Benimle soğan kürüne başlamak isteyen var mı ?

Emsa87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
2.038
1.042
173
38
Arkadaşlar merhabalar.Ben Ceren.Soğan Kürüne başlamak istiyorum ama bunu sizlerin desteğiyle yapmak istiyorum.bana yardımcı olur musunuz? beraber soğan kürüne başlayalım mı,ne dersiniz?

gunaydin canim,
bugun 4 oldu sogan kuruna basliyali
istesen beraber ileryebiliriz...

gunaydin canim,
bugun 4 oldu sogan kuruna basliyali
istesen beraber ileryebiliriz...

yaa super olur tatlımm destege ıhtıyacım var sen nasıl yapıyorsun tatlım sabah ogle aksam mı ıcıyorsun yoksa gunde 1 defamı tatlım yardımcı olurmusunn

canim ben ogle ve aksam yemeginden once icyorum...

bende oyle yapayım o zaman tatlımm bu arada ben ceren bana destek oldugun ıcın tesekkur ederım canım ben adet duzensızlıgı ve bebek ıcın bu kuru denemek ıstıyorum sendemı aynı amaç için yoksa baska bı nedenden dolayımı uyguluyosun tatlım

ceren06_35 09.07.2010 1.gün
akasia 09.07.2010 4.gün

katılmak isteyen arkadaşlarıda ekleyebilirim.inşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz

akasiacım ben cıkıyorum tatlım eğer bıze katılmayı ısteyen arkadas olursa yaptıgım lısteye onuda eklermısın senın ıcın zahmet olmazsa daha sonra gelırım gorusuruzz

hem adet duzensizligi
hemde kistler icin icyorum bakalim insallah faydasi olur

Arakadaşlar beni ekleyin lütfen..Bende de adet düzensizliği başladı..Bende bu akşamdan içmeye başlayacağım..

merhaba ben canan, benimde bugün 4. günüm..bende 3 yıldır uğraşıyorum bebeiş için..endometriozis rahatsızlığım çıktı..kist tekrarladıysa diye içiyorum..hem içimde temizlensin doğal antibiyotik nede olsa..belki bebişimin gelmesine vesile olur...

Merhabalar, ben de bu ay ilk kez deniyorum, bugün 3. gün, beni de ekleyebilirsin canım :1rolleyes: Endo kistine ve FSH yüksekliğine iyi gelir diye umuyorum...Soğanı içeli yumurtalıklarımda bir kasılma ve dolgunluk var, sizde de var mı böyle birşey CADIARZU Bir de reglin kaçıncı günü başladınız küre ?

Her yerde regl olmadan 15 gün önce başlanmalı yazıyordu, benim siklus 22 gün olduğundan reglin 6. günü başladım, umarım erken değildir :uhm:

yenı arkadaslar merhabalar kacıncı gununuzde oldugunu solersenız tekrar sızıde ekleyabılırımmm bu arada hosgeldınızzzolumunekankayizsmile

cnm merhaba,hoşbulduk.. bugün benim 7. günüm...bişi sorucam ben acayip gaz çıkarma ihtiyacı duyuyorum, sizdede oluyormu bu yahu..ben soğan kürüne yordum bunu ama :kedi:

cnm merhaba,hoşbulduk.. bugün benim 7. günüm...bişi sorucam ben acayip gaz çıkarma ihtiyacı duyuyorum, sizdede oluyormu bu yahu..ben soğan kürüne yordum bunu ama :kedi:

yok tatlımm ole bısey soz konusu degııl canım ama bunyeye gore degısıklık yapabılırım tatlım belkı dıger arkadaslarda bu beleırtıler olabılırr bu arada topragımsınn ızmıre selamlarrolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

12.7.2010 soğan kürü

ceren06_35 4.gün
akasia 7.gün
karafeslegen 7.gün

merhaba arkadaşlar bende başlayacağım ama adetimi bekliyorumm 22.07.2010 adet tarihim adetim başladığı günden sayıp 7. günmü başlayacağım arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bende başlayacağım ama adetimi bekliyorumm 22.07.2010 adet tarihim adetim başladığı günden sayıp 7. günmü başlayacağım arkadaşlar

merhaba canımm beklıyorum senıde tatlım ok :))olumunekankayizsmile

yenı arkadaslar merhabalar kacıncı gununuzde oldugunu solersenız tekrar sızıde ekleyabılırımmm bu arada hosgeldınızzzolumunekankayizsmile

Hoşbulduk canım.. Benim bugün 6. günüm...

Karafesleğen bende de biraz gaz oldu, ama dediğin kadar çok değil.. Benim midem hassas olduğundan bende daha ziyade ağzımda acılık bırakıyor, sabah kalktığımda ağzım çamur gibi oluyor... Artık 15 gün idare edeceğim diyerek devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…