Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

aşkolsun bu arada saçlarım için hiç olumlu veya olumsuz hiçbişi demediniz....

ayy canım biz olayın foto yükleme boyutundaydık hala.

saçların benimki gibi azda değil çokta değil ama daha çok çoğa yakın
rengi akmış önceden ne renkti ki? yeşilimsi gözüküyor sinemaki mi açtı rengini bu kadar.

kız bu saat oldu senidemi uyku tutmadı valla ben bi türlü yatamadım aklım burda bugün hiç giremediğim için kalktım geldim....
saçlarıma gelince rengi ilk etapta biraz daha koyuydu sinemaki rengini açtı böle ne diyim açık kahverengi gibi oldu...bu arada da allah iyiliğini versin yeşil renk olurmu kız akşam akşam güldürdün beni...
birde çokluğuda ewet biraz orta seviye ama daha önce daha azdı şimdi biraz daha dolgun görünüyor...

canım sinemakiyi farklı şekilde kullanmışlar...
1 lt su kaynatıp 10 dk sinemaki içinde demleyip banyo sonrası saça dökmüşler durulamadan. ha bir de öncesinde badem yağı ile msaj yaparak 2-3 saat bekletmişler.2 haftada 3-4 cm uzama ölçütü vermişler.
o kadar çok bakım var ki... uf ya ne yapsam da uzatsam ama turpu deneyeceğim.

yok artık kim yapmış bunnu ...2 haftada 3-4 cm ne demek ya ayda 6-8- cm yapar bu ...

biotin5000 mg kullanmanıda tavsiye ederim ondan da çok memnunumm senin hapın ne sipariş ettiğin??

ben o hapı kıllandırma yapıyor diye almaktan vazgecmiştim istersen eczacı bir tanıdıgın varsa sor ona solgarın saclar için özel bir ürünü varmış fiyatı 84 tl biraz yüksek ama sonucları cok iyiymiş

yok artık kim yapmış bunnu ...2 haftada 3-4 cm ne demek ya ayda 6-8- cm yapar bu ...

ben inanmıyorum bir sacın en fazla uzayacağı nokta ayda 2 cm dir normali de 1 cm dir kızlar herseyi sacımızda uygularsak yakında kel kalıcaz :)

canım google yazmıştım saç uzatma diye bi sitede okudum. 1 bucuk ayda 10 cm diyor. ama sinemaki bitki olarak döktü saçımı.badem yağı uzatıyor ona bi sözüm yok. çünkü benim kirpiklerimin bazı yerleri kopmuştu badem yağı ile 1 ayda uzamıştı eski haline gelmişti.
şimdi maya maskesini yaptım bakım için bakalım sonuç ne olacak kafamda henüz.

Son düzenleme:

valla canımne bilim bana pek akla mantığa sığmadı gibi geldi ama bişi diyemicem inanmak isteyen inansın yada o yapan kişiye yarıyodur belki.bak mesela kimine sinemaki yarıyo kimine yaramıyor ...bende şuanda mecidefendi saç bakımkürünü sürdüm kafama şuanda kafamdalar ama ne tatlı bi kokusu var anlatamam.ben içine ektra ampüllerin hepsini kattımm sarımsak yağı kayısı çekirdeği yağı falan bi süre bununla ve turp kürüyle sürdürücem ama inan nasıl döküldü saçım anlatamam çok sinirlendirdim.neyse ben şu yeni bi topik açılmış ekimden itibaren fotolu takip diye orayada takılcam çünkü fotoluları gördükçe motive olurum diye düşünnüyorum yoksa bütün bakımları bırakıp usturaya vurdurucam saçımı o derecede dökülüyor...

canım neresi orası adresi verir misin

burayı da takip ediyorum canım.. kimse yazmadığı için yazmadım..
neler yaptın kürü bıraktın mı melekcadı
zaten ameliyat olucaksın yapamazsın...

Son düzenleme:
burayı da takip ediyorum canım.. kimse yazmadığı için yazmadım..
neler yaptın kürü bıraktın mı melekcadı
zaten ameliyat olucaksın yapamazsın...

çok dökülüyo die bıraktım tatlım ya evet 22snde ameliyatmda var uğraşamam bu ara şimdi sen şu hapı kırmayı denede ona başlayalım

çok dökülüyo die bıraktım tatlım ya evet 22snde ameliyatmda var uğraşamam bu ara şimdi sen şu hapı kırmayı denede ona başlayalım

evet canım şimdi bayram diye ankara ya geldim okula dönünce arkadaşımla hala alıcam

tüy falan yapar diyorlar değdirmeden nazikçe yapıcam mecbur.

annemde moralimi bozdu ya bizim komşu kızının saçları çok uzun. bir sor ne yapıyo saçlarına dedi. bende soruyorum söylemiyo kendi uzadı diyo. annemde o seni kandırıyodur çok güzel saçları var falan deynce hapı kesin denemeye karar verdim hırs yaptım

kimse yok kızlar bayram telaşı herhalde. ya ben geçen aylarda foto çekmiştim ama telefon virüslendi. gitti fotoğraflar.
bana uzadı gibi geliyordu saçlarım ama böyle aman aman değildi.

bende mayo izimden bir ölçü belirlemiştim Allah'tan...
9 kür de 4 cm uzamış kızlar. bence çok değil ama az da değil. sevinsem mi üzülsem mi tepkisizim...

Kızlar bi cevap versenize yeaaa bu sinamekiyi şampuanımıza karıştırsak her gün ya da 2 günde bir kullansak olur mu yoksa zararlı mı?

canım sinemakiyi şampuanına nasıl koymayı düşünüyosun? kürü dökeceksen eğer yapma sakın bemiks kolay etkileşen bi ilaç sorun yaratabilir. sadece sinemakiyi kaynatıp ılıyınca dökebilirsin badem yağıyla birlikte..

bende 3 hafta önce sinamekiye başladım fiytonun sarımsak özlü şampuanını kullanıyorum ama henüz gözle görülür bi uzama söz konusu değillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…