sinemakiye bile kötü koku diyorlar
yani sen sinemakiden sonuç alamadın ama turptan aldın mı canım. benim için önemli olan bu sinemaki bana yaramadı sanada yaramadıysa ve tırptan sonuç aldıysan bende alabilirim umudum olur
bemıks hapı yerine kızlar başka haplar kullanıyor bilemedimki hangisine başlasam.
bu arada doğum kontrol hapını şampuanıma koymayı düşünüyorum umudum o
canım sana şöyle söylim ben her ikisinide hemen hemen aynı dönem denedim ama turpa göre sinemakiyi daha düzenli denedim ama geçen sene sırf sinemaki yapmıştım ve daha çok etki gördüm bu sene ise hem sinemaki denedim hemde turp denemdim ...sana kesin bi cevap vermemi istiyorsan bana bayrama kadar zaman vermeni isticem bayrama kadar uzatmak için sadece turpu denicem ama düzenli bi şekilde olucak bu çünkü düzenli bi şekilde denemek daha etkili bi sonuç vericek...ama sana turpla ilgili şunu söyleyebilirm banyoda her ne kadar saçı dolaştırsada banyodan sonra parmaklarıını saçlarının arasından alamıyosun o kadar yumuşacık ve akıışkan oluyo parlaklığı ise ekstrası...
tamam canım bayrama kadar beklerim. daha başlayamam turpa az dinlendiricem.
sen bana haftalık bir ölçü ya da ne bilim kaç gün yaptıysan o güne kadar olan bir ölçü versen yeterlidir benim için.
parlaklık yumuşaklık değil uzama istiyorum
valla canım bi kaç hap ismi bende duydum ama malum ben içemediğim için bu konuda bişi diyemiyorum
bu doğum kontrol hapı için bende seni bekliyorum ama ...
tamam canım ben sana sıfırdan bi ölçü veririm çünkü sinemakiyi bitirdikten sonra sanki ilk defa bakıma başlamışım gibi saçlarımı ölçmeye başlıcam hatta eğer sen foto yüklemeyi biliyorsan bana söylede ben buraya ekleyerek yapayım ddaha iyi olur hem senin için hem beim için hemde okuyanlar için...
uzamayı bende çok istiyorum ama ilkin böle yumuşaklıkla kendini gösteriyo bakımlar...uzama için daha sabır...
ayrıca şunuda düşündüm acaba sinemakiyle turp birbirini yiyo olabilirmi ters etki yaratıyo olabilir idye düşünüyorum çünkü geçen sene ben sinemakidenn baya bi etki görmüştüm bu sene neden böle oldu acaba diye düşünürken aklıma geldi...
ters etki olabilir.
ama biz hiç sonuç alamadık o nedendi. bu topictekiler yeni başladı ama tık olmadı...
fotoyu ben söylerim sana nasıl olacağını yüklersin canım o zaman.
hapa da pzrtesi kesin başlıyorum. bayramdan sonra 1cm falan uzarsa işe yarıyor demektir :)
canım foto yükleme şu şekilde:
konuya cevap ver dedikten sonra orta sırada ''ınsert ımage'' var. resim şeklinde sembolu.ona tıklıyoruz.
sonra bir kutu açılıyor dosya seç diye en üstte ''from computer'' var bilgisayarından seçeceksen resmi bu kısma tıklıyorsun ya da zaten tıklı bir şekilde açılıyor önüne.
sonra dosya seç diyorsun dosyan nerdeyse bilgisayar içinden bulup eklersin bu kadar.
denemede yapabilirsin.öylesine resimleri yüklersin deneme bölümüne.
tamam canım yarın ilk işim eşime foto çektirmek bakıyım bayrama kadar ne gibi bi değişkilik olucak. bende bayrama kadar senden doğum kontrol hapını sonuçlarını bekliyorum...
ama sende ilk yarınını saç fotosunu çektir birde bayramda çektir burda ekliyelim karşılaştıralım hangisi ddaha iyi yada ikiside etkilimi diye o şekilde yön verelim bakımlarımıza tamamı canım...
canım ben bakındım ama ınsert ımage yi göremedim
orta sırada sondan 5. mause üzerine gelnce yazıyor
hayır canım
başlık kısmının altında hemen o kadar şağı inme.
bu yazı yazdığımız yern tam üstü
canım kusura bakma senide oyalıyorum ama ne ilginçtirki bşlıkla yazı yazdığımız yerin ortasında hiçbişi yok sinir oldum gece gece bakıyorum ama malesefki yok acaba pcdemi bi sorun var dedim telden bakıyom ama aynı ekran ordada var bende yok napıcam ya sinir oldum...
ya canım bişi dicem foto için belli bi mesaj sayısı varmı ben 100 diye biliyorum ama onuda ben zaten çoktan aştım...
huuuu huuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?