Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

sarımsağı bölüp içinemi atıyosunuz peki kokusu olmuyomu?

ben şampunımın içine ewet 2ye bölerek atıyodum ama sarımsağın dışında 3 yada 4 damlada çam terebentin(dökülüyodu çünki)ve azda bal katıyordum(parlaklık versin diye)....ama atıyorum bu karışımı en fazla 10 yıkamalık şampuana katıyorum....sarımsak biraz erken bozulduğu için yani sürekli yenilemek daha iyi saç sonuçta...kokusuna gelince ne yalan söylim ben hiç sorun yaşamadım yıkayıp direk dışarı çıktığım zamanlarda bile bi problem yaşamadımki kaldıki çam terebentin o sarımsağın kokusu azaltıyo çünki oda kokan bi yağdır...

taze taze nasıl yapılıyo ya ben doğru düzgün bir sinamekili tarif okuyamadım herkes ben yaptım yaptım diyo ama neyi nasıl yapmış anlatmıyo sinir oluyorumm

sinir olma cnm benim ben anlatayım sinirlenincede saçlar uzamıyo biliyomusun psikolojimizinde yerinde olması lazım....sinemakili tarif dedinmi bi dünya tarif yazıyor herkes bişi diyor o yağı katan var bu yağı katan var isteyen herkes her yağı katabilir ama burda esas olay sinemaki otu ve bemixs ampul bunlar olmazsa olmaz...ben sana asıl benim uyguladuğım ve etkisini çok iyi gördüğüm ana tarifi vereyim....1 tutam sinemaki otu,1 bemix ampul,1 yemek kaşığıda badem yağı ....tarifi,öncelikle sınemaki otunu1 çay bardağı suda bi taşım kaynat...oda ılınınca içine ampulu kır ve badem yağını ekle...sonrada bunları saçına özellikle diplere...istersen 2 saaat istersen akşamdan sür sabah yıka ve bunu haftada 1 kere yapmanı öneririm saçını yormamak adına...oldumu cnm...

huhuu saç uzatan etkili yağ felan varmı diyorumm sarımsak dışında onu denicem önerilerinizi bekliyorumm

cnm ben uzatmanın dışında saçı iyi beslemek gerektiğine de inanıyorum yani istersen saçıma uyguladığım yağları yazayım ben sana (ne varsa uyguladığım için)öncelikle badem yağı,yılan yağı,çamterebentin,kayısı yağı,jojoba yağı,çörekotu yağı yani şimdilik aklıma gelenler bunlar...ben saç uzatmak için sinemakiyi uyguladum ve çok memnun kaldım ama şimdilik aklım turp küründe yarın bulabilirsem pazardan bulup onada başlamak istiyorum..

sinamekiyi nasıl uyguladın ? bende denesemmi

selam kızlar bende saçları hiç uzamayan ve kırıkların müzdarip olan biriyim saç için bunları kullanıyorum Eki Görüntüle 495601 Eki Görüntüle 495602
sinemakili kürü denemek istemedim çünkü saçı çok döktüğünü duydum zaten çok ince saçlarım bide dökülürse kel kalırım ayrıca saç boyası varsa saçında renginide akıtyormuş kaç senedir uğraştım bu rengi yakalamak için akmasını asla istemem o yüzden bu türlü kürlerden vazgeçtim. badem yağı ve jojoba yağı almayı düşünüyorum bi de evigen ve bedanthen ampüllerini alıp şampuanıma kırcam. bunları deneyen varmı??

sağolasın valla nihayet biri yazdı bunu teşşkür ederim

bende bunları kullanıyordum kozmetik şampuanlardan vazgeçerken bunları tamamen bıraktım aslında keratin içeren herşey saça çok iyi geliyor

sinamekiyi nasıl uyguladın ? bende denesemmi

cnm bence dene bende çok iyi sonuç verdi yani bi zaararını görmedim geçen kış denemiştim şimdi yine başladım...bi tutam sinemakiyi 1 çay bardağı suda bi taşım kaynat ılınıncada içine bi1 bemix ampul kır ve 1 yemek kaşığı badem yağı koy ve bunu saç diplerine sonrada bütün saçına uygula istersen 2 saat istersen akşamdan sür sabah yıka...ama benim tavsiyem haftada 1 kere uygulaki saçı yorma arada başka bi bakım uygularsın...

bende bunları kullanıyordum kozmetik şampuanlardan vazgeçerken bunları tamamen bıraktım aslında keratin içeren herşey saça çok iyi geliyor

bunları neden bıraktın memnun kalmadınmı?. ben memnunum bunlardan kırıkları öyle çok yok ettiği söylenemez zaten kırıkları yok etmek mümkün de değil kırılan vazoyu kim tamir edip eskisi gibi yapabilr ki isterse en iyi yapıştırıcıyı kullansın. kırıklardan kestirmeden kurtulamazsın. ama bu ürünleri saçlarını yumuşacık yapıyo kırıkları geciktiriyo ve çok güzel kokuyor. kırıklarıda zaman zaman kestirerek kurtulmaya çalışıyorum. peki şu yağ ve ampüller için bir fikri olan yok mu?

sağolasın valla nihayet biri yazdı bunu teşşkür ederim

ne demek cnm...aaaa bu arada bu uygulamayı haftada 1 kez ve 8 hafta süresince ara vermeden uygulayıp 3 yada 4 haftlık dinlenme dönemi periyodları olarak ayırrın sakın unutmayın çünkü saç sinemakiye alışınca tembellik yapıp uzamıyo veeeeeee en önemliside en hızlı uzama bu dinlenme döneminde oluyor...

canım gözenekleri tıkıyor diye bıraktım işte şimdi bitkisel içerikli şampuan kullanıyorum ondan çok daha fazla memnunum ama

sanırım herşeyi bırakıp sinemaki alıcam çok merak ettimmm:))

Kızlar ben entele oldum aldım bide evde duruyor daha yapmadım bi sürü farklı tarif var ve uygulamaya üşendim gerçekten yararını görmüş biri varsa bana yardım edebilirmi?

sac uzatmak için sampuanımı değiştiremem ama yıllar önce saçımı uzatmak için cok uğrasmıştm.. ve yılan yağının ck ii geldiğini söyleyeblrm:)

canım bu tür yağları nasıl kullanıyorsun. haftada bi kez mi? nemli mi kuru saçamı süürüyosun miktarını ne kadar koyuyosun?

aslında bukadar pahalı olmasa kerastase alcam en etkilisi ve kalitelisi oymuş araştırdığım kadarıyla ama şimdilik o benim için bayaa pahalı ben şimdilik yağlarla yada glisslerle devam etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…