Benimle soğan kürüne başlamak isteyen var mı ?

selam kızlar
ben pcoluyum ve bu ay farlutal ile adet oldum ayrıca de....tt adlı dk hapını kullanıyorum.1 ay kullandıktan sonra bir daha kullanmıycam.
son adet tarihim 7 ağustos
şimdi beni sorum şu soğan suyu kürüne şimdi başlasam olur mu bi yan etkisi olmaz heralde

bırsey olacagını sanmıyorum tatlımmm

teşekkür ederim canım o zaman bugün başlayabilirim
akşam yemeğinden önce sonra farkeder mi
birinide yatarken mi sahurdamı daha iyi olur sizce

canım ben calıstıgım ıcın aksam yemegınden once ve yatmadan once ıcıyordum sanırım farketmıyormus zamanı bellı aralıkla ıkıye ayırabılırsın kendıne gore zamanı tatlım

Sevgili Arkadaşlar,
Ben soğan küryle hamile kalmış biriyim.Üstelik rahmimde cikolata kistleri doluymuş kaldığımda.Ameliyatta ortaya cıktı,doğum yaparken onlarda temizlendi.Değişik yorumları okudum ve şunu söylemek istiyorum.
Bazı hatalarınız var.Öncelikle bu kür Syn.Marankinin değil İbrahim Saracoğlunun kürü.Ve gercekten saraçoğlu bu işte uzman.Marankide öyle ama ben saraçoğlunu daha cok tercih ederim.Tarifiniz ve uygulamanız saraçoğluna göre olsun.Adet bittikten sonra 7.gunde değil başlanması.ha tabi yine yararı olur ama kürün tam işlemesi için adet bittikten sonraki 3.gun baslanması lazım.1inde adet gördunzu 5inde bittyse ayın 8inde baslamanız gerekli.
bende tam hazırlama tarifide vardı fırsat bulursam yazarım.Hepinize geçmiş olsun.İnsallah fayda görursunuz..

duyguby bende bu sekilde deniyeyim bakalim mantikli geldi bana

cnm bende 13 ünde başladım bugün 7. günüm ibrahim saraçoğluna mail attım çalışıorum die öğlen içemiorum napmam lazım falan, akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan dedi yemekten 15 dk içmen lazım die cvp yazmıştı. bakalım bu ay hayırlısı inşallah

bende başladım bugun 3.gunum hadi hayırlısı..Allah herkese şifasını versin
saraçoğluna bende mesaj attım bakalım cevap ne vakit gelecek

benimde 10. günüm ama kasımın 2 sinde burnumdan ameliyat olucam artık 2. kürden umutlanayım diorum...
allah büyüktür inşallah her kese şifa olsun ... Allah her kese verir inşalla bebişini :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…