bak şimdi canım tam olarak teyid ediyorum
açtığınız konuların ve veya mesajların asla silinemeyeceğini uutmayın diye yazıyo sonrada altında
başlık: yazıyo onunda altında yazı kutucuğu var onunda altında hafif bi boşluk var ama boş onunda altında bizim mesajı yazacağımız bomboş bi alan var değilmi benim anladığım kadarıyla sen başlıkla bizim mesaj yazacağımız büyük boşluğun arasındamı olmalı diyosun insert image şekli yada yazısı....
hoşgeldin canım.........
hoşbuldum bebişimmmmm uyku tutmadııı bi bakim dedimmmmmm nasılsın cnm nasıl gidiyoo saç uzatma sanırım sinamekiden sıkılmışssın okudum biraz yazdıklarını bence bırak artık kullanma bak nasıl nem gelicek ben bırakır bırakmaz saçlarım canlanmıştı
ah canım sorma etki göremedim ki.
sen de 3 ay kullanmıştın değil mi. senin uzaman hiç olmadı mı??
Eki Görüntüle 532132 Eki Görüntüle 532133 valla yuklemeye calıstım ama bakalım oldumu...
sorma... 3 ayda bele kadar yazıyordu ondan bi heves yaptımm ilk 3 yapmamda saçlarım çok diri canlı dalgası daha bi hoş filan gözüküyordu... bırakmadım hatta dökülmesine rağmen bırakmadım ama aynı normalde nasıl uzuyorsa yaparkende öle uzadı olan dökülen saçlarıma olduu veeeeee okadar kuruttu ki anlatamam şimdi baya bi topladılar ve hatta sanki şimdi daha çabuk uzuyo gibi geliyo bana
Eki Görüntüle 532132 Eki Görüntüle 532133 valla yuklemeye calıstım ama bakalım oldumu...
kız olmuş işte nasıl yükledin??
olmuşşş olmuşşşşşş
tamam canım karşılaştıracağımız zaman çevirip yüklersin ikisinide anlayamazsak .
teşekkür ettim ilgine.
tabiki de canım bende teşekkür ederim sabrına ...bayrama kadar tekrar foto yüklerim canım aynı açıdan aynı kıyafetle daha iyi olur net bi sonuç için ama sende unutma tamammı...şimdi benim telden fotoyu nasıl çevireceğimi bulmam lazım...
bende yükliycemmmmm çektirippp
bende yükliycemmmmm çektirippp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?