Benimle soğan kürüne başlamak isteyen var mı ?

İyi kandiller Karafesleğen... Bende öyle olmadı 1-2 gün erken geldi hatta... Bu ay da devam etmeli mi acaba, ne diyorsunuz ?

İyi kandiller Karafesleğen... Bende öyle olmadı 1-2 gün erken geldi hatta... Bu ay da devam etmeli mi acaba, ne diyorsunuz ?

canım ben bal tarcın çörek otu yicem, adetime 10 gün kala yine yaparım soğan suyu...hakkımızda hayırlısı bakalım...

Birşey sorcam, bu kürü yaparken kendisinde bel ağrısı ya da vücutta şişme hisseden oldu mu? Bir aydır giydiğim süper ultra rahat ayakkabım hiç vurmazdı, dün soğan suyuna başladıktan sonra yanlardan vurmaya başladı.tesadüf mü acaba, var mı benzer şeyler yaşayan?

kızlar nasılsınız yaa ben uzun zamandır gıremyodum regl oldum bende sımdılık hersey yolunda gıbı sızler nasılsınızzz

merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. benim kistim var daha doğrusu geçen ay yumurta adetle atılmamış.doktor kist olmasın diye doğum kontrol hapı özelliğinde bir ilaç verdi(diane35) ben soğan kürü de yapsam nasıl olur?

slm kizlar sogan kurunu uygulamaya basladim..aksam ve ogle yemeklerinden 10 dakika icilmeli diyor.illa yemeklerden oncemi icmeliyiz.benim yemek vakitlerim biraz duzensizde

slm kizlar sogan kurunu uygulamaya basladim..aksam ve ogle yemeklerinden 10 dakika icilmeli diyor.illa yemeklerden oncemi icmeliyiz.benim yemek vakitlerim biraz duzensizde

canım ben gunde 2 kere ıcıyorum ama bellı bı saat ayarlamıyorum tatlım kendıme

ben de başlayacağım kistlerim için ama ramazanda nasıl olacak bilmiyorumCADIARZU

Bugün tam 1 aylık evliyim. Bende de kızlıktan beri bir adet düzensizliği var.düğünden önce bir defa adet görmem gerekiyordu.strestendir dedim evlendikten sonra düzelir dedim ama bugün bir ay oldu halen adet görmedim.

Eşim bana her defasında baskı yapıyor niye adet olmuyorsun diye

baskı yapılacak bırsey yokkı hayatım bunda eşınle konus bu konuyu olabılır normal yanı.bende tam 1 yıllık evlıyım ve evlendıgımden berı benımde adet duzensızlıgım vardı hatta ılk evlendıgım ay adet olamadım aynı senın gıbı 2 ay sonunda oldum sımdı sogan kurunu yapıyorum ve normale dondu sayılır bence sıkıntı yapma tatlımm

teşekkür ederim.mesajı yazdığım günün akşamı adet gördüm ama bu defa az sürecek galiba bugün soğan kürüne başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…