Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin

[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm

Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
Kimse kimseyle hiç bir koşulda evlenmek zorunda değildir ki... Adam haklı, sex yapınca illa nikahına mı alacak herkes birbirini?

Gelisim magduru organizma seni dovuyor, hakaret ediyor. Tehdit ediyor, aşağılıyor. Sen tüm bunları oteleyip "ivlinmiyi micbir diilim didi" diye konu aciyorsun.

Ciddi anlamda söylüyorum iyi değilsin. Normal dusunemiyorsun. Önce polise, sonra da psikiyatra git kardeş. Aşırı ciddi oneridir.

Çok ugrastim dediğim gibi elinde tehtit fotoğrafları var anneme babama yollamakla feyk adres acip arkadaslarimi ekleyip bunlari ifşa etmekle vs tehtit etti defalarca. Sevgili değilsek bile yatmak da zorundaydim. En azindan Seveyim dedim ama sevgimi de boyle cümleleriyle yerle bir ediyor ve tutunucak hicbir dal birakmiyor

yavrucum olduğun yerde bir savcıya git açık açık anlat herşeyi .. öyle kolay değil fotoları ifşa etmek. bu kadar cahil olmayın yahu.. adam resmen tehditle sevişiyor seninle nasıl katlanıyorsun buna aklım almıyor.. ne demek seveyim bari..
şantajla kızlarla birlikte olan bir adamı mı sevmeye çalışıyorsun ..
titre ve kendine gel ..
savcı polis karşısına dikildiğinde daha senin mahallenden geçmez

Sen etmiceksen biz ihbar edelim

Isin icinde tehdit falan varmis okumadim detayini ama sevgilim bana benimle evlenmeye mecbursun dese evlenecegim varsa da evlenmezdim.

Bunu onunla dahi konuştum hicbir şey yapamazsin polise giderim şikayet ederim dediği şey su : '' bana hicbir şey olmaz anne babanin yaninda rezil olduğunla kalirsin bana kimse bi şey demez polisler dahi herkes sana o....pu gözüyle bakar.::

Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin

[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm

Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
Yatmasaydın sözleşme mi imzaladın

Back
X