Hoşbulduk canım.. Benim bugün 6. günüm...
Karafesleğen bende de biraz gaz oldu, ama dediğin kadar çok değil.. Benim midem hassas olduğundan bende daha ziyade ağzımda acılık bırakıyor, sabah kalktığımda ağzım çamur gibi oluyor... Artık 15 gün idare edeceğim diyerek devam ediyorum...
--------------------------------------------------------------------------------
13.7.2010 soğan kürü
ceren06_35 5.gün
akasia 8.gün
karafeslegen 8.gün
eda_11 7.gün
merhaba arkadaslar bugun nasılsınız nasıl gıdıyooo
ben de yeni bitirdim kürü... soğan sarımsak yemiyen biri olarak zor bir kür geldi bana ama işe yarıyor...Arkadaşlar merhabalar.Ben Ceren.Soğan Kürüne başlamak istiyorum ama bunu sizlerin desteğiyle yapmak istiyorum.bana yardımcı olur musunuz? beraber soğan kürüne başlayalım mı,ne dersiniz?
Monapisa sabah yapmak zorunda değilsin, günde iki kere olmalı, yemekten en erken 2 saat sonra olmalı... Akşamları sadece müsaitsen akşam yemeği öncesi ve yatmadan önce olmak üzere iki kez de içebilirsin... Saraçoğlu öyle diyor .
sagol varol tugcalcım, sogan sana bol bol sifa olsunnncanım herhang, b,r gün sınırlaması yok ama ben marankinin sitesine göre adet bitiminden sonra 7 gün başladım... 15 gün içiyosun sabah akşam taze olacak mutlaka.... 15 gün sonra zaten adet tarihi geliyo... adet olduktan sonra 2 ay adetin başlamasına 10 gün kala içiyosun tekrar 10 gün boyunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?