benim yan saçlarımda seyrelme vardı ve çoooook rahatsızdım bu durumdan bende sarımsağı duydum hem şampuanıma kattım hemde zeytinyağıyla uyguladım ve harika bi sonuç kel bölgem kalmadı vede yeni yeni minik saçlarım çıktı çooook mutluyum...
Kızlar bi cevap versenize yeaaa bu sinamekiyi şampuanımıza karıştırsak her gün ya da 2 günde bir kullansak olur mu yoksa zararlı mı?
ben açıkçası sinemakinin şampuana katıldığını ilk defa senden duyuyorum ...benim bildiğin öyle bişeyi olmadığı onu taze taze yapıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?