Benimle soğan kürüne başlamak isteyen var mı ?

12.7.2010 soğan kürü

ceren06_35 4.gün
akasia 7.gün
karafeslegen 7.gün
eda_11 6.gün

demekkı herkeste farklı tatlısımm adın eda sanırım canım bende ceren memnun oldum tatlımm

--------------------------------------------------------------------------------

13.7.2010 soğan kürü

ceren06_35 5.gün
akasia 8.gün
karafeslegen 8.gün
eda_11 7.gün

merhaba arkadaslar bugun nasılsınız nasıl gıdıyooo

merhaba cerencim,şimdilik iyi gidiyor, inşallah şifa olucak bu çabalarımız..bu sıcakta bazen kaynatıp içmek zul geliyor ama, yılmadan devam...:lepi:

Arkadaşlar ben 2 gün şehir dışındaydım ve arada içemedim tabii soğan suyu, ama şimdi döndüm ve kaynattım yine, devam yerimseniben Bu arada bende yumurtlama döneminde çok çok az kahverengi lekelenme oldu.. Normalde bu dönemde olmaz lekelenmem, soğan kistimi etkiliyor galiba diye geçiyor aklımdan CADIARZU Ama bahsedilen akıntı durumu şu ana kadar olmadı bende... Sizde durumlar nasıl, var mı hissettiğiniz bir değişiklik ??

Monapisa sabah yapmak zorunda değilsin, günde iki kere olmalı, yemekten en erken 2 saat sonra olmalı... Akşamları sadece müsaitsen akşam yemeği öncesi ve yatmadan önce olmak üzere iki kez de içebilirsin... Saraçoğlu öyle diyor .

Arkadaşlar merhabalar.Ben Ceren.Soğan Kürüne başlamak istiyorum ama bunu sizlerin desteğiyle yapmak istiyorum.bana yardımcı olur musunuz? beraber soğan kürüne başlayalım mı,ne dersiniz?
ben de yeni bitirdim kürü... soğan sarımsak yemiyen biri olarak zor bir kür geldi bana ama işe yarıyor...

Sağol canım, evet sadece akşam müsait oluyorum, gündüz çok çok zor. Ama o şekilde de oluyormuş madem, çok sevindim, ben de hemen başlayayım. Dolu kistim var.. inşallah iyi gelir...

bende hiç akıntı falan olmadı kızlar, bu kistim olmadığı anlamına mı geliyor...artık bırakmak istiyorum ben4 günüm var 15 i tamamlamam için, ne yapayım sizce?

Bu kadar yapmışken bence tamamla Karafesleğen... Hatta bir dahaki ay da devam etmemiz lazım diye düşünüyorum ben CADIARZU Herkesin bünyesi farklı, akıntı olmaması demek yarar sağlamıyor demek olmamalı bence...

merhaba kıslar bende bugün başladım soğan kürüne... beni de listeye ekleyebilirsiniz....sorunum tekrarlayan düşük sebeiyle rahimde olası yapışıklık ve tüpümde tıkanıklık... öğlen ve akşamları aç karnına içiyorum... adet bitiminin 7 günü başladım... kaç ay yapıcaz bunu bilen varmı??? ramazan dolayısıyla kafanm karşık biraz... oruçlu olacağım için içemicem önümüzdeki ay...

Benim bugün 14. gün, yarın bitecek... Yumurtalıklarımda epeyce sancı oldu, böyle olmazdı normalde... Bu iyi birşey mi bilmiyorum :uhm: Hafif lekelenmemde başladı her regl öncesi olduğu gibi...

Tugcal ben çok yerde 2 ay diye okumuştum bu sitede, bazıları daha fazla da yapıyor galiba, ben 2 ay diye düşünüyorum....

kızlar günaydın bende başlayacağım soğan suyuna ama ne zaman başlamam gerektiğini söylermisiniz
adetim 21/07/2010 tarihinde başladı ?

canım herhang, b,r gün sınırlaması yok ama ben marankinin sitesine göre adet bitiminden sonra 7 gün başladım... 15 gün içiyosun sabah akşam taze olacak mutlaka.... 15 gün sonra zaten adet tarihi geliyo... adet olduktan sonra 2 ay adetin başlamasına 10 gün kala içiyosun tekrar 10 gün boyunca...

sagol varol tugcalcım, sogan sana bol bol sifa olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…