Saç Uzatma Yöntemleri Benimle saç uzatmaya başlayacak arkadaşlar arıyorum:) saç uzatmak isteyenler buraya

evet canım dur bekle resmini yapayım

hoşgeldin canım.........

hoşbuldum bebişimmmmm uyku tutmadııı bi bakim dedimmmmmm nasılsın cnm nasıl gidiyoo saç uzatma sanırım sinamekiden sıkılmışssın okudum biraz yazdıklarını bence bırak artık kullanma bak nasıl nem gelicek ben bırakır bırakmaz saçlarım canlanmıştı

resim küçük çıkmış üzerine tıklayp bakarsan daha rahat seçersin canım.

ah canım sorma etki göremedim ki.

sen de 3 ay kullanmıştın değil mi. senin uzaman hiç olmadı mı??

ah canım sorma etki göremedim ki.

sen de 3 ay kullanmıştın değil mi. senin uzaman hiç olmadı mı??

sorma... 3 ayda bele kadar yazıyordu ondan bi heves yaptımm ilk 3 yapmamda saçlarım çok diri canlı dalgası daha bi hoş filan gözüküyordu... bırakmadım hatta dökülmesine rağmen bırakmadım ama aynı normalde nasıl uzuyorsa yaparkende öle uzadı olan dökülen saçlarıma olduu veeeeee okadar kuruttu ki anlatamam şimdi baya bi topladılar ve hatta sanki şimdi daha çabuk uzuyo gibi geliyo bana

bırakalı ne kadar oldu canım kürü?

bıraktıktan sonra da uzuyormuşya. bende bırakayım mı ya 9.u yaptım bugün

kız olmuş işte nasıl yükledin??

valla canım senin olan yerde bende hala bi boşluk var bende demekki başka yerde diye düşündüm baktım eklenti ekle diye bi bölüm var ordan telden yükledim ama telden yüklediğim içinde çevirremedim artık yamuk mamuk idare edicez...ayrıca burda yeni banyodan çıkmıştım ondan biraz hafif kabarık durabilir...

tamam canım karşılaştıracağımız zaman çevirip yüklersin ikisinide anlayamazsak .

teşekkür ettim ilgine.

tamam canım karşılaştıracağımız zaman çevirip yüklersin ikisinide anlayamazsak .

teşekkür ettim ilgine.

tabiki de canım bende teşekkür ederim sabrına ...bayrama kadar tekrar foto yüklerim canım aynı açıdan aynı kıyafetle daha iyi olur net bi sonuç için ama sende unutma tamammı...şimdi benim telden fotoyu nasıl çevireceğimi bulmam lazım...

tamam canım çekinirim.pazertesi hapıda alırım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…