sanırım herşeyi bırakıp sinemaki alıcam çok merak ettimmm:))
feci bi şekilde tavsiye ederim dicem ama öyle bi andada uçuk bi uzama bekleme yani normalde ayda 1 cm uzuyosa otu sayesinde haftada en az 1 cm uzuyo bende 2 cm uzamıştı yani saçtan saça değişiyo...
önerin için saol canımda zeytinyağıda saç uzatıyo diyolar?sizce işe yararmı zeytinyağı
aslında bukadar pahalı olmasa kerastase alcam en etkilisi ve kalitelisi oymuş araştırdığım kadarıyla ama şimdilik o benim için bayaa pahalı ben şimdilik yağlarla yada glisslerle devam etcem
kızlar bu sinemaki saçı döküyor ve saç boyanın rengini akıtıyor niye kimse bunları dikkate almıyor?
slm ark.lar ben de bütün kızların ortak noktası olan saç uzatmaya kafayı takmış bulunmaktaym =) saçlarım doğal su dalgası, omuzumdan da aşağıda ama ben göğüsüme kdr gelse yeterli olacağını düşünüyorum zaten fön çektirdiğm zman göğsüme yakın oluyo boyu ama dalgalı olunca tabi omzumu geçiyo ancaben bemiks i karışık yağ bakımıyla beraber karıştırıp öyle uyguluyorum haftada 2ye 3 e çıkarıcam dha hızlı uzasın diye fayda eder diye düşünüyorum,yani uzamasına daha az kırılmasına falan.. Zor uzuyo aslnda ya da blmiyorum dalgalı olduğu için uzadığını farketmiyorum.Kuaförüme göre gayet normal hızda uzuyor ama tabii ben de siz nasılsanız aynen öyle sabırsızım ve bir an önce uzasın istiyorumm! gliss in kırılma karşıtı saç bakım maskesini de kullanıyorum hmen hmen hergün,iyi derecede bakıyormuyum sizce fikirlerini almak istedm sizlerin de=) ortak noktamızdayız sonuçta ya da başka neler yapabilirm uzatmak için bunlar yeterli değilse??
ben kerastase in yıpranmıs saclar için olan turuncu seriden 2 numara saç kremini kullanıyorum ve kerastase fibre architeche kullanıyorum bu da fönün zararalrından koruyor ama düzleştirme yapmadıgım zamanlarda da bc bonacure acil kurtarma serisinin sampuan ve saç kremini kullanıyorum. şampuan hep farklı kullanıyorum organicum,bc bonacure, sarmısaklı nival, down under ....bu sekilde yıpranan saçlarım toparlandı. tabi sinamekili ve diger yag karısımlarını da yaptım.artık az yapıyorum.sinamekiyi de bıraktım.
saçımı döküyür ciddenmi?
ben çok araştırdım yüzde 90 kişi saçı çok döktüğünden şikayetçi bence uzatcam derken kel kalmak çok fena ben denemyi bu yüzden düşünmüyorum
kızlar bi yağ vardı ben adını unuttum şimdi bu forumda okumuştum yine tarifi kışın şampuana karıştırıp saçımı onunla yıkadm tam 2 şişe şampuan kullandım 750 mg şampuana ekliyodum bikaç damla saçlarım inanaılmaz uzadı omuzlarımdayken gögüs altına indi görümcem çıtçıtmı ekledim diye kontrol etti saçımı ama yazın sıcaktan biraz kestirdim kışa yine yapıcam
kızlar bu sinemaki saçı döküyor ve saç boyanın rengini akıtıyor niye kimse bunları dikkate almıyor?
benimde saçlarım boya ama çokda bi değişim görmedim aksine kahvelerime bi ışıltı bile geldi diyebilirm..dökülme işine gelince ilk uygulamada dökülen zayif ve zaten dökülcek olanlar yani onları zaten kurtaramazsın sonnnrasında hiç dökülmüyo diyebilirim ki zaten dökse ben neden bütün kış kullanayım...delimiym ben saçımı döktüğünü bile bile sırf saçım uzasın diye devam edicem eeee sonra uzatıcak saç kalmıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?